Προς το περιεχόμενο

Windows Phone 7 ή Android 2.2?

SakisGamer01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή εντελώς ρεαλιστικά το android είναι πολύ πιο μπροστά. Αν όμως έχεις όρεξη να ανέβεις από νωρίς στο τρένο των wp7 που θα είναι αρκετά σύντομα σε πολύ καλό επίπεδο και θα στέκεται άνετα απέναντι σε android και ios, θα πρέπει να ξέρεις ότι μέχρι και το φθινόπωρο θα είσαι με ένα os αρκετά περιορισμένο.

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή εντελώς ρεαλιστικά το android είναι πολύ πιο μπροστά. Αν όμως έχεις όρεξη να ανέβεις από νωρίς στο τρένο των wp7 που θα είναι αρκετά σύντομα σε πολύ καλό επίπεδο και θα στέκεται άνετα απέναντι σε android και ios, θα πρέπει να ξέρεις ότι μέχρι και το φθινόπωρο θα είσαι με ένα os αρκετά περιορισμένο.

Ακριβώς αυτο.. Επισης στο ερώτημα σου δε γίνεται να πάρεις αντικειμενικη απάντηση εδω μέσα, γιατι στα 100 άτομα οι 95 έχουν android και οι 5 wp7 (και μπορει να έβαλα και πόλους :) ). Αλλα σημερα, αντικειμενικά Όπως τα γράφει ο Alex είναι.

Δημοσ.

Ακριβώς αυτο.. Επισης στο ερώτημα σου δε γίνεται να πάρεις αντικειμενικη απάντηση εδω μέσα, γιατι στα 100 άτομα οι 95 έχουν android και οι 5 wp7 (και μπορει να έβαλα και πόλους :) ). Αλλα σημερα, αντικειμενικά Όπως τα γράφει ο Alex είναι.

Γιατι εχουν οι 95 android ομως? Απο τα χεράκια μου πέρασε HD 2 με windows 6.5, ios 4, android 2.2.

Σαν το android κανένα :D

Δημοσ.

Γιατι εχουν οι 95 android ομως? Απο τα χεράκια μου πέρασε HD 2 με windows 6.5, ios 4, android 2.2.

Σαν το android κανένα :D

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ομως, το γράφω επειδή τα wp7 έχουν πολυ λίγο χρόνο στην αγορα, οποτε αυτοί που τα έχουν εδω μέσα είναι ελάχιστοι.

Δημοσ.

...συν το γεγονός ότι και για αυτούς που τα έχουν, η εμπειρία τους δεν μπορεί να είναι απόλυτα αντικειμενική ακόμη, γιατί ούτε πολλές εφαρμογές έχουν βγει ούτε τα μεγάλα update έγιναν ακόμη. Οπότε συμφωνώ κι εγώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...