ipal Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 πανω μια μια εδβομαδα θα εισαι ηρωας και γω αυτο θα ελεγα. btw αυτο το compass api που δεν εχει δωσει η MS εχει σχεση που δε βγαινουν gps apps?
ziggywas Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Το πρόβλημα με το yahoo mail το έλυσα, βάζοντας manually τα settings. Αλλά έχω γενικά μεγάλο πρόβλημα με το Optimus: κάθε λίγο και λιγάκι κολλάει - εκεί που πάω να μπω σε μια εφαρμογή πχ, ή όταν πάω να σκρολάρω σε μια λίστα, κολλάει εντελώς για μερικά δευτερόλεπτα, και μετά εμφανίζει το σήμα της LG και μένει μόνιμα εκεί. Φεύγει μόνο αν βγάλω και ξαναβάλω την μπαταρία, και πάλι μπορεί και να μην επανέλθει με το πρώτο restart. Γενικά πάρα πολλά κολλήματα, και προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Παίζει μήπως ρόλο το ότι το έχω με cosmote;
deadp Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μια χαρά πρέπει να δουλεύει με κάρτα της Cosmote. Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει. Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το μενού Ρυθμίσεις, εκεί που αναφέρει την έκδοση λογισμικού. Βέβαια, θα χάσεις τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει ήδη στη συσκευή σου, αλλά κάτι άλλο δε γνωρίζω μέχρι στιγμής... Αν μπορεί κάποιος άλλος να βοηθήσει... Το scrollάρισμα με το Trophy πάντως είναι ότι πιο γρήγορο έχω δει και δεν έχει κολλήσει ΠΟΥΘΕΝΑ έως τώρα. Αύριο θα το ξεκλειδώσω κιόλας για να βάλω παντού Ελλ. πληκτρολόγιο...
captainmilo Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Φιλε Ziggy τα Updates του κινητου τα εχεις κανει ολα; Το δικο μου το optimus κολλησε μονο μια φορα οπως αναφερεις κι εσυ οταν το πρωτοπηρα , αλλα μετα τα updates δεν εχει κανει κιχ
ziggywas Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 captainmilo, έκανα το update που ζητάει από μόνο του το κινητό μόλις βρει δίκτυο. Υπάρχουν κι άλλα που μπορώ να κάνω;
alexzzz Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Τελικά δεν είναι μόνο προσφορά της (Ελληνικής) Vodafone αλλά γενικότερη: Windows Phone 7 smartphones hitting all time low price points in Europe οι κακές πωλήσεις μας βγήκαν σε καλό...
ipal Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 ναι 190 και στη Γερμανια. Αυτο γινοτανε ομως και πριν η ΜS σουταρει τα wM6... τωρα πως κ γιατι. το πλαισιο ακομα τα εχει "προσφορα" στα 390!
paranoid_gr Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Παιδια μια ερώτηση μόνο...Η προσφορά αυτή αναφέρεται για ήδη συνδρομητές της voda με συμβόλαιο???Η πχ μπορώ να πάω άυριο να το πάρω σκέτη συσκευή??
athanaso77 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Παιδια μια ερώτηση μόνο...Η προσφορά αυτή αναφέρεται για ήδη συνδρομητές της voda με συμβόλαιο???Η πχ μπορώ να πάω άυριο να το πάρω σκέτη συσκευή?? Πήγαινε το συντομότερο μιας και δεν μένουν πολλά κομμάτια ακόμα.
privateer Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Πήγαινε το συντομότερο μιας και δεν μένουν πολλά κομμάτια ακόμα. Θα υπάρξουν πολλά κομμάτια σύντομα σε αγγελίες
koprodogis Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ηδη τα εχει και τα 2 διαθεσιμα παλι η vodafone
gyiama Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 τελικα ρε παιδια επειδη λιγο το εχασα,lg η htc? σορυ που ρωταω παλι τα ιδια απλα σκεφτομαι να μπω και γω στην κατηγορια των smart phone και δεν ξερω προς τ απου να προσανατολιστω!! και μια ακομα σημαντικη ερωτηση,σε αυτα τα τηλ γινεται να δουλεψουν σαν wifi hot spot οπως γινεται πχ με ταο desire???? δλδ να χρησημοποιηθει το τηλ σαν ασυρματο μοντεμ για ιντερνετ?
alexzzz Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 τελικα ρε παιδια επειδη λιγο το εχασα,lg η htc? σορυ που ρωταω παλι τα ιδια απλα σκεφτομαι να μπω και γω στην κατηγορια των smart phone και δεν ξερω προς τ απου να προσανατολιστω!! και μια ακομα σημαντικη ερωτηση,σε αυτα τα τηλ γινεται να δουλεψουν σαν wifi hot spot οπως γινεται πχ με ταο desire???? δλδ να χρησημοποιηθει το τηλ σαν ασυρματο μοντεμ για ιντερνετ? Από ότι λένε τα παιδιά σε χαρακτηριστικά το lg είναι καλύτερο. Εγώ πάλι έχω μια συμπάθεια στην htc και μια αντιπάθεια στην lg οπότε προτίμησα το trophy αλλά εντελώς μπακαλίστικα. Αν δεν είχες smartphone και αυτό θα είναι το πρώτο σου τότε δεν θα σου λείψει τίποτα από αυτά που είχες. Hotspot όχι, δεν γίνεται και δεν έχει ανακοινωθεί ούτε για το mango update
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.