Προς το περιεχόμενο

Aνοιγμα πυρηνα των windows

adams24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά ξέρει κάποιος να μου πει πως ανοίγουμε τον πυρήνα των win για να τρέχει καλύτερα το PC???

το μόνο που ξέρω είναι εκτέλεση msconfig και αλλάζουμε τα δευτερόλεπτα από 30 σε 3

Δημοσ.

πως ανοίγουμε τον πυρήνα των win για να τρέχει καλύτερα το PC???

Προφανώς κάτι άλλο θέλεις να πεις και όχι αυτό που γράφεις. Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα βελτίωσης όπως: TuneUp Utilities ή το Registry Mechanic ή το Yamicsoft Windows 7 Manager (Yamicsoft WinXP Manager αν έχεις XP) ώστε να καθαρίσεις μερικά άχρηστα πράγματα από τον υπολογιστή σου και κάνε και μια ανασυγκρότηση δίσκου από τα βοηθήματα των Windows.

Δημοσ.

και εμένα έτσι μου το είπαν από τι ξέρω πας έναρξη εκτέλεση και εκεί δίνεις κάτι εντολές και στα παράθυρα που σου ανοίγει αλλάζεις κάτι τιμές. αλλάζεις το startup και κάτι τέτοια ίσως να το γράφω και λάθος

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά ξέρει κάποιος να μου πει πως ανοίγουμε τον πυρήνα των win για να τρέχει καλύτερα το PC??

Κι αλλοι έπαιζαν με "πυρήνες" και κατέληξαν ετσι: :mrgreen: :P

Fukushima_nuclear_plant_J_007.jpg

Δημοσ.

και εμένα έτσι μου το είπαν από τι ξέρω πας έναρξη εκτέλεση και εκεί δίνεις κάτι εντολές και στα παράθυρα που σου ανοίγει αλλάζεις κάτι τιμές. αλλάζεις το startup και κάτι τέτοια ίσως να το γράφω και λάθος

Μάλιστα,τώρα κάτι κατάλαβα δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις πυρήνες για την λειτουργία των windows,από εκεί που πας

εκτέλεση msconfig και αλλάζουμε τα δευτερόλεπτα από 30 σε 3

έχει και ένα κουμπί Επιλογές για πρoχωρημέvoυς... πάτα το.

Εκεί βάζοντας τικ στο Aριθμός επεξεργαστώv: μπορείς να βάλεις να δουλεύουν όλοι οι επεξεργαστές.Αλλά αυτό είναι μόνο για την εκκίνηση έτσι δηλαδή δεν κερδίζεις και τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...