PCharon Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 @Thresh : το καναλι της βουλης το εχω απλα εχει μια μαυριλα..Θα φυγει την ωρα του αγωνα? Ήδη μεταδίδει πρόγραμμα, έπρεπε να βλέπεις. Ξεκίνα να ανησυχείς... @ThReSh Πρέπει να σου ξέφυγε το "readme" , έβαλε link ο digekas αρκετά posts νωρίτερα: http://www.ert.gr/images/stories/FAQs_for_ERTHD.pdf 12. Από την ΕΡΤ HD θα μεταδίδονται μόνον τα τηλεοπτικά γεγονότα ή και οι εκπομπές που θα τα εμπεριέχουν; Θα μεταδίδονται και οι εκπομπές που θα τα εμπεριέχουν, αλλά μόνον η ζωντανή μετάδοση του γεγονότος θα είναι σε πραγματικό HD. Το υπόλοιπο περιεχόμενο των εκπομπών θα είναι σε ποιότητα standard definition αναβαθμισμένο ώστε να είναι θεατό στους HD δέκτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gvarel Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Εκανα rescan και το βρηκε ΝΕΤ μετα ΕΤ1 μετα ΕΤ3 και μετα ΕΡΤ HD. Ομως οταν το βαζω εχει μαυρη εικονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 κάνε search να σου βρει τα κανάλια από την αρχεία. Και ένα funai που πήρα για pvr έπαθε κολούμπρα στην αρχή. μην ξεχνάτε , αλλάξανε και τα et1, net, et3 σε mpeg4 και μετακινηθήκανε τα prisma - vouli - sport/info. Έκανα αλλά δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 @ThReSh Πρέπει να σου ξέφυγε το "readme" , έβαλε link ο digekas αρκετά posts νωρίτερα: http://www.ert.gr/images/stories/FAQs_for_ERTHD.pdf 12. Από την ΕΡΤ HD θα μεταδίδονται μόνον τα τηλεοπτικά γεγονότα ή και οι εκπομπές που θα τα εμπεριέχουν; Θα μεταδίδονται και οι εκπομπές που θα τα εμπεριέχουν, αλλά μόνον η ζωντανή μετάδοση του γεγονότος θα είναι σε πραγματικό HD. Το υπόλοιπο περιεχόμενο των εκπομπών θα είναι σε ποιότητα standard definition αναβαθμισμένο ώστε να είναι θεατό στους HD δέκτες. true, κρίμα θα ήταν ωραιό να είναι και η εκπομπή σε 1080i Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Ρε παιδες εκανα rescan και τωρα δεν μου παιζει κανενα απο τα καναλια..Λεει οτι δεν μπορει να συντονιστει..τουλαχιστον πριν εποιανα ΕΡΤ-ΝΕΤ-ΕΤ3 τωρα ουτε αυτα...Ερτ HD βρηκα αλλα δεν συντονιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Πάντως εγώ προσέχω πολύ πιο ζωντανά χρώματα και καλύτερο ήχο στην ΕΡΤ HD μετάδοση απ' ότι στη ΝΕΤ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Πάντως εγώ προσέχω πολύ πιο ζωντανά χρώματα και καλύτερο ήχο στην ΕΡΤ HD μετάδοση απ' ότι στη ΝΕΤ. σωστος ο φιλος,απλα μου βγαζει κατι σαν μικρα pixel ορισμενες φορε.Τα κανονικα της ερτ ειναι καπως ξεθοριασμενα. Αυτη την στιγμη δεν εχω σημα παντως,επεσε.Εσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δε μου έπεσε τίποτα. Κάποιες διαφημίσεις που έχουν επανασυμπιεστεί φαίνονται λίγο περίεργα. Αλλά από το στάδιο σκίζει η εικόνα, όπως έπρεπε. Τελειότης. Άντε, καλή αρχή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Καμμια ιδεα τι να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 οπ, ωραία εικόνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoGi Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Πω πω επιτελους ΕΙΚΟΝΑ σε ποδοσφαιρο!!! Μεγαλη η διαφορα στην ποιοτητα... θα το απολαυσω σημερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 ειναι μισο λεπτο πισω απο τη ΝΕΤ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 πολυ καλη εικονα.Στην dtv την κανονικη απο μακρια τα προσωπα των παικτων ειναι θολα[μικρη αναλυση]οπως και το χορταρι,εδω φαινονται μια χαρα και με πολυ ωραια χρωματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 ειναι μισο λεπτο πισω απο τη ΝΕΤ σε αναλογικό να φανταστώ, γιατί σε ψηφιακό αν δεν κάνω λάθος είναι ακριβώς ίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Έχουν φάει τα λυσσακά τους στον ΣΚΑΙ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα