Προς το περιεχόμενο

Catalyst 11.3 Anti Aliasing enhance application?

Greek_Tornado

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Παρατηρώ στο πρόσφατο αφιέρωμα που έκανε το Tom's Hardware για το Anti aliasing, στο control center των Radeon έχει την επιλογή enhance application setting, override κλπ για το anti aliasing.

Εγώ με την 6950 και τους τελευταίους 11.3 γιατί δεν έχω καθόλου αυτή την επιλογή; Μόνο κατευθείαν samples και aa mode? Στο advanced view πάντα...

Αν είχα enhance application settings και όχι το φουλ τα παντα όλα max override όπως είναι τώρα λογικά δε θα χα και τόσο θέμα με τις επιδόσεις όταν βάζω supersampling! Είναι σημαντικό λοιπόν, γιατί δεν το έχω;

Δημοσ.

Κάτι πάει στραβά παιδιά με τη δική μου... Τα μισά games μου τη δείχνουν για 5800 series, το test του Furmark ενώ λέει GPU: 6950 στον Renderer λέει 5800 series και παρότι έχω κάνει το φουλ ATIMAN uninstaller μου φαίνεται έχω κατάλοιπα από την 5870 που είχα πριν...:shock: Λέτε να φταίει αυτό κάπου; Κάτι πιο "βαθύ" για καθάρισμα drivers εκτός του atiman uninstaller δεν πρέπει να υπάρχει, ίσως πρέπει να το τρέξω στο φουλ advanced mode, για format πάντως δεν το συζητώ... Έχει κανείς άλλος την non-reference 6950 της Sapphire αυτή εδώ για να μου πει τι βλέπει στους drivers, αν έχει επιλογή;

Υ.Γ. Μου φαίνεται θα περιμένω τους 11.4, διαβάζω για βελτιώσεις στις 69ΧΧ οπότε αναμένω εναγωνίως! :fear:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά το έχω ξαναπεί οτιδήποτε έχει σχέση με τους drivers της AMD το γράφουμε εδώ

http://www.insomnia.gr/topic/402056-amd-catalyst-drivers/

Γι'αυτό το λόγο φτιάχτηκε το thread για να μην φτιάχνονται συνέχεια διάφορα θέματα και γεμίζει.

Δημοσ.

Υποψιάζομαι ότι φταίει η κάρτα... Έχει κάποιος τη Sapphire με το περίεργο cooler να μου πει αν βλέπει τα ίδια; Γι'αυτήν εδώ μιλάω: 6950

Έχω σβήσει τους προηγούμενους με uninstall κανονικό και μετά safe mode και ATIMAN uninstaller... Δε γίνεται πιο πλήρης απεγκατάσταση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...