antreaslam Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Επειδή πλησιάζει η στιγμή της γεννησης του διάδοχου, ο κλασσικός χαζομπαμπάς, θέλει να εχει ετοιμους τους κολλητούς με την καμερα στα χέρια να βγαλουν βίντεο τον πιτσιρικά! :) !!! Δεν ψάχνω κάτι extreme, γενικά δε με πολύ-απασχολεί το σπορ, αρκεί να κάνει....τη δουλειά της! Τώρα, προφανέστατα, αν έχει σκληρό ενσωματωμενο, αν εχει HD, και 1002 ακόμα λειτουργιες που δεν ξέρω, ακόμα καλύτερα! Τι προτείνεται? (στα λεφτά, 150-180 περίπου)! και τι πρέπει να κοιταζω γενικότερα στα specs της καθε μιας ? Επίσης, δε με ενοχλεί να είναι και μεταχειρισμένο μοντέλο, αν εχει πάρει το μάτι σας κάτι στις αγγελίες !!!! ας πούμε, αυτή που είδα στις αγγελίες, πως την κρίνετε? http://www.birdphone.gr/gr/prdid/224254ba4ecc4e99832861271ccf35a7/productinfo.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnis1996 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 εγω εχω αυτη και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 εχεις "Σχεση" με το αντικειμένο? δηλαδή, τις δυνατότητες της, μπλα μπλα? αποθηκευτικό χώρο, ποσο παίρνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnis1996 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 εχεις "Σχεση" με το αντικειμένο? δηλαδή, τις δυνατότητες της, μπλα μπλα? αποθηκευτικό χώρο, ποσο παίρνει? αν τραβας πολυ ωρα βιντεο δε νομιζω οτι θα σε βολεψει παιρνει καρτα μνημης (με 8gb τραβας 1 ωρα και 50 λεπτα full hd video), ατ αρχας τραβαει βιντεο σε full hd αναλυση το οποιο ειναι πολυ καλο, ο αισθητηρας φωτογραφιας ειναι 8mp αλλα στο μενου σου δινει τη δυνατοτητα μεχρι 16mp, δεν εχει πολυ μεγαλο zoom (16x), επισης εχει πολυ καλο μικροφωνο σε σχεση ακομα και με λιγο ακριβοτερα μοντελα, 3 ιντσες οθονη εξοδο αναλογικου βιντεο αλλα και HDMI, αυτονομια μπαταριας σχετικα μικρη (100 λεπτα) και για επιπλεον πληροφοριες...εδω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 δε μου φαίνεται ασχημη επιλογή. εχει full hd,και με μια καρτούλα sd, εχει και μια χαρά αποθ.χωρο. Βέβαια, θέλω και sd reader μετά,για να τα περνάω στο πισί! Εχει κάποιος, αλλη πρόταση, που να εχει σκληρό δίσκο, ή να συνδέεται απευθείας με πισί, αλλά με μια εσωτ.μνήμη επαρκή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Λοιπον ψαχνοντας λίγο παραπάνω, μου γυάλισε λίγο αυτή: Panasonic Digital Videocamera SDR-S70 Black Από όλες όσες έχει σε αυτές τις 2 σελίδες του πλαισίου (including αυτές που είναι στο stock house), τι έχετε να προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Λοιπον ψαχνοντας λίγο παραπάνω, μου γυάλισε λίγο αυτή: Panasonic Digital Videocamera SDR-S70 Black Από όλες όσες έχει σε αυτές τις 2 σελίδες του πλαισίου (including αυτές που είναι στο stock house), τι έχετε να προτείνετε? Η Panasonic δεν είναι full HD. Έχω την Toshiba (S20) και τα χρώματα είναι άθλια και άτονα. Εγώ θα έπαιρνα κανονική βιντεοκάμερα, βάζοντας κάποιες άτοκες δόσεις, γιατί δεν αγοράζεις κάθε μέρα βιντεοκάμερα. Επειδή βρέθηκα κι εγώ στην ίδια φάση με εσένα, πίστεψέ με δεν θα σταματάς να τραβάς βίντεο. Για μενα, αυτές που έχεις διαλέξει δεν είναι κανονικές ολοκληρωμένες βιντεοκάμερες και υστερούν σημαντικότατα στο φακό τους. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν τόσο μικρό ζουμ. Γιατί, αν σκέφτεσαι το ψηφιακό ζουμ, απλά ξέχνα το. Θεωρώ ότι αγοράζοντας κάμερα στα χρήματα που κοστίζουν αυτές που έχεις διαλέξει, θα απογοητευτείς πάρα πολύ από το βίντεο. Δοκίμασε μια και δες. Έχουν demo στα μεγάλα καταστήματα. Με το καλό το μωράκι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Η Panasonic δεν είναι full HD. Έχω την Toshiba (S20) και τα χρώματα είναι άθλια και άτονα. Εγώ θα έπαιρνα κανονική βιντεοκάμερα, βάζοντας κάποιες άτοκες δόσεις, γιατί δεν αγοράζεις κάθε μέρα βιντεοκάμερα. Επειδή βρέθηκα κι εγώ στην ίδια φάση με εσένα, πίστεψέ με δεν θα σταματάς να τραβάς βίντεο. Για μενα, αυτές που έχεις διαλέξει δεν είναι κανονικές ολοκληρωμένες βιντεοκάμερες και υστερούν σημαντικότατα στο φακό τους. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν τόσο μικρό ζουμ. Γιατί, αν σκέφτεσαι το ψηφιακό ζουμ, απλά ξέχνα το. Θεωρώ ότι αγοράζοντας κάμερα στα χρήματα που κοστίζουν αυτές που έχεις διαλέξει, θα απογοητευτείς πάρα πολύ από το βίντεο. Δοκίμασε μια και δες. Έχουν demo στα μεγάλα καταστήματα. Με το καλό το μωράκι!!! κάποιες εξ αυτών, έχουν ζουμ Χ60 ας πούμε. είναι λίγο? Επίσης, κάποιες είναι standar definition,και καποιες HD. Ναι, αν τα χρώματα είναι άτονα, δε θα μου αρέσει, αλλά αν πετύχεις καλή απόδοση χρωμάτων, πόσο πολύ μπορεί να σε ενδιαφέρει το ζουμ, όταν θα τραβάς στα..2-3 μέτρα απόσταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.