djkokalis Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 καλημέρα σε όλους και χρονια πολλά για τις μέρες.... θα ήθελα να σας ρωτήσω περι δημιουργίας ενος website. είμαι επαγγελματίας και θα ήθελα ένα site για το ιατρείο μου. μπορεί κάποιος να μου προτείνει μία εύκολη λύση? έψαξα αρκετά στο γουγλη και βρήκα αρκετές έτοιμες λύσεις όπως το wix.com αλλα το κακό είναι οτι δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες για την δημιουργια του. any help? και ας δώσω και μερικά ευρά. δεν θέλω να είναι και εντελώς τσάμπα. απλά να μπορώ να το στήσω μόνος μου.
Uberalles_gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Joomla, Wordpress και άλλα τόσα τέτοια...
dimitris_pa Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 μονος σου θελεις ? αν θες σου το κανω εγω με παρα πολυ μικρος κοστος ολα εκτος τα γραφικα και μονο θα εχεις να πληρωσεις το domain και το web host
djkokalis Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 θέλω κάτι που να έχει έτοιμα templates για να το κάνω μόνος....
Alan Fall Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Φίλε djkokalis δεν ξέρω τι γνώσεις έχεις πάνω στο θέμα αλλά υποθέτω πως είναι λίγες αν λάβω υπόψιν μου τα πέρι "ετοίμων", αυτό σημαίνει ότι σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να στήσεις μόνος σου μια πλατφόρμα wordpress ή joomla. Επίσης αμφιβάλω για τα αποτελέσματα που θα έχει κάποιος free online website builder ως προς την επαγγελματική εμφάνηση της σελίδας σου, αυτά είναι τσαπατσουλιές και δεν αρμόζουν σε κάποιον που θέλει να αποκαλεί τον εαυτό του επαγγελματία. Οπότε μόνο κακό θα κάνεις στην επιχείρηση σου. Γιαυτό λοιπόν τον λόγο ως επαγγελματίας θέλεις να γίνει και επαγγελματική δουλιά πάνω στην σελίδα σου, μην ξεχνάς ότι αυτή είναι η ιντερνετική εικόνα της επιχείρησης σου. Τι πιό σωστό λοιπόν από το να προσλάβεις κάποιον που ξέρει ώστε να σου προτείνει λύσεις και να σου κάνει μιά σωστή και επαγγελματική δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.