Προς το περιεχόμενο

Χαλασμένος δίσκος

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλα ξεκίνησαν από δω.

Τελικά έσωσα τα δεδομένα μου όμως τώρα ο δίσκος τα εχει παίζει τελέιως. Ούτε write zeros μπορώ να τον κάνω.

Επίσης δεν βρίσκω την απόδειξη για την εγγύηση.

Τι να κάνω???

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν τον εχεις παρει με ονομαστικη αποδειξη θα το βρουν μεσα στο συστημα τους.Αν οχι...δυσκολα τα πραγματα.

Δεν θυμάμαι καθόλου αν ηταν ονομαστική αλλά δεν νομίζω.

Με το S/N γιατί να μην μπορούν να το βρούν?

Δηλαδή αν έπαιρνε φωτιά το σπίτι μου και καιγόταν η απόδειξη γιατί να χάσω την εγγύση για ένα χαρτί?

Δημοσ.

Δικιο εχεις,αλλα το πλαισιο δεν δουλευει με τα SN αλλα με τις αποδειξεις.Παντως μπορεις να κανεις μια προσπαθεια και να πας και να επιμεινεις ευγενικα και αν δεν γινει κατι να πας στον διευθυντη του καταστηματος και να μιλησεις μαζι του.Καμια φορα τους πιανει το καλο τους!Να επιμεινεις γαι τον σειριακο αριθμο.Μπορει να σου πουνε οτι μπορει να τον στειλουν στη WD,αν και νομιζω οτι μπορεις να το κανεις και εσυ,αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Το σιγουρο ειναι οτι εχεις εγγυηση γιατι ο δισκος δεν τοσο παλιος οστε να εχει περασει η εγγυηση του.Κανε και λιγο τα γλυκα ματια... :lol:

Δημοσ.

Δικιο εχεις,αλλα το πλαισιο δεν δουλευει με τα SN αλλα με τις αποδειξεις.Παντως μπορεις να κανεις μια προσπαθεια και να πας και να επιμεινεις ευγενικα και αν δεν γινει κατι να πας στον διευθυντη του καταστηματος και να μιλησεις μαζι του.Καμια φορα τους πιανει το καλο τους!Να επιμεινεις γαι τον σειριακο αριθμο.Μπορει να σου πουνε οτι μπορει να τον στειλουν στη WD,αν και νομιζω οτι μπορεις να το κανεις και εσυ,αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Το σιγουρο ειναι οτι εχεις εγγυηση γιατι ο δισκος δεν τοσο παλιος οστε να εχει περασει η εγγυηση του.Κανε και λιγο τα γλυκα ματια... :lol:

ε ναι θεωρητικά μπορώ να τον στείλω εγώ, έβαλα το S/N στο site και λέει πως έχω εγγύηση αλλά το θέμα είναι να ασχοληθούν αυτοί και να μην παιδεύομαι εγώ και να μην περιμένω και 1 μήνα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

1)Μόλις ανακάλυψα την απόδειξη, λεει 16/5/2009, ο δίσκος αυτός έχει εγγύηση 2 ή τρία χρόνια? Το πρόλαβα οριακά δηλαδή ή είχα έναν χρόνο ακομα?

2)Μετά την όλη χρονοβόρα και κουραστική διαδικασία του επιτυχημένου τελικά recovery ο δίσκος ήταν unalocated.

Ε τον έκανα σήμερα format και τώρα φαίνεται να είναι μια χαρά. Πως θα καταφέρω να πείσω τους τεχνικούς του πλαισίου ότι ο δίσκος δεν την παλεύει και ότι αν δεν το αλλάξω στο μέλλον θα έχω σιγουρα τα ίδια???

Δημοσ.

3 χρόνια έχει. Αλλά και 2 να είχε είσαι μέσα...

Το διαγνωστικό της εταιρίας τoν έβγαζε οκ αν θυμάμαι καλά το θέμα σου ε;

Δημοσ.

3 χρόνια έχει. Αλλά και 2 να είχε είσαι μέσα...

Το διαγνωστικό της εταιρίας τoν έβγαζε οκ αν θυμάμαι καλά το θέμα σου ε;

Όχι, όταν ο δίσκος τα είχε παίξει ΟΛΑ τα διαγνωστικά (+της εταιρίας) έβγαζαν bad sectors.

Τώρα που τον έκανα format τρέχω το HD Tune και προς το παρόν (είναι στο 80%) τον βγάζει υγιή.

Αυτό μου το είχε κάνει και πιο παλιά όμως, είχε πρόβλημα, του είχα κάνει format κτλ και τον χρησιμοποιούσα πιστεύοντας πως ειναι ΟΚ όμως τελικά ξαναέβγαλε πρόβλημα.

Δημοσ.

Αν βγει καθαρός δεν θα στον αλλάξουν. Αυτό που θα έκανα για να μου τον αλλάξουν σίγουρα θα ήταν να τον χαλάσω όμορφα. :mrgreen:

Δημοσ.

Αν βγει καθαρός δεν θα στον αλλάξουν. Αυτό που θα έκανα για να μου τον αλλάξουν σίγουρα θα ήταν να τον χαλάσω όμορφα. :mrgreen:

Ε και πως χαλάει όμορφα ένας δίσκος? Να τον κοπανήσω στον τοίχο με style?

Δημοσ.

xaxaxaxa Σύνδεσέ τον στο pc και βάλε να αντιγράφονται διάφορα αρχεία (να φανεί ότι είχε και πράμα αν ασχοληθούν) εν ώρα λειτουργίας, κάνε τον φραπέ χωρίς να τον χτυπήσεις κάπου. Αν είναι να τον χτυπήσεις τύλιξέ τον σε πετσετα. Το έκανε ένας πρόσφατα αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

Τον βάζεις σε εξωτερική θήκη να μην αφήσει σημάδια και βουρ.Με το μαλακό πρώτα,σιγά,σιγά.

http://support.wdc.com/warranty/index_end.asp?lang=en

Δες και εδώ αν μπορείς να τον στείλεις απευθείας.

Απευθείας γιατί να τον στείλω, κι αυτοί παίζει να μου πούνε οτι είναι ΟΚ και τζάμπα να μπω στον κόπο.

Ριψοκίνδυνα μου φαίνονται όλα αυτά με τα χτυπήματα, φοβάμαι μην χάσω την εγγύηση εντελώς.

Αλλά πέρα απο αυτά, πως το εξηγείτε? Για δεν τον βγάζουν προβληματικό τα προγράμματα ενώ ο δίσκος βγάζει κατά καιρούς προβλήματα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...