Προς το περιεχόμενο

Mobile internet για ρηχή τσέπη και μέτριες απαιτήσεις

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε,

η αδερφή μου είναι ένας ελαφρύς χρήστης internet. Κανένα δύωρο-τρίωρο την ημέρα, το περισσότερο surfing, λίγο facebook, λίγο youtube. Είναι ήδη κάτοχος κινητού Vodafone και είδε το internet on the go της Cosmote, αυτό με τα €10. Οι ερωτήσεις λοιπόν:

-Ως χρήστης Vodafone, αν πάει στη Vodafone υπάρχει περίπτωση να πάρει κάποια καλύτερη προσφορά από εκεί;

-300MB downloading πρακτικά τί σημαίνει για την χρήση που το θέλει; Είναι αρκετό για την χρήση που γράφω παραπάνω;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

300MB το μήνα σημαίνει 10ΜΒ την ημέρα. Αν σκεφτείς ότι τα πιο πολλά βίντεο στο youtube έχουν μέγεθος πάνω από 5ΜΒ μάλλον δεν φτάνει.

Αν κόψεις το youtube τότε λογικά φτάνει αν το σερφάρισμα γίνεται μέσω κινητού, γιατί αν χρησιμοποιηθεί αυτή η σύνδεση σε υπολογιστή θα στα καταναλώσει όλα μεσα σε 3 το πολύ μέρες.

Επίσης να αναφέρω ότι στα 300ΜΒ συνυπολογίζεις τόσο το upload όσο και το download.

Δημοσ.

Επίσης αν και άσχετο το 3ώρες την ημέρα δεν είναι ελαφριά χρήση internet... μη κοιτάς απο μας τους κα(η)μένους που μπορεί να κλείνουμε 12ωρα.. ;=ρ Πέρα της πλάκας.. είναι σίγουρη οτι χρειάζεται mobile internet? Στο σπίτι δε της φτάνει?

Δημοσ.

Είδε την τιμή και της φάνηκε εντυπωσιακό. Την ψυλλιάστηκα ότι 300MB είναι λίγα, αλλά ήθελα να ξέρω τί λέει και κάποιος που έχει ένα τέτοιο πακέτο, να δω τί κάνει σε πραγματικές συνθήκες...

Ναι, το τρεις ώρες ήταν δική μου προσθήκη και δεν είναι ελαφριά, απλά έβαλα ένα ρεαλιστικό (για τα δικά μου δεδομένα...) νούμερο.

Όπως και να έχει δεν της κάνει, της εξήγησα τους περιορισμούς και επειδή είναι και αρχόντισσα δεν της άρεσε που θα είναι όλη την ώρα με τον μετρητή στα χέρια. Θα δώσει 17-18 ευρώ και θα βάλει μία κανονική σύνδεση 6mbps και τέλειωσε.

Ευχαριστώ παίδες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...