Προς το περιεχόμενο

Για πελατολόγιο και άλλα..

Mr.Deo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά παιδιά,

Θα ήθελα ένα πελατολόγιο όπου θα έχω καρτέλες για τους πελάτες και όταν θα περνάω στην 'κύρια' καρτέλα της ημέρας (ή τα επόμενα ραντεβού) θα πηγαίνουν αυτόματα στις καρτέλες του αντίστοιχου πελάτη. Οπότε οι ερωτήσεις μου είναι δύο, 1. πού μπορώ να βρω κάτι τέτοιο και σημαντικότερο 2. πώς μπορώ να φτιάξω κάτι τέτοιο μόνος μου, δλδ σε ποια γλώσσα και αν υπάρχει κανένα tutorial γενικά για αυτού του είδους γιατί θέλω να ασχοληθώ και να μάθω. thx!

Δημοσ.

Έτοιμο ίσος κάτι σε ποιο απλό MS Outlook ?? χωρίς καρτέλες

όσον αφορά για να φτιάξεις κάτι τέτοιο υπαρχουν οι δωρεάν περιπτώσεις

Microsoft Visual Studio με επιλογές Visual Basic ή C Sharp (Express Editions)

στηριζόμενα σε κάποια βάση Access

Δημοσ.

Κάτι σχετικό προσπαθώ να φτιάξω και εγώ για την μάνα μου να έχει οικονομικές καρτέλες / πελατολόγιο / έξοδα / αγορές ...αλλα έχω μείνει με τους πελάτες :P λόγο βαρεμάρας :(

Δεν είμαι ο τέλειος γνώστης αλλά δεν θα είναι δύσκολο ;) googlare και δεν θα χάσεις ;)

Δημοσ.

και εγώ για φίλο το θέλω που έχει μείνει στην εποχή των παππούδων μας αλλά βασικά δεν ξέρω τι ακριβώς να ψάξω γιατί μου φαίνεται πολύ γενικό :S

Δημοσ.

αρχικά κάνε κάτι σαν ατζέντα ή κάτι απλό και μετά ψάχνοντας

πχ ... κάτι πολύ απλό http://www.c-sharpcorner.com/UploadFile/mimrantaj/Database102102008130743PM/Database1.aspx

Μπορείς να πάρεις και κάποιο Begginer Βιβλίο

ή κάτι ποιο βαρύ

http://www.codeproject.com/KB/cs/simple_movie_database.aspx

Δημοσ.

Έχω φτιάξει ένα πρόγραμμα του στυλ τηλεφωνικού καταλόγου με τα κύρια στοιχεία (όνομα ,τηλέφωνο ,email,fax,κτλ)

Θα προσπαθήσω να φτιάξω και κάτι με καρτέλες που λέτε.

Γενικά τη στοιχεία θέλετε να υπάρχουν ;

Δημοσ.

για μένα το κόλπο θα ήταν να έγραφα στην καρτέλα της ημέρας σε ένα σημείο "17.00-18.00" "Παραλαβή" "Γιάννης" και να πήγαινε απευθείας στην καρτέλα Γιάννης η ημερομηνία και τα "17.00-18.00" "Παραλαβή" μαζί με τα βασικά στοιχεία του κ.ο.κ

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...