Mr.Deo Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Γεια χαρά παιδιά, Θα ήθελα ένα πελατολόγιο όπου θα έχω καρτέλες για τους πελάτες και όταν θα περνάω στην 'κύρια' καρτέλα της ημέρας (ή τα επόμενα ραντεβού) θα πηγαίνουν αυτόματα στις καρτέλες του αντίστοιχου πελάτη. Οπότε οι ερωτήσεις μου είναι δύο, 1. πού μπορώ να βρω κάτι τέτοιο και σημαντικότερο 2. πώς μπορώ να φτιάξω κάτι τέτοιο μόνος μου, δλδ σε ποια γλώσσα και αν υπάρχει κανένα tutorial γενικά για αυτού του είδους γιατί θέλω να ασχοληθώ και να μάθω. thx!
piranhagr Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Έτοιμο ίσος κάτι σε ποιο απλό MS Outlook ?? χωρίς καρτέλες όσον αφορά για να φτιάξεις κάτι τέτοιο υπαρχουν οι δωρεάν περιπτώσεις Microsoft Visual Studio με επιλογές Visual Basic ή C Sharp (Express Editions) στηριζόμενα σε κάποια βάση Access
piranhagr Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Κάτι σχετικό προσπαθώ να φτιάξω και εγώ για την μάνα μου να έχει οικονομικές καρτέλες / πελατολόγιο / έξοδα / αγορές ...αλλα έχω μείνει με τους πελάτες λόγο βαρεμάρας Δεν είμαι ο τέλειος γνώστης αλλά δεν θα είναι δύσκολο googlare και δεν θα χάσεις
Mr.Deo Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 και εγώ για φίλο το θέλω που έχει μείνει στην εποχή των παππούδων μας αλλά βασικά δεν ξέρω τι ακριβώς να ψάξω γιατί μου φαίνεται πολύ γενικό :S
piranhagr Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 αρχικά κάνε κάτι σαν ατζέντα ή κάτι απλό και μετά ψάχνοντας πχ ... κάτι πολύ απλό http://www.c-sharpcorner.com/UploadFile/mimrantaj/Database102102008130743PM/Database1.aspx Μπορείς να πάρεις και κάποιο Begginer Βιβλίο ή κάτι ποιο βαρύ http://www.codeproject.com/KB/cs/simple_movie_database.aspx
rafail1994 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Έχω φτιάξει ένα πρόγραμμα του στυλ τηλεφωνικού καταλόγου με τα κύρια στοιχεία (όνομα ,τηλέφωνο ,email,fax,κτλ) Θα προσπαθήσω να φτιάξω και κάτι με καρτέλες που λέτε. Γενικά τη στοιχεία θέλετε να υπάρχουν ;
Mr.Deo Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 για μένα το κόλπο θα ήταν να έγραφα στην καρτέλα της ημέρας σε ένα σημείο "17.00-18.00" "Παραλαβή" "Γιάννης" και να πήγαινε απευθείας στην καρτέλα Γιάννης η ημερομηνία και τα "17.00-18.00" "Παραλαβή" μαζί με τα βασικά στοιχεία του κ.ο.κ
rafail1994 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Για δείτε κάτι που έφτιαξα πως σας φαίνεται ; Τώρα μένει να αρχίσουμε τον προγραμματισμό
rafail1994 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Είχα βάλει ένα video άλλα το έβγαλα γιατί έγιναν κάποιες αλλαγές και άρχισε και ο προγραμματισμός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.