karmen1983 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Κaterina εγώ δεν σου είπα να τον χτυπήσεις σου είπα να τον κουνήσεις αρκετά εν ώρα λειτουργίας... Για την εξήγηση τι να σου πω; Διαόλου μηχανήματα
katerina_a_86 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Απογοητευτικό το αποτέλεσμα. Αυτοί με τι προγράμματα κάνουν τους ελέγχους? Μήπως άλλα προγράμματα βρουν το πρόβλημα?
palawiaris Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Den πρόσεξα ότι ξαναβρήκες την απόδειξη. Τέλος πάντων,Αλλο τρόπο εγώ δεν ξέρω.
rafail1994 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Απογοητευτικό το αποτέλεσμα. Αυτοί με τι προγράμματα κάνουν τους ελέγχους? Μήπως άλλα προγράμματα βρουν το πρόβλημα? Έχεις τρέξει το bootable cd της WD σε full test ;
Thanos1972 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Βασικα αμα περασεις εναν ισχυρο μαγνητη απο πανω απο τον δισκο την ωρα που δουλευει,δεν θα γινει δουλεια?η απλα θα καταστρεψεις τα αρχεια?
katerina_a_86 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Έχεις τρέξει το bootable cd της WD σε full test ; Όχι ακόμα αλλά θα το κάνω. Βασικα αμα περασεις εναν ισχυρο μαγνητη απο πανω απο τον δισκο την ωρα που δουλευει,δεν θα γινει δουλεια?η απλα θα καταστρεψεις τα αρχεια? Ε ναι δεν νομίζω να χαλάσει έτσι. Ήλπιζα μήπως υπήρχε κανένα πρόγραμμα που να τον ζορίζει πολύ και να χαλάει.
rafail1994 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Αφού δεν το έχεις τρέξει τρεξ το τώρα για να δούμε και αν σου βγάλει πρόβλημα πίσω για rma. Με τον μαγνήτη χάνονται τα αρχεία οριστικός για τον δίσκο δεν έχω ακούσει να χαλαει. Αν θέλεις να τον χαλάσεις βάλτων να δουλεύει χτύπα τον με μια πετσέτα επάνω στο γραφείο
katerina_a_86 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Αφού δεν το έχεις τρέξει τρεξ το τώρα για να δούμε και αν σου βγάλει πρόβλημα πίσω για rma. Με τον μαγνήτη χάνονται τα αρχεία οριστικός για τον δίσκο δεν έχω ακούσει να χαλαει. Αν θέλεις να τον χαλάσεις βάλτων να δουλεύει χτύπα τον με μια πετσέτα επάνω στο γραφείο Το έβαλα να τρέξει τώρα, σε κανένα 2ωρο θα ξέρουμε.
TheELF Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Για να πληρώσεις μαγνήτη που να χαλάσει έστω και τα δεδομένα πάνω σε δίσκο ποιο φθηνά παίρνεις 2-3 δίσκους.
katerina_a_86 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Για να πληρώσεις μαγνήτη που να χαλάσει έστω και τα δεδομένα πάνω σε δίσκο ποιο φθηνά παίρνεις 2-3 δίσκους. lol Το έβαλα να τρέξει τώρα, σε κανένα 2ωρο θα ξέρουμε. Το test τελείωσε : "No errors found" (εικόνες) Και ερωτώ τώρα εγώ, 1)Πως εξηγείται αυτό το πράμα, έχει όντως πρόβλημα? Γιατί ενώ τα είχε παίξει τα διαγνωστικά μου έβγαζαν bad sectors και τώρα όχι. 2)Μήπως να δοκιμάσω και με κανένα πιο ψαγμένο πρόγραμμα ελέγχου? Έχετε να προτείνετε κάποιο?? 3)Εσείς θα τον εμπιστευόσασταν ξανά αυτόν τον δίσκο?
TheELF Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 3)Εσείς θα τον εμπιστευόσασταν ξανά αυτόν τον δίσκο? Όπως λέει και ο poulinos ποτέ δεν εμπιστεύεσαι έναν δίσκο,ακόμα και ολοκαίνουργιος μπορεί να σε αφήσει (αλλά μια σχετική εμπιστοσύνη θα την είχα). 1)Πως εξηγείται αυτό το πράμα, έχει όντως πρόβλημα? Γιατί ενώ τα είχε παίξει τα διαγνωστικά μου έβγαζαν bad sectors και τώρα όχι. Αν έκανες τελικά LLF,εξηγήτε από αυτό,μπορεί τα badsector να ήταν εικονικά δηλαδή να μην καθόταν καλά το καλώδιο π.χ. , να μην γραφόταν σωστά τα δεδομένα και να νόμιζε ο σκληρός ότι έχει badsector ,αλλά τελικά να μην είχε τίποτα. 2)Μήπως να δοκιμάσω και με κανένα πιο ψαγμένο πρόγραμμα ελέγχου? Έχετε να προτείνετε κάποιο?? Αυτό της εταιρίας το hard drive sentinel και το LLF,από εκεί και πέρα πέφτει η ποιότητα ποιο ψαγμένα δεν έχει.
katerina_a_86 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Αυτό της εταιρίας το hard drive sentinel και το LLF,από εκεί και πέρα πέφτει η ποιότητα ποιο ψαγμένα δεν έχει. Θα κάνω έλεγχο και με το hard drive sentinel και το LLF. Το LLF δεν το βρίσκω, κανα λινκ?
washcloud Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 http://www.google.gr/search?hl=en&q=llf+tool&meta=&rlz=1I7GFRE_el
TheELF Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Θα κάνω έλεγχο και με το hard drive sentinel και το LLF. Το LLF δεν το βρίσκω, κανα λινκ? Το LLF δεν κάνει έλεγχο απλά σβήνει τον δίσκο κάνεις δηλαδή low level format.
katerina_a_86 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Το LLF δεν κάνει έλεγχο απλά σβήνει τον δίσκο κάνεις δηλαδή low level format. ε οπότε δεν μου κάνει. Θα δοκιμάσω με το άλλο. Λοιπόν προσπαθώντας να τον τεστάρω με το HD sentinel κολλούσε και δεν έκανε δουλειά. Μετά αντιλήφθηκα ότι είχε γίνει πιο αργό όλο το σύστημα και κατάλαβα ότι ο δίσκος τα επαιξε πάλι. Έκανα ένα quick τεστ με το HDtune και μου τον έβγαλε προβληματικό. [Εικόνα 2] Μετά βγήκα εκτός windows και έκανα ένα quick τεστ με το διαγνωστικό του κατασκευαστή και μου τον έβγαλε ΟΚ. [Εικόνα 1] Ότιναναι δηλαδή. Ξαναέβαλα το extended test του κατασκευαστή να τρέχει, τον βγάλει κι αυτό υγιή τι θα κάνω? Τελικά παίζει να τον πετάξω στον τοίχο ότι για να τον χαλάσω αλλά γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.