msakis01 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Πώς δεν σου έβγαλε μήνυμα για greeklish Όχι άχρηστο, απλά δεν θα βλέπεις HD. Εμενα που εχει ενσωματομενο δεκτη η τηλεοραση θα βλεπω HD? Sent from my iPhone using Insomnia
greekboy Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 οπως ειπε και αλλο μελος,αλλες περιοχες δεν εχουμε το απλο ψηφιακο σημα και τρεχουν και για HD?
REDODIN7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Και η NOVA που εκπέμπει HD ιδιωτικός σταθμός δεν είναι? +10000 Επισης εμεις πληρωνουμε την ΕΡΤ και θελουμε HD τα ιδιοτικα ας κοψουν τον λαιμο τους !
Vagos_46 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 οπως ειπε και αλλο μελος,αλλες περιοχες δεν εχουμε το απλο ψηφιακο σημα και τρεχουν και για HD? Απλό ψηφιακό σήμα, εννοείς σπορ+ σινε+ κλπ ή digea;
greekboy Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Απλό ψηφιακό σήμα, εννοείς σπορ+ σινε+ κλπ ή digea; και τα 2 εκτος αν εχω χασει επισοδεια κ ειμαι τελειως λαθος
Vagos_46 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Χμμμ, είχα την εντύπωση οτι τα ψηφιακά της ερτ εκπέμπουν πανελλαδικά. Πράγματι ειναι foul έτσι, αν και είναι μια αρχή. Ποια περιοχή αν επιτρέπεται;
greekboy Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Χμμμ, είχα την εντύπωση οτι τα ψηφιακά της ερτ εκπέμπουν πανελλαδικά. Πράγματι ειναι foul έτσι, αν και είναι μια αρχή. Ποια περιοχή αν επιτρέπεται; για κρητη μιλαω..αν και εχω καιρο να το κοιταξω νομιζω ακομα δεν εχουμε sport+,σινε+ κτλπ
doutsos13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 καιρός ήτανε στην Ευρώπη βλέπουν εδώ και πόσο καιροοοοοοοό σε hd .. πολύ θετικά νέα
jumaru99 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μιλάμε πάντα για mpeg4 codec...οπότε δεν μας αφορά αν είναι SD ή HD..ως προς την αναπαραγωγή τους.. και βέβαια θα το υποστηρίξει κάθε ψηφιακός δέκτης mpeg4! μόνος περιορισμός σε εξωτερικούς δέκτες..να παρέχουν το απαραίτητο output( HDMI ), για την μεταφορά του HD σήματος στην TV..αλλιώς θα γίνεται downscale του σήματος σε SD.
bluesattack Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 και τα 2 εκτος αν εχω χασει επισοδεια κ ειμαι τελειως λαθος Επειδη και εγω δεν εχω παρακολουθησει τις εξελιξεις μπορει καποιος να πει σε ποιες περιοχες της Ελλαδας εκπεμπουν αυτη τη στιγμη τα απλα ψηφιακα της ερτ ?
Nikosgiann Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μιλάμε πάντα για mpeg4 codec...οπότε δεν μας αφορά αν είναι SD ή HD..ως προς την αναπαραγωγή τους.. και βέβαια θα το υποστηρίξει κάθε ψηφιακός δέκτης mpeg4! μόνος περιορισμός σε εξωτερικούς δέκτες..να παρέχουν το απαραίτητο output( HDMI ), για την μεταφορά του HD σήματος στην TV..αλλιώς θα γίνεται downscale του σήματος σε SD. Γιατι με DVI δεν δουλευει?
aantoniss Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Όμορφα με δεκτη HD MPEG 4 και με full hd τηλεόραση έχεις δωρεάν επίγειο ψηφιακό σήμα υψηλής ευκρίνειας!! Όπως λέει η διαφήμιση : Έχεις high definition? ναι και χωρίς nova!!!
kukukali Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Και η NOVA που εκπέμπει HD ιδιωτικός σταθμός δεν είναι? Ειναι free to air ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα