oldnew Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Κακώς τις βγάζουν αυτές τις ειδήσεις. Εκει που περιμένουμε τόσους μήνες να βγει το galaxy2 στα 1 ή 1.2, ακούμε για 2 giga τώρα.. Σε κάνει να αισθάνεσαι ότι το 1 giga είναι λίγο... Μήπως να περιμένουμε για τα 2 giga τώρα; Παντως η samsung το εχει πάρει πολλή ζεστά το θέμα.. Παει να γίνει η apple του android... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω τον κόσμο που νιαουρίζει για το battery life. Δεν κοιμάστε; Δηλαδή σας είναι δύσκολο πριν κοιμηθείτε να πλύνετε τα δόντια σας, να βάλετε τα Torrent να κατεβάζουν, και να plugάρετε το κινητό σας στην πρίζα; Δεν μπορείτε να το κάνετε κάθε βράδυ; Εγώ έχω το HTC Desire, clockαρισμένο στα ~1,2Ghz, με GPS στην οδήγηση, MSN όλη μέρα, τηλέφωνα (CU απεριόριστα), και online + bluetooth ανοιχτό.. η μπαταρία μου φτάνει κάθε βράδυ στο 40% το λιγότερο (εκτός και αν παίξω Games). Even so, klein πάντα το φορτίζω κάθε βράδυ για να είμαι σίγουρη πως δε θα ξεμείνω. Εφόσον η μπαταρία είναι Li-Ion και δουλειά της είναι να φορτίζει μη χάνοντας ζωή όπως οι μπαταρίες των παλαιών κινητών τηλεφώνων.. καρφί δε μου καίγεται να το βάζω στη πρίζα πριν κοιμηθώ. Δε μου πέφτει ο κώλος.. τουλάχιστον έχω τα πάντα μέσα στο κινητό μου. Ένα Desire είναι αρκετό για να μπαίνω και στο PC μου μέσω ftp server και να χρησιμοποιώ σε ανάγκη επαγγελματικό πρόγραμμα, χωρίς να χρειάζομαι Laptop. Φανταστείτε πως θα φυσάει ένας Dualcore χρονισμένος σε τέτοια hertz. Εγώ θα το ζηλεύω όταν βγει.. Αν η μπαταρία του αντέχει πάνω από μια μέρα, να το ζηλεύεται και εσείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δεν μπορείτε να το κάνετε κάθε βράδυ; Μια χαρα μπορουμε. Για να ξεχναμε τα προβληματα μας ^_^ Περα απ την πλακα, ο,τι και να κανεις, ενα 10-15% της μπαταριας το χανεις καθε χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ο,τι και να κανεις = Li-Ion Battery. Οι παλιές, κάτι έπρεπε να κάνεις για να μη χάσεις το 35% κάθε χρόνο.. και αυτό ήταν να μην τις φορτίζεις πολύ συχνά, και όταν το κάνεις να τις αφήνεις να αδειάζουν εντελώς, και να παίρνεις και κάμψεις ενώ φορτίζουν και και και.. Υ.Γ: Δε κατάλαβα το αστείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 2 ghz; Μα πόσο bloated σχεδιάζουν να γίνει αυτό το android πια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
otommod Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Άντε σε λίγο θα τα κάνουμε και servers τα smartphones... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackfree3 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω τον κόσμο που νιαουρίζει για το battery life. Δεν κοιμάστε; Δηλαδή σας είναι δύσκολο πριν κοιμηθείτε να πλύνετε τα δόντια σας, να βάλετε τα Torrent να κατεβάζουν, και να plugάρετε το κινητό σας στην πρίζα; Δεν μπορείτε να το κάνετε κάθε βράδυ; Εγώ έχω το HTC Desire, clockαρισμένο στα ~1,2Ghz, με GPS στην οδήγηση, MSN όλη μέρα, τηλέφωνα (CU απεριόριστα), και online + bluetooth ανοιχτό.. η μπαταρία μου φτάνει κάθε βράδυ στο 40% το λιγότερο (εκτός και αν παίξω Games). Even so, klein πάντα το φορτίζω κάθε βράδυ για να είμαι σίγουρη πως δε θα ξεμείνω. Εφόσον η μπαταρία είναι Li-Ion και δουλειά της είναι να φορτίζει μη χάνοντας ζωή όπως οι μπαταρίες των παλαιών κινητών τηλεφώνων.. καρφί δε μου καίγεται να το βάζω στη πρίζα πριν κοιμηθώ. Δε μου πέφτει ο κώλος.. τουλάχιστον έχω τα πάντα μέσα στο κινητό μου. Ένα Desire είναι αρκετό για να μπαίνω και στο PC μου μέσω ftp server και να χρησιμοποιώ σε ανάγκη επαγγελματικό πρόγραμμα, χωρίς να χρειάζομαι Laptop. Φανταστείτε πως θα φυσάει ένας Dualcore χρονισμένος σε τέτοια hertz. Εγώ θα το ζηλεύω όταν βγει.. Αν η μπαταρία του αντέχει πάνω από μια μέρα, να το ζηλεύεται και εσείς. εγώ από την άλλη δεν συμφωνώ. δηλαδή αν πάω σε ένα ταξίδι η οπουδήποτε εκτός σπιτιού μου πρέπει να σκέφτομαι να φορτίζω το κινητό? να κουβαλάω φορτιστή μαζί μου όπου και να πάω? η να φοβάμαι μην μου τελειώσει η μπαταρία αν θέλω να μπω στο skype ή msn η για κανά game και μετά μείνω χωρίς τηλέφωνο μέχρι να βρω μπρίζα να το φορτίσω. και δηλαδή αν έχει άλλο 60% μπατΑρία είναι σωστό να κάθομαι κάθε μέρα να το φορτίζω,να το ξεχνάω στην πρίζα? είναι σωστή η λογικη ότι επειδη είναι μπαταρία λιθίου δεν χαλάει για πάντα? θέλω να έχω την ελευθερία μου να κάνω ότι θέλω χωρίς έγνιες μπαταρίας. δεν γουστάρω να σκέφτομαι ότι αν κάνω εκείνο η το άλλο θα πέσει η μπαταρία.νομίζω ότι με την τεχνολογική άνοδο των smartphones αν δεν ανακαλυφθει κάτι πέραν της μπαταρίας λιθίου η μέση διάρκεια ζωής θα πέσει...δεν είναι λύση η αύξηση των αμπέρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ειναι λογικό να εχουμε τετοιες ταχύτητες με μικροτερα νανομετρα στα τρανσιστρορς, καλό θα ήταν να έχουμε μπαταρίες μεγαλύτερης διαρκείας για το σμαρτφο-ουν μας, χορις να ειναι απαραίτητο να κόβουμε δυνατότητες (wifi,gps,internet, lcd, κλπ) ιδι υπαρχουν τέτοια κινητά που δεν έχουν τίποτα και κρατάνε και μια εβδομάδα. Εχει καταντήσει σκέτο pitstop F1 το φορτισμα του smartphone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 εγώ από την άλλη δεν συμφωνώ. δηλαδή αν πάω σε ένα ταξίδι η οπουδήποτε εκτός σπιτιού μου πρέπει να σκέφτομαι να φορτίζω το κινητό? να κουβαλάω φορτιστή μαζί μου όπου και να πάω? η να φοβάμαι μην μου τελειώσει η μπαταρία αν θέλω να μπω στο skype ή msn η για κανά game και μετά μείνω χωρίς τηλέφωνο μέχρι να βρω μπρίζα να το φορτίσω. και δηλαδή αν έχει άλλο 60% μπατΑρία είναι σωστό να κάθομαι κάθε μέρα να το φορτίζω,να το ξεχνάω στην πρίζα? είναι σωστή η λογικη ότι επειδη είναι μπαταρία λιθίου δεν χαλάει για πάντα? θέλω να έχω την ελευθερία μου να κάνω ότι θέλω χωρίς έγνιες μπαταρίας. δεν γουστάρω να σκέφτομαι ότι αν κάνω εκείνο η το άλλο θα πέσει η μπαταρία.νομίζω ότι με την τεχνολογική άνοδο των smartphones αν δεν ανακαλυφθει κάτι πέραν της μπαταρίας λιθίου η μέση διάρκεια ζωής θα πέσει...δεν είναι λύση η αύξηση των αμπέρ. Πρώτον, αν πας ταξίδι.. υπάρχουν άπειρα Mods τα οποία κόβουν όλη την περιττή κατανάλωση από background data που τρέχει. Θα έχεις μόνο τα απαραίτητα και θα σου κρατήσει 4 μέρες άνετα. Αν από την άλλη, νομίζεις πως είναι σημαντικότερο για τη μια, τις δυο ή τις δέκα φορές που θα πας ταξίδι και η ζωή της μπαταρίας είναι σημαντικότερη από τις δυνατότητες ενός Smartphone.. τότε καλύτερα αγόρασε απλό τηλέφωνο διότι με πρώτη εμένα, θα διαφωνήσει πολύς κοσμάκης. θέλω να έχω την ελευθερία μου να κάνω ότι θέλω χωρίς έγνιες μπαταρίας. Νταξ χαίρω πολύ.. και εγώ θέλω να είμαι ηρωίδα στο επόμενο Mortal kombat.. Να είσαι σίγουρος πως αν κάποια κατασκευάστρια είχε την δυνατότητα να επινοήσει δυνατότερη τεχνολογία μπαταρίας, θα σκότωνε να είναι η πρώτη. Το να βγάζει και μια μέρα όμως, με τόσες παροχές σαν "κινητό τηλέφωνο", είναι ήδη μεγάλο θέμα! Όταν το θες 4" AMOLED, με 1Ghz qualcomm, PS1 Emulator, δυνατό ηχείο, συνέχεια συνδεδεμένο με Internet.. και μου θες και ταξιδάκι.. ντάξ πρέπει να το ηρεμήσεις λίγο. Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές και ας μην κλαψομ__ιάζουμε.. Γοργά βήματα αναλαμβάνει η HTC και η Samsung.. Θαύματα μόνο ο Τζίζους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tselembawa Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 <br />Δεν μπορώ να καταλάβω τον κόσμο που νιαουρίζει για το battery life. Δεν κοιμάστε; Δηλαδή σας είναι δύσκολο πριν κοιμηθείτε να πλύνετε τα δόντια σας, να βάλετε τα Torrent να κατεβάζουν, και να plugάρετε το κινητό σας στην πρίζα; Δεν μπορείτε να το κάνετε κάθε βράδυ; <br /><br /> Εγώ έχω το HTC Desire, clockαρισμένο στα ~1,2Ghz, με GPS στην οδήγηση, MSN όλη μέρα, τηλέφωνα (CU απεριόριστα), και online + bluetooth ανοιχτό.. η μπαταρία μου φτάνει κάθε βράδυ στο 40% το λιγότερο (εκτός και αν παίξω Games). Even so, klein πάντα το φορτίζω κάθε βράδυ για να είμαι σίγουρη πως δε θα ξεμείνω. Εφόσον η μπαταρία είναι Li-Ion και δουλειά της είναι να φορτίζει μη χάνοντας ζωή όπως οι μπαταρίες των παλαιών κινητών τηλεφώνων.. καρφί δε μου καίγεται να το βάζω στη πρίζα πριν κοιμηθώ.<br /> <br /> Δε μου πέφτει ο κώλος.. τουλάχιστον έχω τα πάντα μέσα στο κινητό μου. Ένα Desire είναι αρκετό για να μπαίνω και στο PC μου μέσω ftp server και να χρησιμοποιώ σε ανάγκη επαγγελματικό πρόγραμμα, χωρίς να χρειάζομαι Laptop. Φανταστείτε πως θα φυσάει ένας Dualcore χρονισμένος σε τέτοια hertz. <b>Εγώ θα το ζηλεύω όταν βγει..</b> Αν η μπαταρία του αντέχει πάνω από μια μέρα, να το ζηλεύεται και εσείς.<br /> <br /><br /><br /> Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου... Το θέμα είναι να μπορεί ένα smartphone σε standby να κρατάει ένα 3ήμερο και σε full workload να μπορεί να την βγάζει ένα 8ωρο... Όσοι θέλουν ατέλειωτη μπαταρία ας ξαναγυρίσουν σε κάνα Nokia 3210 ή κανένα Ericsson T26 αυτο με την πλατιά κεραία... Να παίζουν κάνα φιδάκι και να ανταλασουν κανένα εικόνομυνημα... Knowledge is power ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warchief Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Το να τρέχεις background προγραμματα που βελτιστοποιουν την μπαταρια, ή το να φορτιζεις την μπαταρια καθημερινα, ειναι δυστυχώς ημίμετρα. Η τεχνολογία πρέπει να σου επιτρέπει να κάνεις πράγματα. Αρα για να κανουμε περισσοτερα (και ποιοτικοτερα) πράγματα θελουμε καλυτερη μπαταρια, περισσότερους (όχι απαραίτητα ταχύτερους) πυρήνες, ΚΑΙ ποιοτικότερες (καλογραμμένες) εφαρμογές. Αυτο που λέμε ειναι οτι καλό θα ήταν η τεχνολογική πρόοδος στις μπαταρίες να είχε αντίστοιχο ρυθμό πχ με τους επεξεργαστές. Φυσικά μια *μεγάλη* ονομαστική ταχύτητα επεξεργαστή ειναι χαρας ευαγγέλιο για το marketing dpt κάθε εταιρείας, με λίγα λόγια πουλάει καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Κακώς τις βγάζουν αυτές τις ειδήσεις. Εκει που περιμένουμε τόσους μήνες να βγει το galaxy2 στα 1 ή 1.2, ακούμε για 2 giga τώρα.. Σε κάνει να αισθάνεσαι ότι το 1 giga είναι λίγο... Μήπως να περιμένουμε για τα 2 giga τώρα; Παντως η samsung το εχει πάρει πολλή ζεστά το θέμα.. Παει να γίνει η apple του android... Ψωνίζεις βάση κάποιων αναγκών ή επειδή λιμπίζεσαι τα GHz; Οι επιδόσεις, τα Ghz και τα λοιπά ποτέ δε σταματάνε να ανεβαίνουν, και τα διαφημιστικά τμήματα των εταιριών ποτέ δε σταματάνε να υπερχρονίζουν την καταναλωτική μας μανία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Για μεγαλύτερη αυτονομία χρειάζεται 1. Μεγαλύτερη μπαταρία (άρα μεγαλύτερο πάχος κινητού , 2. Οθόνη όσο το δυνατόν λιγότερο ενεργοβορα. Μαλλον η super amoled plus είναι ότι καλύτερο υπάρχει 3. Soc σε όσο δυνατόν μικρότερα nanometer. Αυτο θα βελτιώνεται στο μέλλον. Και 2 πυρινες σε συνδυασμό με κατάλληλα προγράμματα. Παραπάνω πυρινες δε θα βοηθήσουν ιδιαίτερα. Αν βελτιώσουν λίγο και την τεχνολογια των μπαταριών καλα θα είναι. Μεγάλες βελτιώσεις στις μπαταρίες δεν γίνονται. Εκτος και ανακαλυφθεί κάτι εντελώς πρωτοποριακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbirikos Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ο επεξεργαστής της Samsung είναι ARM (Advanced RISC Machine) δηλαδή RISC και δεν μπορεί να συγκριθεί σε επιδόσεις με τους επεξεργαστές για Windows x86 . Με τους ARM έχουμε λίγες εντολές σε αντίθεση με το πλούσιο σετ εντολών των επεξεργαστών για PC. Αυτό οδηγεί σε περιορισμούς στις τελικές εφαρμογές των προγραμματιστών. Για παράδειγμα το multitasking και οι εφαρμογές flash είναι προβληματικά σε ARM. Στην τελική οι χρήστες θέλουν πλούσιες εφαρμογές και όχι τρελές επιδόσεις. Θυμάμαι την εποχή που οι Mac είχαν επεξεργαστές Motorola και ο κόσμος νόμιζε πως ήταν κατώτεροι λόγω χαμηλού χρονισμού. Όμως ακριβώς το αντίθετο συνέβαινε. Ένας Motorola στα 40 Mhz ήταν πολύ ανώτερος ενός Pentium στα 200 Mhz. Γιαυτό και οι Mac ήταν μονόδρομος για multimedia εφαρμογές. Μη πάμε μακριά ο επεξεργαστής του Playstation 3 όπως και των καρτών γραφικών είναι RISC και λειτουργεί σε μικρότερη ταχύτητα απ'αυτή των PC. Παρόλαυτα υπερτερούν μακρά στο κομμάτι της επεξεργασίας γραφικών. Δεν ξέρω βέβαια τι θα γίνει με τις τελευταίες ανακοινώσεις της Microsoft για Windows 8 που θα λειτουργούν σε ARM και x86 επεξεργαστές. Σίγουρα μετά την εισβολή των iPhone και την επέλαση των iPad οι επεξεργαστές ARM έχουν πάρει τα πάνω τους. Γιατί όχι σε λίγα χρόνια να μη μπορούμε να έχουμε κινητά με εφαρμογές αντάξιες των PC. Η αγορά των κλασικών υπολογιστών έχει βαλτώσει την τελευταία εξαετία. Κάτι πήγε να γίνει με τους 64 bit επεξεργαστές αλλά μάταια. Λίγο πολύ όλοι μας έχουμε φορητούς ή επιτραπέζιους υπολογιστές. Η εποχή του 1998- 2002 που όλοι τρέχαν να αγοράσουν υπολογιστή λόγω Ίντερνετ, πέρασε. Πέρασε επίσης και η εποχή των netbook όσοι αγόρασαν το σκέφτονται πολύ να πάρουν καλύτερο, αφού την βασική εργασίας τους την κάνουν έτσι και αλλιώς . Το τριπάκι είναι στα tablets. Καινούριο φρούτο και οι περισσότεροι αγοράζουν από μόδα ή περιέργεια παρά από πραγματική ανάγκη. Έτσι λοιπόν όλες οι εταιρείες η μία μετά την άλλη επενδύουν στα tablet όπως πριν τέσσερα χρόνια στα netbook. Οι μεγάλη μάζα καταναλωτών είναι ικανή να ρίξει τις τιμές και να ανεβάσει τις επιδόσεις. Στην Ελλάδα όμως όσο το mobile internet είναι αδικαιολόγητα πανάκριβο tablets και smartphones θα είναι στολίδια παρά εργαλεία. Πρέπει να υποστηριχτούν και από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Π.χ το iPhone ξεσκίζει στην Αμερική τώρα που ξεσκάλωσε από την AT&T . Με το δίκτυο τέταρτης γενειάς της Verizon δεν παίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ψωνίζεις βάση κάποιων αναγκών ή επειδή λιμπίζεσαι τα ghz; Όπως όλοι , ητε το παραδέχονται ητε όχι, και τα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα