Peperone Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Πως γίνεται να το κάνω όταν κλείνει το καπάκι να κλείνει μόνο η οθόνη αλλά το λάπτοπ να δουλεύει κανονικά;
antonl Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Control panel -> power options Στα δεξιά έχει clickable επιλογή για το τι θα κάνει το laptop όταν κλείνει το καπάκι.
JIMBOAthens Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια ενέργεια από το Energy Saver Menu που παραθέτεις. Όταν κλέινεις το καπάκι του laptop σβήνει ούτως ή άλλως η οθόνη. Παρατήρησέ το και μόνος σου: Κλείστη σιγά-σιγά και θα το διαπιστώσεις 3-4 χιλιοστά πριν εφαρμόσει στο κύριο σώμα του laptop...
Peperone Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Control panel -> power options Στα δεξιά έχει clickable επιλογή για το τι θα κάνει το laptop όταν κλείνει το καπάκι. Έχει 4 επιλογές 1. Καμία ενέργεια. 2. Αναστολή λειτουργίας 3.Αδρανοποίηση 4.Τερματισμός λειτουργίας. Εγώ θέλω μόνο να κλείνει η οθόνη όμως χωρίς να γίνεται αδρανοποίηση.... πώς γίνεται? νομίζω κάποια προσθήκη στη registry θέλει. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια ενέργεια από το Energy Saver Menu που παραθέτεις. Όταν κλέινεις το καπάκι του laptop σβήνει ούτως ή άλλως η οθόνη. Παρατήρησέ το και μόνος σου: Κλείστη σιγά-σιγά και θα το διαπιστώσεις 3-4 χιλιοστά πριν εφαρμόσει στο κύριο σώμα του laptop... Αν είναι έτσι καλώς... Ευχαριστώ
apostolispk Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Στα windows 7 που βρησκεται ρε παιδια αυτη η επιλογη?
antonl Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Για τα windows7 είναι το θέμα. Control Panel -> Hardware and Sound -> Power Options Λογικά στα αριστερά του παραθύρου θα βγει μια σχετική επιλογή.
RZGhost Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος να μου πεί αν υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να σβήνει η οθόνη με το κλείσιμο του καλήματος της οθόνης σε Galaxy Grand 2 και το αντίστροφο, να ανοίγει με το άνοιγμα του καλήματος;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα