SakisGamer01 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ποιό απο τα δύο είναι καλύτερο?Επείσης αν έχετε και άλλες προτάσεις πείτε μου
althegre Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 απλο.... android android και παλι android... Αποστολή από ZTE-BLADE με το Insomnia App
alexzzz Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Αυτή τη στιγμή εντελώς ρεαλιστικά το android είναι πολύ πιο μπροστά. Αν όμως έχεις όρεξη να ανέβεις από νωρίς στο τρένο των wp7 που θα είναι αρκετά σύντομα σε πολύ καλό επίπεδο και θα στέκεται άνετα απέναντι σε android και ios, θα πρέπει να ξέρεις ότι μέχρι και το φθινόπωρο θα είσαι με ένα os αρκετά περιορισμένο.
oldnew Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Αυτή τη στιγμή εντελώς ρεαλιστικά το android είναι πολύ πιο μπροστά. Αν όμως έχεις όρεξη να ανέβεις από νωρίς στο τρένο των wp7 που θα είναι αρκετά σύντομα σε πολύ καλό επίπεδο και θα στέκεται άνετα απέναντι σε android και ios, θα πρέπει να ξέρεις ότι μέχρι και το φθινόπωρο θα είσαι με ένα os αρκετά περιορισμένο. Ακριβώς αυτο.. Επισης στο ερώτημα σου δε γίνεται να πάρεις αντικειμενικη απάντηση εδω μέσα, γιατι στα 100 άτομα οι 95 έχουν android και οι 5 wp7 (και μπορει να έβαλα και πόλους ). Αλλα σημερα, αντικειμενικά Όπως τα γράφει ο Alex είναι.
marios32 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δεν θα σου πρότεινα WP7 μέχρι το φθινόπωρο, γιατί τότε θα δοθεί το μεγάλο update στα WP7
orlox Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Ακριβώς αυτο.. Επισης στο ερώτημα σου δε γίνεται να πάρεις αντικειμενικη απάντηση εδω μέσα, γιατι στα 100 άτομα οι 95 έχουν android και οι 5 wp7 (και μπορει να έβαλα και πόλους ). Αλλα σημερα, αντικειμενικά Όπως τα γράφει ο Alex είναι. Γιατι εχουν οι 95 android ομως? Απο τα χεράκια μου πέρασε HD 2 με windows 6.5, ios 4, android 2.2. Σαν το android κανένα
oldnew Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Γιατι εχουν οι 95 android ομως? Απο τα χεράκια μου πέρασε HD 2 με windows 6.5, ios 4, android 2.2. Σαν το android κανένα Στη συγκεκριμένη περίπτωση ομως, το γράφω επειδή τα wp7 έχουν πολυ λίγο χρόνο στην αγορα, οποτε αυτοί που τα έχουν εδω μέσα είναι ελάχιστοι.
arxaggelos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 ...συν το γεγονός ότι και για αυτούς που τα έχουν, η εμπειρία τους δεν μπορεί να είναι απόλυτα αντικειμενική ακόμη, γιατί ούτε πολλές εφαρμογές έχουν βγει ούτε τα μεγάλα update έγιναν ακόμη. Οπότε συμφωνώ κι εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.