Προς το περιεχόμενο

LG E900 Optimus 7 και HTC 7 Trophy -vodafone.gr

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα κι εγώ το LG. ΠΟΛΥ ποιοτική συσκευή πραγματικά!

Πέρασα τα 2 updates με το Zune, αλλά δεν έχω σετάρει (και μάλλον δεν θα το κάνω) τα social networks.

Ένα σοβαρό πρόβλημα είναι ότι δεν κάνει synchronize τα contacts με το Outlook! Απίστευτο αυτογκόλ;

Από που μπορεί να αρχίσω ρε παιδιά (κανένα link) να την ψάχνω με το κινητό για κανένα app; Μarketplace βλέπουμε με κάποιο τρόπο;

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μαλλον θα παρω το htc γιατι ειναι htc. καλυτερο απο lg

αυριο θα παω να τα δω και θα αποφασισω

το lg τελικα εχει fm radio?

Δημοσ.

μαλλον θα παρω το htc γιατι ειναι htc. καλυτερο απο lg

Αφήνω ασχολίαστη αυτή τη λογική. Ότι καταλαβαίνει ο καθένας!

το lg τελικα εχει fm radio?

Για πολλοστή φορά... ναι.

Δημοσ.

Αφήνω ασχολίαστη αυτή τη λογική. Ότι καταλαβαίνει ο καθένας!

Για πολλοστή φορά... ναι.

btw εσυ ποιο εχεις?

τα htc εχουν μια φημη απο οταν καναν 500+ευρω και ολα τα αλλα 200 οτι ειναι καλα και ακριβα κινητα.

τα lg με τα cookie κλπ οτι ειναι φτηνιαρικα.

οτι το lg ιναι πιο στιβαρο το λενε παντου.

εξω το e900 ηταν πιο φτηνο απ το htc .

εδω ηταν πιο ακριβο.

επισης η LG δεν εχει αλλο WP7 στα σκαρια και εβγαλε μονο 4

ενω η ΗΤC 10 ηδη. τωρα λενε οτι οι υπαλληλοι της ΜS εχουν LG,

οποτε δεν 8α παιξει στραβη με τα 7.5

συντομα 8α τελειωσουν και τα 2 οποτε 8α τελειωσει και το διλημμα

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να αναλύσουμε την πορεία της κάθε εταιρίας πάνω στα Windows Phones. Συγκρίνοντας τις δύο συγκεκριμένες συσκευές μπορώ να πω με ευκολία ότι καλύτερη επιλογή αποτελεί το LG.

Δημοσ.

παιδιά ξέρει κανείς αν ξεκλειδώνετε το bluetooth? ΤΟ LG είναι ποιο γρήγορο καλύτερο σε οθόνη χειρότερο σε ήχο, αλλά κάπου διάβασα ότι δεν υποστηρίζει εφαρμογές Java!!! Αν ισχύει αυτό προτιμώ το HTC που είναι και ποιο μουρατο κακά τα ψέματα το άλλο είναι λίγο παντόφλα...

Δημοσ.

πηγα στο πλαισιο και δοκιμασα και τα 2 κινητα

μεγαλες διαφορες δεν εχουν. μονο στην μνημη υπαρχει μια μεγαλη διαφορα και στην κατασκευη

στο lg η οθονη κυλαγε τοσο απαλα με ενα τσαφ. αν την φυσαγες νομιζεις οτι θα κουνιοταν, στο htc κυλαγε πιο δυσκολα αλλα κυλαγε

και ετσι παρηγγειλα και εγω το lg και αντε να δουμε τωρα πως θα το σπασουμε

Δημοσ.

υπαρχει πιθανότητα ??? αυτό δεν είναι μέρος του λειτουργικού ;

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ότι ισχύει για όλα τα υπόλοιπα windows phones, ισχύει και για το LG.

Δημοσ.

πηγα στο πλαισιο και δοκιμασα και τα 2 κινητα

μεγαλες διαφορες δεν εχουν. μονο στην μνημη υπαρχει μια μεγαλη διαφορα και στην κατασκευη

στο lg η οθονη κυλαγε τοσο απαλα με ενα τσαφ. αν την φυσαγες νομιζεις οτι θα κουνιοταν, στο htc κυλαγε πιο δυσκολα αλλα κυλαγε

και ετσι παρηγγειλα και εγω το lg και αντε να δουμε τωρα πως θα το σπασουμε

Κ εγω αυτο ειδα. Bεβαια οι φαν του htc λενε οτι με το update ειναι τα ιδια. Αυτο που δεν εκανα ειναι να συγκρινω την lcd με το mozart,

αλλα τωρα διαβασα οτι τα vodafone ισως εχουν αλλη οθονη! οτι να ναι.

οτι χω διαβασει ολοι λενε τα δικα τους, οι fan lg/samsung & oι htc.

Το μονο που ελπιζω ειναι μη δει η ΜS οτι εχει τρελη χασουρα και τα σουταρει και αντι για mango μας σερβιρει κανα αγγουρι.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/406197-smartphone-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-300e/page__st__20

τα μειον λιγο που κοιταξα πριν ειναι οτι δεν εχουν εφαρμογες,gps και μπροστινη καμερα για 3g κληση.

για gps θα υποθεσω τωρα με την συνεργασια microsoft nokia παιζει να σπρωξουν το nokia maps.

Δημοσ.

Μελλοντικά θα δούμε και προγράμματα πλοήγησης από τις γνωστές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα άλλα λειτουργικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...