atssssss Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 μόνο στα κρατικά ψηφιακά ή στο κάνει σε όλα τα ψηφιακά; μάλλον για θέμα κεραίας μου φαίνεται Μόνο με τα κρατικά... Από τις ρυθμίσεις φαίνεται στάθμη σήματος ΥΨΗΛΗ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μόνο με τα κρατικά... Από τις ρυθμίσεις φαίνεται στάθμη σήματος ΥΨΗΛΗ... Αν όμως πιάνεις τώρα αυτά τα κανάλια μέσω του mpeg4 της κάρτας, μήπως το σήμα το λέει η TV και δεν έχει σχέση με το σήμα που λαμβάνει η κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atssssss Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Χμμμ τι να σου πω; Δε νομίζω... Μέχρι εχθές τα έπιανα υπεράνετα, όπως και τώρα βλέπω τα ιδιωτικά, την βουλή, το πρισμά κλπ.... Χαλάνδρι μένω με κεραία που βλέπει "καθαρά" Υμηττό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sierra1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 μπορεί να μας πει κάποιος που έχει την modula cam Neotion NP4+ τι δείχνει στο ΕΡΤ HD; Σκοτάδι ;-)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Άλλαξε αυτόματα η θέση ΝΕΤ-ΕΤ1 πριν λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 όχι εδώ πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μου το είχε ξανακάνει όταν πρωτοεμφανίστηκε η ERT HD κι έγιναν οι αλλαγές μπουκέτων. LG τηλεόραση έχω αν παίζει κάποιο ρόλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user27 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Παιδια υπαρχει καποιος με sd δεκτη να μας πει αν πιανει ΕΡΤ HD?Δειχνει εικονα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Ρε παιδια το καναλι πως το πιανεται σαν ΕΡΤ HD? Εγω βλεπω ενα καναλι ΕΡΤ-ΝΕΤ η το αναποδο? πρεπει να κανω κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gvarel Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 με module NEOTION NP4 FTA Module MPEG-4 DVB-T βλεπουμε το καναλι; Γιατι εγω στο καναλι αυτο εχω μαυρη οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 παιζει τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 αν η υποστηρίζει η τηλεοράσή σου mpeg4 τότε κανονικά θα πρέπει να το δείχνει στη συχνότητα του καναλιού της Βουλής, αν όχι κάνε rescan... αν υποστηρίζει mpeg2 τότε δεν θα μπορείς να το δεις... btw, η εκπομπή Champion's Net υποτίθεται ότι είναι σε HD ή μόνο ο αγώνας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μόνο ο αγώνας λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 @Thresh : το καναλι της βουλης το εχω απλα εχει μια μαυριλα..Θα φυγει την ωρα του αγωνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 ah ok, γιατί άλλαζα ανάμεσα σε NET και ERT HD για να δω διαφορά στην εκπομπή που δείχνει τώρα και μου φαινόντουσαν ακριβώς ίδια όχι Anubis13, από τα ξημερώματα της Τρίτης έδειχνει το logo "ERT HD" και πριν λίγο άρχισε να δείχνει την εκπομπή Champion's Net...έκανες rescan για τα ψηφιακά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα