jimmy007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Παιδια Γεια σας! Εχω αυτο το φλασακι 4gb και διαγραψα καταλαθος το partition! Λοιπον,πηγα να κανω format στο pc και ειχα ξεχασει επανω το φλασακι,στο boot των XP (απο εδω δηλαδη) εκει που εχει τα partition απο τους σκληρους ειχε και απο το φλασακι και διαγραψα το partition απο το φλασακι και δεν μπορω να το δημιουργησω παλι,με αποτελεσμα να το συνδεω στο pc και να μην το αναγνωριζει καν,σαν να μην το συνδεσα! Γινεται να δημιουργισω εγω partition? Οποιος μπορει ας βοηθησει παιδια. Ευχαριστω!
arxangelos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 κατεβασε το MiniTool Partition κανε format και μετα οτι γουσταρεις...
jimmy007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 κατεβασε το MiniTool Partition κανε format και μετα οτι γουσταρεις... Το κατεβασα και μου δειχνει μονο τους σκληρους. Το φλασακι πουθενα,ουτε το προγραμμα το διαβαζει! Καμια ιδεα?
TheELF Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Easeus-Partition-Master Αυτό είναι πλήρες πρόγραμμα για διαμερίσματα,αν τώρα μετά το φορμάτ δεν βλέπει το usb σου πάντως,ποιο πιθανό είναι να μην πέρασες κάποιον απαραίτητο driver της μητρικής ή κάποιου controller,αφού και χωρίς partition έπρεπε να βλέπει το usb.
jimmy007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Easeus-Partition-Master Αυτό είναι πλήρες πρόγραμμα για διαμερίσματα,αν τώρα μετά το φορμάτ δεν βλέπει το usb σου πάντως,ποιο πιθανό είναι να μην πέρασες κάποιον απαραίτητο driver της μητρικής ή κάποιου controller,αφού και χωρίς partition έπρεπε να βλέπει το usb. Μπα εχω δοκιμασει και αλλα φλασακια και τα βλεπει κανονικα,αυτο το δοκιμασα και σε αλλο pc και δεν το βλεπει! Μηπως τελικα το φλασακι πεθανε μετα τι διαγραφη του partition?
jimmy007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μπα εχω δοκιμασει και αλλα φλασακια και τα βλεπει κανονικα,αυτο το δοκιμασα και σε αλλο pc και δεν το βλεπει! Μηπως τελικα το φλασακι πεθανε μετα τι διαγραφη του partition? Δε γνωριζει κανεις γιατι δεν το βλεπει ο υπολογιστης? Το δοκιμασα και σε αλλα 2!
TheELF Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δε γνωριζει κανεις γιατι δεν το βλεπει ο υπολογιστης? Το δοκιμασα και σε αλλα 2! «Το δοκίμασα και σε άλλα 2!» «και το έβλεπε» ή «και δεν το έβλεπε»;; Αν δεν το βλέπει ούτε σε άλλα pc τότε μάλλον έγινε για πέταμα. Έσχατη δοκιμή όπως το έσβησες το διαμέρισμα από την εγκατάσταση των windows έτσι ξανά κάνε ένα. Αν δεν το βλέπει πουθενά το stick τότε ή κάνεις κάτι πολλή λάθος ή απλά τα έχει παίξει.
jimmy007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 «Το δοκίμασα και σε άλλα 2!» «και το έβλεπε» ή «και δεν το έβλεπε»;; Αν δεν το βλέπει ούτε σε άλλα pc τότε μάλλον έγινε για πέταμα. Έσχατη δοκιμή όπως το έσβησες το διαμέρισμα από την εγκατάσταση των windows έτσι ξανά κάνε ένα. Αν δεν το βλέπει πουθενά το stick τότε ή κάνεις κάτι πολλή λάθος ή απλά τα έχει παίξει. Δεν το βλεπει σε κανεναν υπολογιστη,σε 3 το εβαλα και τιποτα! Δεν πειραζει, οπως ειπα καταλαθος το εσβησα απο την εγκατασταση των windows! Παντως ειμαι σιγουρος,δεν το βλεπει καν, σαν να μην το συνδεσα, μαλλον τα εφτυσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.