Genatos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Microsoft XBOX360 250GB + 12 Months Live Gold + 4 παιχνίδια 199Ε...Πολυ καλη προσφορα...
koystado Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Καλή προσφορά Αποστολή από U20i με το Insomnia App
Pro9070 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Πολυ καλη για οποιον ενδιαφερεται.200 ευρω το βρισκεις σκετο!
EKTELESTES Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ας τσεκάρει κάποιος πρώτα αν υπάρχουν κομμάτια, γιατί βλέπω ένα αστεράκι που λέει για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων. Τους έχω ικανούς να έχουν 1 κονσόλα σε κάθε Πλαίσιο μόνο... "* Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων."
googlebro Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 επειδή έχω παίξει τα δύο πρώτα παιχνίδια ,δε μετράνε Καθόλου(το προσέξατε το Κ κεφαλαίο?? ).Προσωπικά θα έπαιρνα playstation 3 ,μιας και μπορείς να το flashareis και να "τα βγάλεις" τα λεφτά σου από κει.τώρα..καθενός είναι στο χέρι του....
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 επειδή έχω παίξει τα δύο πρώτα παιχνίδια ,δε μετράνε Καθόλου(το προσέξατε το Κ κεφαλαίο?? ).Προσωπικά θα έπαιρνα playstation 3 ,μιας και μπορείς να το flashareis και να "τα βγάλεις" τα λεφτά σου από κει.τώρα..καθενός είναι στο χέρι του.... Φιλε συγκρατησου λιγο.Οκ,πλαυ 3 rules αλλα τωρα μιλαμε για προσφορες και οχι γαι κοσνολες.Εχεις καμια προσφορα πλαυ να δουμε?Οχι?Οκ. Το Αλαν ξυπνα ειναι εξαιρετικο παιχνιδι ,οπως και το forza
sleepy_head Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Εγώ προσπαθώ να κάνω παραγγελία αλλά δεν μου μπαίνει στο καλάθι ενώ άλλα πράγματα μπορώ να τα βάλω. Κατάφερε κάποιος να κάνει παραγγελία? edit: Πήρα τηλέφωνο και έκανα την παραγγελία κανονικά και έρχετε αύριο.
googlebro Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Φιλε συγκρατησου λιγο.Οκ,πλαυ 3 rules αλλα τωρα μιλαμε για προσφορες και οχι γαι κοσνολες.Εχεις καμια προσφορα πλαυ να δουμε?Οχι?Οκ. Το Αλαν ξυπνα ειναι εξαιρετικο παιχνιδι ,οπως και το forza έχεις ένα πόιντ μπορώ να πω όσον αφορά για το θέμα της συζήτησης,απλά ήθελα να πω πως ΜΗΝ θεωρείτε προσφορά,το γεγονός ότι δίνει δώρο παιχνίδια τα οποία είναι κάτω του μετρίου {κατά το γούστο μου πάντα} , αυτά!
cortaN@ Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο Ρε παιδιά το έχουμε πει. Μην ασχολείστε με το Πλαίσιο και τις δήθεν προσφορές του site...9/10 είναι πλασματικές και παραπλανητικές. Ολόκληρο θέμα έχουμε κάνει και μερικοί ακόμη να καταλάβετε πως η συγκεκριμένη αλυσίδα εφαρμόζει μια καθαρά unfair πολιτική πάνω σε αυτό; Όσοι δεν έχουν πειστεί ακόμα, κοιτάξτε και στο sig μου, όπου αναλύεται αυτή η πολιτική - μαιμού της Πλαίσιο ΑΕ.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 έχεις ένα πόιντ μπορώ να πω όσον αφορά για το θέμα της συζήτησης,απλά ήθελα να πω πως ΜΗΝ θεωρείτε προσφορά,το γεγονός ότι δίνει δώρο παιχνίδια τα οποία είναι κάτω του μετρίου {κατά το γούστο μου πάντα} , αυτά! Κατα το γουστο σου,παιχνιδαρες και τα 2 και πολυ ψηλα στις βαθμολογιες.
garrett156 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 ο φιλος πρεπει να εχει πολυ κακο γουστο.ειδικα οταν μιλαμε για forza 3.η προσφορα ειναι μαλλον οτι καλυτερο υπαρχει αυτην τη στιγμη σε bundle next gen κονσολας.ουτε ps3 ουτε τπτ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.