Προς το περιεχόμενο

Χρεωστική και keyloggers

dragonver

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, τις τελευταίες δύο μέρες προσπαθούσα να κάνω ανανέωση μιας συνδρομής για WoW στο ίντερνετ μέσω της χρεωστικής της αδερφής μου. Να 'ναι καλά η τράπεζα που είχαν μπλοκάρει τις συναλλαγές γιατί για καλή μου τύχη είχαν μπλοκάρει τις συναλλαγές. Σήμερα που πήγε να ρωτήσει η αδερφή μου στην τράπεζα τι γίνεται με την κάρτα και δεν προχωράει η διαδικασία ενώ είχαμε ζητήσει να επιτρέπουν στο site του WoW να χρησιμοποιεί την κάρτα της είπαν ότι χθες το βράδυ προσπάθησε κάποιος να παραγγείλει από Νιγηρία και από ένα site ladies only... Πως σκατά κόλλησα keylogger αφού προσέχω πολύ που μπαίνω και το ίδιο και όσοι χρησιμοποιούν το pc... Η μόνη ασφαλής λύση φαντάζομαι ότι είναι το format έτσι;

Δημοσ.

Δεν είναι απαραιτητα keylogger.

Τι άλλο μπορεί να είναι δηλαδή; Προχθές πληκτρολόγησα τα στοιχεία της κάρτας και χθές έγιναν οι ύποπτες κινήσεις...

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνει scan με antimalware για αρχή.

1)malwarebytes

2)dr web

Επίσης από ότι θυμάμαι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που αλλάζεις τους χαρακτήρες του πληκτρολογίου δηλαδή να πατάς Α και ο ‘’ιός’’ να καταλαβαίνει Β κτλ

Δημοσ.

Επίσης από ότι θυμάμαι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που αλλάζεις τους χαρακτήρες του πληκτρολογίου δηλαδή να πατάς Α και ο ‘’ιός’’ να καταλαβαίνει Β κτλ

Θυμάσαι πως το λένε;

Δημοσ.

Αυτό είναι το πρόβλημα σπάω το κεφάλι μου να το θυμηθώ. Κάποιος από εδω μέσα το είχε προτείνει ποιο παλιά.

Π.σ ένα που βρήκα στον υπολογιστή μου εγκατεστημένο είναι το keyscramblerας το δοκιμάσει

Δημοσ.

Έκανα σκαν και βρήκε πολύ πράγμα αλλά και πάλι κάρτα φοβάμαι να δώσω στο ιντερνετ τώρα.

Δημοσ.

Βαλε και την πλήρη σάρωση αν δεν την έβαλες.

Επίσης δες τη πράγματα ανοίγουν κατά την εκκίνηση του υπολογιστή και αν δεις κάτι ύπουλο κλειστο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...