pournaras Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Αν γίνει η στραβή δεν με νοιάζει αν θα έχει εγγύηση ο δίσκος. Αυτό που θα με νοιάζει θα είναι τα δεδομένα που θα έχω χάσει. Δεν χρειάζονται χαμηλές τιμές, χρειάζεται ποιότητα και αξιοπιστία. Ειδικά στους σκληρούς δίσκους το τελευταίο που χρειάζεται να κοιτάμε είναι η τιμή. Αν αυτα τα χρονια κοιταζαμε την αξιοπιστια, θα ημασταν ακομη το πολυ με 100γιγα σκληρους. Οταν ομως βγαινει ενα νεο μοντελο με διπλασια χωρητικοτητα απο τον προηγουμενο, και παμε σαν τρελλοι να τον αγορασουμε λες και εχουμε αποθηεκυτικους σερβερς στο σπιτι μας, και οι εταιριες θα βαλουν τη χωρητικοτητα και την τιμη πιο πανω απο την αξιοπιστια
Luciddream Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Αν γίνει η στραβή δεν με νοιάζει αν θα έχει εγγύηση ο δίσκος. Αυτό που θα με νοιάζει θα είναι τα δεδομένα που θα έχω χάσει. Δεν χρειάζονται χαμηλές τιμές, χρειάζεται ποιότητα και αξιοπιστία. Ειδικά στους σκληρούς δίσκους το τελευταίο που χρειάζεται να κοιτάμε είναι η τιμή. άποψη σου, για άλλους παίζει ρόλο και η τιμή και η εγγύηση.. επίσης πολλοί χρησιμοποιούν άλλους δίσκους για αποθήκευση δεδομένων και άλλους για λειτουργικά/συχνές εργασίες. Επίσης υπάρχουν πλέον πάρα πολλοί τρόποι να προστατεύσεις δεδομένα που χρειάζεσαι(απο raid μέχρι cd/dvd/usb drives/cloud services), και φυσικά ένας σκληρός δίσκος που ΔΕΝ χρησιμοποιείται πολύ έχει πολύ μικρότερες πιθανότητες να χαλάσει απο έναν που χρησιμοποιείται ...
Voodooman Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δεν θυμάμαι την μάρκα από κανέναν σκληρό μου δίσκο...Τους έχω πάρει όλους, πάντα έπαιρνα αυτόν που με βόλευε από χωρητικότητα/τιμή και ποτέ κανένας δεν μου χάλασε. Φίλος με όλους! Παίζει να είναι για εμένα το πιο αδιάφορο κομμάτι hardware, μαζί με τα drives. Όλα αυτά βέβαια στην προSSD εποχή.
pamaxon Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Καλημέρα,εγώ έχω και από Seagate και WD ευχαριστημένος και από τους 2,το θέμα δεν είναι να δημιουργούμε συμπάθειες προς μια εταιρεία αλλά να κινούμαστε στην αγορά με βάση το συμμφέρον μας,αυτοί μας έχουν ανάγκη και όχι εμείς.Αν είναι μια δεδομένη στιγμή η μια καλή πάμε σ'αυτήν αλλιώς στην άλλη,απλά είναι.
MikeNuke Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Ως τώρα παίρναμε κανένα Samsung για ξεκάρφωμα απο την WD...τωρα τέρμα οι επιλογές ή WD ή απλώς ευχολόγια και Seagate. Απολογισμός εως τώρα περίπου 10 χαλασμένοι δίσκοι 8->Seagate,2->WD Κι εγω καμμενος ειμαι πανω απο 5 seagate με προβληματα, γι αυτο αυτη τη φορα πηρα ενα hitachi...
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Αν γίνει η στραβή δεν με νοιάζει αν θα έχει εγγύηση ο δίσκος. Αυτό που θα με νοιάζει θα είναι τα δεδομένα που θα έχω χάσει. Δεν χρειάζονται χαμηλές τιμές, χρειάζεται ποιότητα και αξιοπιστία. Ειδικά στους σκληρούς δίσκους το τελευταίο που χρειάζεται να κοιτάμε είναι η τιμή. μεγα λαθος αυτο που λες .οσο αξιοπιστος και αν γινει ενας δισκος ακομα και 99,9 τις 100 ειναι τεραστιο λαθος να τα εχεις μονο μια φορα. γιατι δεν ειναι μονο το να χαλασει ο δισκος αλλα και ιος και να τα σβησεις καταλαθως κτλ κτλ. επισης τους δισκους τους θεωρω πολυ αξιοπιστους αλλα με μια μεγαλη λεπτομερεια. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ uPS.εχω αγορασει απειρους δισκους και δεν χτυπησε κανεις.πανω σε ups smart apc.απο την αλλη σε αλλα ατομα χωρις Ups εχω δει να χτυπανε ολες οι μαρκες.
erevos_csd Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μην ξεχνάτε τις θερμοκρασίες! Αν το κουτί "βράζει", ο δίσκος θα τα τινάξει. Οι δίσκοι δεν έχουν temperature throttling όπως οι επεξεργαστές και οι κάρτες γραφικών.
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 αυτα ειναι τα ψιλα γραμματα για μερικους.νομιζουν οτι ο δισκος ειναι μην πω τι.οτι θα συνεχιζει να δουλευει.παρε server με δισκους βαλτον σε computer room που να εχει πανω απο 25 βαθμους και αμα σου αλλαξουν μετα αμα χαλασει τιποτα να μου σφυριξεις.νομιζουν οτι ο δισκος και 60 βαθμους θα παιζει οκ.δεν μιλαω για κουτια που ο ενας δισκος με τον αλλον ειναι κολλητα και χωρις μπροστινο φαν.
LeoNaXe Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Samsung F3 Spinpoint ForEver και αυτά για να μην βγαίνει το σπαστικό μήνυμα greeklish και ΠΠΣ
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 θα ελεγα οτι ολες οι εταιρειες ειναι μια χαρα.η διαφορα στις ταχυτητες μεταξυ ιδιων μοντελων μονο σε benchmark φαινονται.και στις τιμες παλι μικρη διαφορα.
Luciddream Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Samsung F3 Spinpoint ForEver και αυτά για να μην βγαίνει το σπαστικό μήνυμα greeklish και ΠΠΣ Seagate θές να πείς... :-D
skatopaido Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 τελικα με το aftersales τι παιζει?λεω να παρω με ενα φιλο απο εναν f4 ο καθενας αλλα δεν ξερω αν χαλασει τι θα κανουμε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 πως είναι δυνατόν να ξέρουμε τι παίζει?
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 λογικα δεν θα μεινουν χωρις εγγυησεις οσοι αγορασας.απλα δεν θα παρουν πισω samsung>κατι παρομοιο ειχε γινει με ibm και hitachi.απλα μετα επαιρνες hitachi αντι για ibm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα