Προς το περιεχόμενο

CMS πως ;

NiKoS WSN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν server και θέλω να ανεβάσω μία σελίδα όμως θέλω με cms πως γίνεται να ενσωματώσω με τον server και δευτερον ποιον μου προτείνεται; vBulletin,Joomla,Drupal,Wordpress ti;

Edit: Μπήκα να δω στο Joomla επειδή αυτό ακούω πιο πολύ πάτησα download και έχει άπυρα πράγματα χωρίς κάποιο exe τι πρέπει να το κάνω;

Δημοσ.

Εσύ τι ακριβώς θες να κάνεις ? Η σελίδα τι θα είναι (blog,forum,…..)?

Μία απλή σελίδα με κείμενα και υποσελίδες... απλά επειδή βιάζομε και για να μην το φτιάχνω όλο με κώδικες θέλω κάτι έτοιμο...

Δημοσ.
[...]χωρίς κάποιο exe[...]

Κανένα από τα vBulletin, Joomla, Drupal, Wordpress αλλά και οποιοδήποτε άλλο* PHP/ASP script/CMS δεν υπάρχει σε μορφή *.exe. Συνήθως είναι σε *.zip ή *.tar.*.

Κατεβάζεις το συμπιεσμένο αρχείο, το αποσυμπιέζεις σε έναν φάκελο του server σου και έπειτα εκτελείς το Installation Script (εάν υπάρχει - στα παραπάνω που αναφέρθηκαν υπάρχει). Με τον όρο «εκτέλεση» μην φανταστείς πως υπάρχει ένα *.exe που «διπλό-κλικάρεις». Απλά μπαίνεις στον φάκελο του server σου (μέσω του φυλομετρητή) και ακολουθείς τα βήματα που εμφανίζονται. Υπ'όψιν ότι χρειάζεσαι και *SQL από πίσω.

* Στην πλειοψηφία

Δημοσ.

Ρε Νικολάκη, αποφάσισε επιτέλους τι θες να κάνεις! Ποιο είναι τέλος πάντων το θέμα του διαγωνισμού και ποιος είναι αυτός ο περιβόητος server στον οποίο θα σηκώσεις τη σελίδα σου; Δε χρειάζεται να στήσεις εγκατάσταση joomla για πέντε στατικές σελίδες, διάλεξε ένα template από το internet που σου αρέσει, λίγο copy-paste και βασικές γνώσεις html και τελείωσες!

Δημοσ.

Ρε Νικολάκη, αποφάσισε επιτέλους τι θες να κάνεις! Ποιο είναι τέλος πάντων το θέμα του διαγωνισμού και ποιος είναι αυτός ο περιβόητος server στον οποίο θα σηκώσεις τη σελίδα σου; Δε χρειάζεται να στήσεις εγκατάσταση joomla για πέντε στατικές σελίδες, διάλεξε ένα template από το internet που σου αρέσει, λίγο copy-paste και βασικές γνώσεις html και τελείωσες!

:):):) χεχε. Απλά έχουμε μία Διευθύντρια που τώρα θυμήθηκε ότι δεν μπορεί να έχει σελίδα μόνο η περιβαλλοντική και να φτιάξουμε site γενικότερα για όλα τα προγράμματα και το σχολείο και θέλω αυτά να τα ξεπετάξω...

Edit: το κατάλβα πως το βάζουν το cms

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...