V for Vagelis Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Βάλτε και σεξοτουρισμό και ποιος μας πιάνει μετά.
apd453 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Και ο ρουχλας ειναι λα. Και όμως μιλάω πολύ σοβαρά. Η αποποινικοποίηση κάποτε θα γίνει. Είναι τόσο σίγουρο όσο και το ότι θα σε λίγα χρόνια θα πάψουν να καλλιεργούνται οι μπάμιες. Η κάνναβη για το λόγο ότι αρέσει σχεδόν σε όλους και η μπάμια γιατί δεν αρέσει σχεδόν σε κανένα.
chill Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Οσο για τον τουρισμο στην Ελλαδα...Last year Που ζεις φίλος; Εγώ βλέπω μύρια Paki, Bangladeshιανούς, Κινέζους, Μαύρους γύρω μου ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, να φανταστείς δεν αρκούν τα hotels και τους φιλοξενούμε και σε πανεπιστήμια ώρες ώρες
leftermann Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 ...Είναι τόσο σίγουρο όσο και το ότι θα σε λίγα χρόνια θα πάψουν να καλλιεργούνται οι μπάμιες. ίσως η καλύτερη ατάκα που άκουσα τελευταία. Την κρατάω για μελλοντική χρήση. Συγνώμη για την διακοπή.
jason_rethymno Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Και όμως μιλάω πολύ σοβαρά. Η αποποινικοποίηση κάποτε θα γίνει. Είναι τόσο σίγουρο όσο και το ότι θα σε λίγα χρόνια θα πάψουν να καλλιεργούνται οι μπάμιες. Η κάνναβη για το λόγο ότι αρέσει σχεδόν σε όλους και η μπάμια γιατί δεν αρέσει σχεδόν σε κανένα. Εγώ τρελαίνομαι για μπάμιες
slipknot Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Pi6xEpGbuN4&feature=related
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.