sistah Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Αποφασισα να κανω back up μιας και μαλλον θα γυρισω τον σκληρο (bad sector) που εχω κανει εγκατασταση το SL, και εχω μια ερωτηση: Εκανα 2 partition το ενα για Time Machine και το αλλο σε NTFS, αν πχ θελω να δωσω καποια αρχεια που εχω βαλει στο NTFS partition σε εναν φιλο που εχει mac και συνδεσω τον σκληρο θα γινει καμια μ@λ@κια με το δικο μου time machine και το δικο του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 αν εννοεις οτι το προγραμμα time machine στο mac του φιλου σου θα πειραξει το backup σου τοτε οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Η το αντιθετο, αν υπαρχει περιπτωση να αναγνωρισει το mac του φιλου μου το backup του σκληρου μου και ''χαλασω'' το δικο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Και πάλι όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.