Προς το περιεχόμενο

Νεο router αυριο!

Xristaras12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερες στο φορουμ!!!

Πριν κανενα τεταρτο το F6D4630-4 παρεδωσε πνευμα....το μονο που κανει ειναι απανωτα restarts μολις παρει ρευμα και προσπαθησει να ανοιξει βρει γραμμη

Αυτη τη στιγμη ειμαι με ενα 585 V7 της forthnet αρα προβλημα γραμμης δεν παιζει:-D

Να σημειωσω πως εδω και 2 μερες καποιος απο τη γειτονια προσπαθει να μπει στο δικτυο μου αλλα εχω wpa2 κλειδωμα(δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο η προσπαθεια του τυπου να συνδεθει)

Το ρουτερ εχει εγγυση εφ'ορου ζωης πλαισιο αλλα δεν βρισκω την αποδειξη του(θα κοιταξω και το πρωι παλι)

και τωρα οι ερωτησεις μου

1)Υποθετουμε οτι βρισκω αποδειξη το ρουτερ αλλαζεται αυτοματα η παει σερβις;

2)Αν δεν βρω αποδειξη παω σε καινουριο μιας και δεν με καλυπτει το 585 λογω μικρης εμβελειας ασυρματου(εχω δοκιμασει πολλα καναλια κλπ αλλα σε σχεση με το belkin το 585 ειναι παντα 2-3 γραμμες πιο κατω)

εχω στον νου μου ειτε netgear,linksys,drytek,AirTies

Airties AIR 5450 300Mbps Wireless Modem-Router

Linksys Wireless-N Home ADSL2+ Modem Router WAG120N

αυτα εχω δει μεχρι στιγμης

Αυτο που θα ηθελα ειναι να εχει οσο το δυνατον καλυτερο ασυρματο μια και το σπιτι ειναι ολο γωνιες και τοιχους και κοβουν αρκετα θα ελεγα

pstn γραμμη!

Δημοσ.

Καθαρά για το πλαίσιο μπορώ να σου πω ότι αν είχες κάνει την απόδειξη ονομαστική τότε θα είναι καταχωρημένη στο σύστημα μαζί με τις υπόλοιπες αγορές σου.

Τώρα για router δυστυχώς δεν έχω τις γνώσεις για να σου προτείνω κάτι καλό αλλά το airties μου φαίνεται ότι έχει καλά χαρακτηριστικά μιας και έχει MIMO, σου δίνει και ένα στικάκι δώρο :mrgreen:

Δημοσ.

vigor εγω θα προτεινα αμα δεν σεπειραζει το οικονομικο.και μπορεις και ενα stick που να ειναι N.επισης υπαρχει και η λυση σε καποιο access point Που να ειναι 300 mw αντι για 100 και που μπορει να συνδυαστει και με μια αντιστοιχη wi fi card Της alpha.για το θεμα εγγυησης τα ειπαν πιο πανω.αν ειναι ονομαστικα οκ αλλιως δυσκολο.βεβαια θα μπορουσες να το πας αντιπροσωπεια η να μιλησεις με εξωτερικο.επισης στο πλαισιο επειδη ειναι lifetime μπορει και αν πεσεις σε καναν καλο να στο αλλαξει χωρις αποδειξη.με wpa2 αστον να προσπαθει.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...