kostastsi Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Συγκεκριμένα έχω έναν iMac 24" και λόγω προσωρινής απώλειας του καλωδίου τροφοδοσίας δεν μπορώ να προφανώς να τον λειτουργήσω. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι η εξής...Επειδή το αυθεντικό καλώδιο τροφοδοσίας του iMac είναι απλό καλώδιο,δηλαδή δεν έχει κάποιον μετασχηματιστή, αν βάλω ένα καλώδιο τροφοδοσίας από ένα παλιό desktop pc που είχα θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς;Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Thresher Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Φίλε μου λογικά όχι. Και εγώ στο δικό μου έχω ενα απλό που πάει στο ups και μέχρι στιγμής όλα καλά.
kostastsi Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Θα το δοκιμάσω!
Thresher Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Έχω μία απορία.... Είσαι απο το 2006 εγγεγραμμένος και σήμερα έκανες το πρώτο σου post???
kostastsi Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Έχω μία απορία.... Είσαι απο το 2006 εγγεγραμμένος και σήμερα έκανες το πρώτο σου post??? Κι όμως ναι.Για ένα μεγάλο διάστημα δεν ασχολήθηκα, αλλά εκτός αυτού τα ήδη υπάρχοντα post με κάλυπταν πλήρως....!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.