vaggelisp7406 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ποια θα περνατε εσεις και ποια θα μου προτεινατε να παρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 με κλειστα ματια Prolimatech Megahalems Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Καλυτερη απο v6gt? ( γιατι ελεγα να παρω την v6gt εγω.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 και εγώ την megahalems έχω είμαι πολύ ευχαριστημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Prolimatech Megahalems εύκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsiolis Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 η prolimatech Megahelems διαφερει πολυ απο την Corsair CPU Cooler Air Series A70 ? δηλαδη θα δω διαφορα αναμεσα τους [συγνωμη που παρεμβενω στο θεμα] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 η prolimatech Megahelems διαφερει πολυ απο την Corsair CPU Cooler Air Series A70 ? δηλαδη θα δω διαφορα αναμεσα τους [συγνωμη που παρεμβενω στο θεμα] αν την εχεις αγορασει την a70 μην την αλλαξεις ειδαλλος η prolimatech ειναι ανωτερη ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Commendatore Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 η prolimatech Megahelems διαφερει πολυ απο την Corsair CPU Cooler Air Series A70 ? δηλαδη θα δω διαφορα αναμεσα τους [συγνωμη που παρεμβενω στο θεμα] Η Α70 κοστίζει με έτοιμο push/pull (έστω και με μέτριας ποιότητας fans) 35€. Η Pro (με ένα αντίστοιχης ποιότητας push/pull) θα κοστίσει περί τα 65€. Η διαφορά στην τιμή τους, δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση τη διαφορά στην απόδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Η διαφορά στην τιμή τους, δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση τη διαφορά στην απόδοση. Σωστό και αυτό... αα και μια μικρή παρατήρηση - η V6GΤ θα τολμούσα να πω ότι πριμοδοτείται από τα review, σε σχέση με ότι είδα στην πράξη. Τι να πω; Να έπεσα στην στραβή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Commendatore Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Σωστό και αυτό... αα και μια μικρή παρατήρηση - η V6GΤ θα τολμούσα να πω ότι πριμοδοτείται από τα review, σε σχέση με ότι είδα στην πράξη. Τι να πω; Να έπεσα στην στραβή; Πάντως σε όσα reviews διάβασα, η Α70 είναι αρκετά καλύτερη από την V6GT κυρίως σε θέμα θορύβου, μιας και η V6 ψύχεται με 2200 στροφές... Η απόδοσή τους είναι εφάμιλλη (ίσως η V6 να κερδίζει στα σημεία), αλλά ομολογώ πως η V6 είναι λίγο ομορφότερη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Παιδιά οι ψύκτρες είναι εφάμιλλες σε επιδόσεις απλά λόγω του καλύτερου vfm λόγω χαμηλότερης τιμής η A70 υπερτερεί στα σημεία έναντι της Pro και της V6GT. Απο κεί και πέρα αν μπορεί κάποιος να διαθέσει επιπλέον και 14€ για 2 τέτοιους κάνει την A70 πολύ πιο αθόρυβη απο ότι με τους στόκ ανεμιστήρες και πιο αποδοτική στην ψύξη. Δεν νομίζω ότι στα ~50€ που βγαίνει με τα αυτά τα fans υπάρχει καλύτερο vfm απο την A70. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Commendatore Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Παιδιά οι ψύκτρες είναι εφάμιλλες σε επιδόσεις απλά λόγω του καλύτερου vfm λόγω χαμηλότερης τιμής η A70 υπερτερεί στα σημεία έναντι της Pro και της V6GT. Απο κεί και πέρα αν μπορεί κάποιος να διαθέσει επιπλέον και 14€ για 2 τέτοιους κάνει την A70 πολύ πιο αθόρυβη απο ότι με τους στόκ ανεμιστήρες και πιο αποδοτική στην ψύξη. Δεν νομίζω ότι στα ~50€ που βγαίνει με τα αυτά τα fans υπάρχει καλύτερο vfm απο την A70. Απλά στο τελευταίο μου ποστ, σύγκρινα μόνο τις Α70 & V6, αυστηρά σε θέμα απόδοσης και θορύβου, χωρίς να εξετάσω την τιμή. Σαφώς και αν λάβουμε υπ'όψιν και την (προσωρινή ?) τιμή, η Α70 δεν έχει αντίπαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μπα δεν την βλέπω για προσωρινή. Απο τότε που την πήρα (κανα 3μηνο) εξακολουθεί να έχει την ίδια τιμή. Οπότε? Με την Prolima στα 69€ χωρίς fans (73€ με τους Sickleflow) και την V6GT στα 62€ η A70 δεν έχει αντίπαλο ακόμα και αν της αλλάξεις fans. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.