elb0m Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Σκατά δεν μου την αλλάζουν. Δεν πειράζει όμως. Θα την τεστάρω σε ένα αλλο μηχάνημα μόλις έρθω και θα δοκιμάσω άλλες κάρτες φίλων μου. Εάν παλι ΔΕΝ τότε είναι το δικό μου, αλλιώς το πλαίσιο θα ακούσει... Πάντως ευτυχώς που μπορώ και λειτουργώ χωρίς drivers.(περίεργο το βρίσκετε
Orifiel Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Για καλό κακό, πάρε το ΙΝΚΑ τηλέφωνο και κάνε την καταγγελία σου ΣΗΜΕΡΑ.. έτσι ώστε θα είσαι καλυμμένος ακόμη και αν περάσουν 7 ημέρες, διότι δεν τηρούν νόμους.. Αν τελικά οφείλετε σε δικό σου λάθος θα φανεί και θα ακυρώσεις την καταγγελία σου.. τσάμπα είναι.. διαφορετικά θα υποχρεωθούν να σε αποζημιώσουν οποιαδήποτε στιγμή.. χωρίς πολλά πολλά.. Στείλε και email στο INKA σε περίπτωση που είναι κλειστά.. πιάνετε από την ημέρα που στέλνεις την αναφορά.. Κράτα την απόδειξη και ανέφερε ότι δυσλειτουργεί το προϊόν και ότι προσπάθησες να κάνεις επιστροφή βάση νόμου και σου αρνούνται.. Πέρα από καταγγελίες, αν και περίεργο.. ίσως να έπρεπε να κάνεις ένα φορματ και ξαναδοκιμάσεις.. Με καθαρό λειτουργικό.. τι κάρτες είχες παλιότερα?
elb0m Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Έτσι έκανα για το ΙΝΚΑ. Μία κάρτα είχα τιν 8600GT. Έκανα 2 format!
elb0m Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Καλημέρα παιδιά και Χρόνια Πολλα. Επέστρεψα χθες απο το ταξίδι και άρχισα να κοιτάζω ξανα το θέμα με την κάρτα μου. Πήγα σε ένα φίλο που έχει μια κάρτα 4870 και την έβαλα στο σύστημα μου. Δούλευε μια χαρα. Αυτή η κάρτα παίρνει και 2 12V connectors. Βάζω την δική μου στο δικό του, μια χαρα!!! Αυτός είχε XP και σκέφτηκα μπορεί να φταιν τα 7. Βάζω και εγώ τώρα XP κολλαει. Μου βγάζει μπλε οθόνη, παραποιημένα γραφικά. Αν ξέρω πως θα πάρω μια κάρτα γραφικων 120 ΕΥΡΩ και θα δουλέψει την παίρνω τώρα, αλλα ποιός μου το εγγυάται; Τι μπορεί να φταίει; Η κάρτα παίζει και στον φίλο μου και σ'αυτους στο πλαίσιο.
caution Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Η οθόνη σου δεν φταίει αφού παίζεις ok με την 4870. Το τροφοδοτικό σου δεν φταίει αφού παίζει ok με την 4870. Άρα κάποια βλακεία της μητρικής είναι (conflict), σε σχέση με την κάρτα σου. Κάνε μια ανταλλαγή/πώληση/υπαναχώρηση να τελειώνεις
FotiGy Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δεν ξερω αν βοηθαει αλλα στην δικη μου motherboad τα 1 long 3 short beeps σημαιναν προβλημα στην motherboard.
Sayan Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Τελικα την εβαλες και στο 2ο pci express slot της μητρικης? Καντο και αυτο αν δεν το εκανες ηδη αν και σιγουρα δεν ειναι χαλασμενο το 1ο αφου επαιξε πανω του η 4870.
elb0m Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Τελικα την εβαλες και στο 2ο pci express slot της μητρικης? Καντο και αυτο αν δεν το εκανες ηδη αν και σιγουρα δεν ειναι χαλασμενο το 1ο αφου επαιξε πανω του η 4870. Ναι την έβαλα και στο άλλο slot. Τα ίδια. Τις πιο πολλές φορές μου έκανε πρόβλημα στο Youtube. Μόλις πήγα να κάνω play κόλλαγε φοβερά. Χθες έκανα Benchmark με το 3dMark και δεν κόλλησε καθόλου!!! Ώρες ώρες κολλάει! Λέτε να είναι του motherboard ε; Μιας και ήρθε ως εδώ η συζήτηση, 120 ευρω κάρτα ποιά να παρω;
Sayan Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ναι την έβαλα και στο άλλο slot. Τα ίδια. Τις πιο πολλές φορές μου έκανε πρόβλημα στο Youtube. Μόλις πήγα να κάνω play κόλλαγε φοβερά. Χθες έκανα Benchmark με το 3dMark και δεν κόλλησε καθόλου!!! Ώρες ώρες κολλάει! Λέτε να είναι του motherboard ε; Μιας και ήρθε ως εδώ η συζήτηση, 120 ευρω κάρτα ποιά να παρω; http://www.skroutz.gr/s/250395/MSI-Radeon-HD-5770-1GB.html'>http://www.skroutz.gr/s/250395/MSI-Radeon-HD-5770-1GB.html http://www.skroutz.gr/s/250395/MSI-Radeon-HD-5770-1GB.html Καλητερα να κοιταξεις ομως τη μητρικη σου γιατι αν οντως παιζει προβλημα μπορει και με αλλαγη καρτας να εχεις θεματα... Εξαλλου εχεις μια καινουρια 520 η οποια ειναι λειτουργικοτατη σε αλλο συστημα, ποιος ο λογος να παρεις νεα?
elb0m Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Τι να κάνω για να ελέγξω την μητρική μου; *δεν είναι και καλή η 520*
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.