Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στην αναζήτηση του forum [#10146]

Peperone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω μια βδομάδα τώρα μου βγάζει πρόβλημα με το παρακάτω μήνυμα όταν επιλέγω να κάνω αναζήτηση στα μηνύματά μου

[#10146] Λόγω εργασιών, η αναζήτηση θα ενεργοποιηθεί μέσα στην ημέρα

τί γίνεταί;

Δημοσ.

οποτε είναι γενικότερο το πρόβλημα...

επομένως περιμένουμε.

Ακριβώς...

Ας ελπίσουμε ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό :)

Δημοσ.

Καλησπερα,οταν παω να μπω στο insomnia απο το iphone,στη κατηγορια: προσφατα-μη αναγνωσμενα μου βγαζει error,και οτι δεν ειμαι εξουσιοδοτημενος να δω το περιεχομενο. Εδω και μερικες μερες γινεται αυτο. Τι φταιει; Ευχαριστω

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

minaras αν τα πρόσφατα είναι το Νέο περιεχόμενο όπως φαντάζομαι, λογικό να σου βγάζει error, για τον παραπάνω λόγο.

Δημοσ.

Karmen δε καταλαβαινω τι εννοεις..Εμενα δε μου βγαζει προβλημα στην αναζητηση του forum error [10146], μου βγαζει Τοpic error: you do not have permission to use the search system oταν απο το κινητο παω στο προσφατα,μη αναγνωσμενα..Δε ξερω τι φταιει και ουτε διορθωθηκε το προβλημα...

Δημοσ.

Το πρόβλημα υπάρχει ακόμα και σε μένα που δεν είμαι από κινητό. Δεν το έχουν φτιάξει ακόμα οπότε κάντε λίγο υπομονή. Σίγουρα για καλύτερο γίνεται.

Τώρα η αναζήτηση όπως μου είπανε είναι άμεσα συνδεδεμένη με το νέο περιεχόμενο. Οπότε λογικό να σου λέει "you do not have permission to use the search system"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...