Προς το περιεχόμενο

dell vostro 3500

LOULATRANS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο μακρο με ηρθε φυλαδιο με το λαπτοπ αυτο στα 299 ανευ φπα,δλδ 370 μαζι με φπα.φοραει

i3 350 2.26 /320gb/3gb/15.6"/4500hd 1gb/win 7............

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είσαι σίγουρος; Εμένα δεν μου ήρθε κατάλογος, αλλά κοίταξα τους καταλόγους στην σελίδα του Μάκρο και δεν βρήκα τίποτα...

Δημοσ.

ειδα πριν ενα μηνα σε φυλλαδιο του μακρο σε τιμή 492 με ΦΠΑ..

και οταν πηγα το πήρα είχε 430 με ΦΠΑ...

το έριξαν και άλλο?

πολύ καλό μηχανιμα...το εχω σχεδόν δυο εβδομάδες!

Δημοσ.

Ναι ναι, αυτό έχω!Είναι πολύ καλή η τιμή..όσο για το ανεμιστηράκι..δεν είναι ιδιαίτερα θορυβώδες- αρχίζει να δουλευεί μετά από πολλές ώρες λειτουργίας!

Δημοσ.

τον προηγούμενο μήνα πάντως τον είχε 399 + φπα (βλ. σελ 12):

http://www.makro.gr/makro_mail/Download-PDFs/MM_nonfood_cre_egn_kif_pal_pat_6.pdf

ενώ τώρα 299+φπα

http://www.makro.gr/makro_mail/Download-PDFs/MM_nonfood_cre_egn_kif_pal_pat_10.pdf

ΤΟ ΦΥΛΛΑ∆ΙΟ ΑΥΤΟ ∆ΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΑ MAKRO ΛΑΡΙΣΑΣ, ΙΩΝΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΒΟΛΟΥ

Δημοσ.

μπορει να παει καποιος ιδιωτης χωρις να ειναι σε εταιρεια στα μακρο και να πληρωσει και το φπα; Θυμαμαι που εχει ξαναρωτηθει το συγκεκριμενο στο παρελθον και αλλοι λενε ναι και αλλοι οχι οτι δεν τους επιτρεπουν.

Δημοσ.

Φυσικά και μπορει απλά πρέπει να έχει κάρτα να μπει

την οποια μπορει να αποκτησει ο καθενας αν παει στο καταστημα ή υπαρχει καποια αλλη προυποθεση;

Δημοσ.

την οποια μπορει να αποκτησει ο καθενας αν παει στο καταστημα ή υπαρχει καποια αλλη προυποθεση;

Πρεπει να χεις καποια εταιρια (δηλαδη θελει τιμολογιο με ΑΦΜ).

Παντως αν εχεις καποιον γνωστο σου με καρτα μπορεις να πας με την δικια του, δεν γινεται κανενας ελεγχος!

Δημοσ.

με τόσο κάλο επεξεργαστή είναι αμαρτία η onboard(4500hd) κάρτα γραφικών και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μετά σε αντίθεση με την μνήμη ram.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...