poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 συνηθως αλλαζει αλλα τωρα πως..θα πρεπει να δουμε το manual τι γραφει για το bios.τοpc ειναι τρελα για πεταμα.ουτε για xp δεν ειναι
kostas_papad Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δοκίμασα να κάνω cd με τους drivers από το nLite αλλά τίποτα.Κατέβασα και το manual αλλά δεν βοήθησε.Θα παραμείνω στα Windows 7 μάλλον
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 εγω θα ελεγα πετα το Pc.β.το bios το εψαξες η θα μας πει το μοντελο να δουμε στο manual αν γραφει κατι για τα sata.
kostas_papad Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Ανέβασα ένα manual που βρήκα στο Ίντερνετ.Το λίνκ είναι: http://www.megaupload.com/?d=C85B3YOH Τώρα,αφού έβαλα τα Win7 ξανά έχω πρόβλημα με το πολυμηχάνημα το οποίο δεν υποστηρίζει Win7.Στο σάιτ της εταιρείας δεν έχει drivers για τα 7 και προτείνει τα drivers για Win Vista οι οποίοι και δεν δούλευαν.Οπότε θέλω να δω αν υπάρχει τρόπος να βάλω ξανά τα XP που ο εκτυπωτής δούλευε μια χαρά!
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 α.εχεις βαλει 32 bit Η 64 bit?αν εχεις windows 64 bit ισως με windows 7 32 bit να παιξει ο εκτυπωτης με drivers απο vista.εκτος αν εχει και vista drivers x 64 Οποτε εκει λογικα θα παιξουν και στα windows 7 x 64. αλλιως δοκιμαζεις να τον περασεις σαν παραπλησιο μοντελο. αλλιως αν βαλεις xp τοτε καντο ide και οχι ahci για να μην ψαχνεις για drivers και πρεπει να τους βαλεις και στο cd των xp.
kostas_papad Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δυστυχώς κανένας από τους δύο driver δεν είναι σωστός(32bit 64bit).Το install γίνεται κανονικά,εμφανίζει το όνομα του εκτυπωτή στον πίνακα ελέγχου αλλά με θαυμαστικό.Δοκίμασα και την αυτόματη διόρθωση αλλά τπτ. Οσο για την μετατροπή του Sata σε ΙDE μέσω του BIOS,δεν έχω βγάλει άκρη.Ή χάνω κάτι ή motherboard δεν το υποστηρίζει.Στο manual που ανέβασα έχει και το interface τoυ BIOS-αν αυτό βοηθά. Είναι σίγουρο ότι όλες οι motherboard μπορούν να κάνουν αυτή την μετατροπη?
kostas_papad Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Ανέβασα ένα manual που βρήκα στο Ίντερνετ.Το λίνκ είναι: http://www.megaupload.com/?d=C85B3YOH
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 το ειδα το manual αλλα δεν εχει αναλυτικα τις επιλογες στο bios.απλα γραφει για το load optimized defaults.μετα εχει μια εικονα απλα με το bios και τις κατηγοριες χωρις τις υποκατηγοριες και μετα γραφει και για μια αλλη κατηγορια με τις μνημες κτλ.τις αλλες δεν τις εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.