Προς το περιεχόμενο

Μια μικρη β'ο'η'θεια για ενδειξεις θερμοκρασιας.

Thanos1972

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια θα ηθελα μια μικρη βοηθεια για τις ενδειξεις της θερμοκρασιας του επεξεργαστη.

Οπως γνωριζετε,οταν ειναι ενας επεξεργατης ξεκλειδωτος,δεν υπαρχουν ενδειξεις core παρα μονο cpu.

Ετρεξα τωρα ενα τεστακι για να δω τι γινετε στο περιπου με ενα 35λεπτο occt linpack σαν διπυρηνος.

Σε idle ηταν 26 βαθμοι core και cpu 31.

Σε max ηταν 38 βαθμοι core και cpu 37.

Εαν υπαρχει κανενας φιλος που να εχει περιπου τα ιδια gigahertz με εμενα (4.0) και περιπου στο ιδιο ρευμα (1.42.8),ας μου ελεγε λιγο τις δικες του Max temps σε core και cpu αλλα με τον 955 σαν επεξεργαστη μπας και μπορεσω να βγαλω στο περιπου ενα συμπερασμα για το ποσο ειναι τα δικα μου.

Ξερω οτι καθε τσιπακι ειναι διαφορετικο οπως και οτι μπορει να εχετε διαφορετικη ψυκτρα(εχω hyper 212+ 2 fans).

Μια μικρη βοηθεια ρε παιδια....δεν ζηταω τιποτα αλλο.

Να,να παρω κατι να φαει ο επεξεργαστης μου.

Ε καλοι μου ανθρωποι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωστά το υποπτεύεσαι ότι οι temps σου είναι ότι να 'ναι... :rolleyes: Κανένα HWiNFO32 δοκίμασες; Επίσης όταν είσαι σε 2core το core unlocker να το έχεις disabled και όλα τα σχετικά functions ;)

Σωστά το υποπτεύεσαι ότι οι temps σου είναι ότι να 'ναι... :rolleyes: Κανένα HWiNFO32 δοκίμασες; Επίσης όταν είσαι σε 2core το core unlocker να το έχεις disabled και όλα τα σχετικά functions ;)

Ηταν σε καθαρο 2core μιας και το ειχα disable απο το bios.γιαυτο και εδειχνε θερμοκρασιες του core σε διπυρηνο.ολα τα αλλα οκ ηταν.Παρε και μια φωτο τωρα απο το HWiNFO32 που ζητησες και πες μου τι κουλο βλεπεις.

post-164700-0-47189000-1303175259_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...