npapagri_xtra Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 μιας κι εχω χρονια να παω στο μακρο. αν βρω καρτα απο αλλον παιζει να αγορασω πχ το φορητο και να μπορεσω να το βαλω σε δοσεις ?
nonameno12 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Kαλημέρα, ο i3 δεν έχει την παλιά κάρτα γραφικών 4500 των Core 2 http://www.notebookcheck.net/Intel-Graphics-Media-Accelerator-4500MHD-GMA-X4500MHD.9883.0.html αλλά την προηγούμενης γενιάς HD Graphics ενσωματωμένη στον επεξεργαστή http://www.notebookcheck.net/Intel-Graphics-Media-Accelerator-HD.23065.0.html πιάνει ταχύτητες GeForce 9400M / ION και κατά μέσο όρο είναι αντίστοιχη των 3200 / 4200 της ATI/AMD.
ipal Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 σε σχεση μ αυτον http://www.multirama.gr/products/product?pid=0535062&catid=010200 HP G62-B15 - απ την ΤV διαφημιση τι λεει?
nonameno12 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Ο Dell έχει πολύ καλύτερο service, επεξεργαστή, μπαταρία ενω ο HP καλύτερη κάρτα γραφικώνκαι DirectX 11 αλλά την πιο αδύναμη, δεν κανει για παιχνιδια τελευταίας 4ετίας.
runner69 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Πρεπει να χεις καποια εταιρια (δηλαδη θελει τιμολογιο με ΑΦΜ). Παντως αν εχεις καποιον γνωστο σου με καρτα μπορεις να πας με την δικια του, δεν γινεται κανενας ελεγχος! ok ευχαριστω. σε σχεση μ αυτον http://www.multirama.gr/products/product?pid=0535062&catid=010200 HP G62-B15 - απ την ΤV διαφημιση τι λεει? για μενα και μονο ο ενας χρονος εγγυηση που δινουν, αν και ειναι χαμηλη η τιμη, αρκει για να μην το παρω. Δεν κοιταζω καν χαρακτηριστικα αν ειναι στον 1,5 χρονο να μην εχω laptop επειδη τελειωσε η εγγυηση ή μαλλον να πρεπει να τα σκασω για να μου το φτιαξουν.
pasxen Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Ξέρουμε αν ισχύει η προσφορά για macro παλλήνης? Μπήκα στο site της macro και στον κατάλογο δεν είχε την προσφορά.
kanari Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ξέρουμε αν ισχύει η προσφορά για macro παλλήνης? Μπήκα στο site της macro και στον κατάλογο δεν είχε την προσφορά. Στο τέλος του φυλλαδίου λέει ότι: "ΤΟ ΦΥΛΛΑ∆ΙΟ ΑΥΤΟ ∆ΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΑ MAKRO ΛΑΡΙΣΑΣ, ΙΩΝΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΒΟΛΟΥ" οπότε λογικά για το MAKRO ΠΑΛΗΝΗΣ πρέπει να ισχύει.
Joykiller Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Καλησπέρα και όμως ενώ το φυλλάδιο το συγκεκριμένο λέει έτσι εμένα ο θείος μου που μένει Ξάνθη μου είπε για την προσφορά και θα μου πάρει το συγκεκριμένο που του ζήτησα. Προφανώς σε εμάς στην Αθήνα λένε οτι δεν ισχύει Βόρεια και το ανάποδο...
Herculess Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Επεσε στα χέρια μου ένα φυλλαδιο το οποίο λέει οτι ειναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελείας στα καταστήματα MAKRO ΛΑΡΙΣΑΣ, ΙΩΝΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΒΟΛΟΥ.
gnarkill Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Θα μπορούσα να έχω ένα link με όλα τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου μοντέλου? Επειδή σκέφτομαι να το πάρω θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με αναπαραγωγή 1080p video και πως τα πάει σε αυτό τον τομέα ή αν υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι 450ε, θα προτιμούσα dell. Παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν. Και κάτι τελευταίο, εγώ δηλαδή στο makro εγνατίας στη Θεσσαλονίκη από τις 27 του μηνός θα μπορώ να το βρω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
kage Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 στα μακρο για να μην πληρωσεις το φπα τι τυπου επαγγελματικο φπα θα πρεπει να εχεις ?
xouzel Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 ΦΠΑ πληρωνεις ουτως ή αλλως. Απλως οι επαγγελματιες, το παιρνουν επιστροφη απο την εφορια με τις δηλωσεις τους.
impel123 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Η οθονη που εχει ειναι καταλληλη για photoshop? Ειναι ματ γιαυτο ρωτάω.
Herculess Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Πήγα σήμερα(26/04) στο Μάκρο Ξάνθης για να την παραγγείλω και μου είπανε οτι δεν γίνεται παραγγελεία γιατί τελείωσαν και η εταιρία δεν εχει να τους στείλει άλλους :cry: . Αν πάει κανεις σε κανα αλλο κατάστημα ας πει τι διαθεσιμότητα υπάρχει.
chconstantinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Παιδιά, μόλις επέστρεψα από το MAKRO Θεσ/νίκης και έχω να πω τα εξής: - Ήμουν εκεί στις 06:10 σήμερα (27/4) που άρχιζε η προσφορά. - Ήμασταν περίπου 15 άτομα όλα όλα, γι' αυτό το laptop. - Η υπεύθυνη "κυρία" εκείνη την ώρα κατέφθασε και μετά από λίγο μας ανακοίνωσε πως υπήρχαν μόνο 4 κομάτια. - Κάποιοι από εμάς είπαν πως είχαν πάρει τηλέφωνο και τους διαβεβαίωσαν πως υπήρχαν αρκετά κομάτια. - Στις διαμαρτυρίες μας που ακολούθησαν, η υπεύθυνη ισχυρίστηκε πως υπήρχαν πολλά κομάτια αλλά πουληθηκαν με την τιμή της προηγούμενης προσφοράς (399€+ΦΠΑ). Δηλαδή εντός της Μεγάλης Εβδομάδας και ενώ είχε ανακοινωθεί η νέα τιμή, κάποιοι σύμφωνα με την "κυρία" προτίμησαν να δώσουν 100€ πάνω και να το αγοράσουν. - Η "κυρία" αρχικά έβαλε τις φωνές και στη συνέχεια μας πάσαρε άλλο μηχάνημα σε παραπλήσια τιμή (339€) το οποίο δεν είχε σχέση σε δυνατότητες με εκείνο της προσφοράς, σαν να ήμαστε πρόβατα που τρώνε χόρτο. Εννοείται πως κανένας δεν το πήρε. - Στις εκκλήσεις κάποιων να τους δώσει βεβαίωση πως σήμερα είχε μόνο 4 κομάτια, το αρνήθηκε Επειδή θεωρώ ότι δεν είμαι πρόβατο, έφυγα, δημοσιοποιώ άμεσα τα γεγονότα και καλώ όλα τα μη πρόβατα, να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Προσωπικά πιστεύω πως οι άνθρωποι είναι παπατζήδες και πρέπει να έχουν την αντιμετώπιση που τους αξίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.