dimitris2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών η Seagate ανακοίνωσε επίσημα σήμερα με δελτίο τύπου την εξαγορά του τμήματος σκληρών δίσκων της Samsung έναντι $1,375 δισ. δολαρίων, τα οποία θα μοιραστούν ισόποσα σε μετρητά και μετοχές.Με την εξαγορά αυτή η Samsung κατέχει το 9.6% της Seagate και επιβεβαιώνεται η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών για βαθύτερη στρατηγική συνεργασία. Μέρος της συμφωνίας προβλέπει ακόμη τον εφοδιασμό της Seagate με NAND Flash μνήμες από τη Samsung με σκοπό την παραγωγή SSD σκληρών δίσκων από την πρώτη. Η εξαγορά προβλέπεται να ολοκληρωθεί πλήρως μέχρι και το τέλος του χρόνου. Site: http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=samsung-seagate-alignment-announce-pr&vgnextoid=d00a78162ab6f210VgnVCM1000001a48090aRCRD[/url]']seagate.com
BadIronTree Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Σε δυο μέρες πουλήθηκε... τι λες τώρα.... όποιος προλαβαίνει...
masteripper Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ως τώρα παίρναμε κανένα Samsung για ξεκάρφωμα απο την WD...τωρα τέρμα οι επιλογές ή WD ή απλώς ευχολόγια και Seagate. Απολογισμός εως τώρα περίπου 10 χαλασμένοι δίσκοι 8->Seagate,2->WD
vendettalove Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ως τώρα παίρναμε κανένα Samsung για ξεκάρφωμα απο την WD...τωρα τέρμα οι επιλογές ή WD ή απλώς ευχολόγια και Seagate. Απολογισμός εως τώρα περίπου 10 χαλασμένοι δίσκοι 8->Seagate,2->WD Ωχ!...
Luciddream Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ως τώρα παίρναμε κανένα Samsung για ξεκάρφωμα απο την WD...τωρα τέρμα οι επιλογές ή WD ή απλώς ευχολόγια και Seagate. Απολογισμός εως τώρα περίπου 10 χαλασμένοι δίσκοι 8->Seagate,2->WD έχω αγοράσει πάνω απο 15 seagate όλα αυτά τα χρόνια...λειτουργούν όλοι, 100%, χωρίς να τα έχει φτύσει κανείς τους. Επίσης έχω αγοράσει και πολλούς WD, τους οποίους τους επέστρεψα σαν χαλασμένους μετά απο 1-5 μέρες συνήθως... είναι τι θα σου τύχει, προσωπικά πιστεύω οτι ήμουν άτυχος με τους WD και αναγκάστηκα να σχηματίσω άσχημη γνώμη για αυτούς. μόνο ένας μου έχει μείνει που δουλεύει.. μιλάμε για 2 απο τις μεγαλύτερες και εμπειρότερες εταιρίες σε ηλεκτρονικά και σκληρούς δίσκους (Seagate,Samsung) και κάτι τέτοιο το μόνο που σημαίνει για εμάς είναι φτηνότερες τιμές σε SSD απο του χρόνου... οπότε ας μην το κάνουμε πο#$@#$να το τοπικ
kinq1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Αυτό δεν είναι καλό, υπάρχει ολιγοπώλιο στους δίσκους και ίσως να ανέβουν οι τιμές.
Bourdoulas Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Όχι ρε γαμώτο. Η Samsung είχε τους καλύτερους δίσκους. Πάει και αυτή.
vgiozo Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Είχα δεκάδες Seagate από το 2005, πολλών διαφορετικών χωρητικοτήτων, από 80GB έως 2ΤΒ, και το μονο "πρόβλημα" που είχα ήταν με εκείνη τη προβληματική σειρά firmware, που πρακτικά δεν ήταν πρόβλημα μετά την αναβάθμιση...αντιθέτως έχω πάρει 3 WD, έναν στα 1.5ΤΒ και δύο στα 2ΤΒ, από τους οποίους ο ένας 2ΤΒ WD20EARS έχει χαλάσει δύο φορές μέσα σε 3 μήνες κι αλλαχτεί μία (πάμε για τη δεύτερη) και ο WD20EADS ακολουθεί με συνεχή αύξηση weak sectors... οι WD Green είναι πολύ ήσυχοι και με ελάχιστη δόνηση, αλλά πανάθεμά τους ψοφάνε σαν τα κοτόπουλα...άρχιζα να μεταβαίνω σε WD επειδή η ησυχία είναι πολύ σημαντική για μένα με 8 δίσκους στο κουτί δίπλα στο γραφείο μου...αν θυσιάζεται η αξιοπιστία, όμως, θα ξαναγυρίσω σε Seagate...
mastor10 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 +1 στο bourdoula εγω ειχα 2 δισκους seagate και οι 2 τα φτύσανε σε διαστημα λιγων μηνων σε αντιθεση με εναν wd και ενα samsung που τρεχουν ακομα καθε μερα
Ntinaras Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 τυχαινει αυτο συνηθως χαλανε λογω κακου τροφοδοτικου.
orotoi Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Εγώ με seagate απο 130 megabyte (μπορεί και κανα 80αρι) μέχρι και 1tera.. μια χαρά μου χουν βγεί όλοι.. Πέρα απο έναν που εξακολουθεί να δουλεύει αλλά κάνει κάτι κλικι τι κλονκ, αλλά απο μαλακία δικιά μου..
mastor10 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 τυχαινει αυτο συνηθως χαλανε λογω κακου τροφοδοτικου. ειναι το thermaltake toughpower 600w κακο?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 ειναι το thermaltake toughpower 600w κακο? Λίγο χειρότερο από κακό θα έλεγα. Όχι ρε γαμώτο. Η Samsung είχε τους καλύτερους δίσκους. Πάει και αυτή. Ούτε καν πέρασε ποτέ από το νου μου να αγοράσω SΛMSUNG hdd. Ίσως και νάχω κάποιο πρόβλημα κρίσης. Ίσως και όχι. Ως τώρα παίρναμε κανένα Samsung για ξεκάρφωμα απο την WD...τωρα τέρμα οι επιλογές ή WD ή απλώς ευχολόγια και Seagate. Απολογισμός εως τώρα περίπου 10 χαλασμένοι δίσκοι 8->Seagate,2->WD Indeed στους 8 τελευταίους σκληρούς.. Οι 6 WD τρέχουν άψογα, και ο ένας Sg (εξωτερικός) τα έπαιξε.. ενώ ο άλλος (εσωτερικός) έχει χάσει το 50% του health του και πάει για backup σύντομα. Μονοπώλιο το βλέπω.. All the way WD, η οποία στάθηκε σπαθί.
STORM1978 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 WD και παλιοτερα IBM DESKSTAR αν θυμαται κανεις (πριν τους παρει η Maxtor βεβαια και τα σκ@#$%^σει) μεχρι στιγμης ολοι σκυλια εκτος του ΙΒΜ που πηγε απο ΔΕΗ. Ειναι οτι σου τυχει πιστευω τελικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα