Προς το περιεχόμενο

LG E900 Optimus 7 και HTC 7 Trophy -vodafone.gr

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά μετά το Πάσχα να κάνω την επέμβαση και να βάλω 32gb κάρτα...

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά μετά το Πάσχα να κάνω την επέμβαση και να βάλω 32gb κάρτα...

dont do it alex! θα χασεις την εγγυηση

Δημοσ.

Σύμφωνα με αυτά που διαβάζω σε άλλο forum (όπου κι εκεί είμαστε σχεδόν όλοι παρόντες), καλό είναι να μην κάνουμε αναβάθμιση αν θέλουμε να ξεκλειδώσουμε τη συσκευή και να περάσουμε παντού Ελληνικό πληκτρολόγιο.

Για ξεκλειδώματα στο γνωστό μαγαζάκι, αλλά είναι λίγο μπερδεway η κατάσταση...

Δημοσ.

Μια ερώτηση παίδες: πήρα το optimus, και έχω ενα πρόβλημα με τα email accounts: ενώ δέχτηκε κανονικά το hotmail, οταν πάω να προσθέσω ένα yahoo.gr account και βάλω username/password, μένει μόνιμα στο "verifying your settings". Έχετε καμία ιδέα;

Δημοσ.

Λογικά πρέπει να περάσεις χερατα μόνος σου κάποιες ρυθμίσεις imap smtp servers, port κλπ .

Στο android έτσι πέρασα προσωπικά το yahoo , οπότε λογικά και σε win κάτι τέτοιο θα παίζει .

Δημοσ.

Καλημερα!! Η vodafone δινει τα συγκεκριμενα κινητα και σαν σκετες συσκευες η μονο με προγραμμα? Αν υπαρχει ακομα διαθεσιμο ενα απο τα δυο λεω να δοκιμασω και τα WM7!!

Δημοσ.

Σκέτη συσκευή μπορείς να την αποκτήσεις.

Αλλά, όπως και στο Iphone είναι καλό να υπάρχει ενεργή σύνδεση δεδομένων σε μια τέτοια συσκευή.

Δημοσ.

Καλημερα!! Η vodafone δινει τα συγκεκριμενα κινητα και σαν σκετες συσκευες η μονο με προγραμμα? Αν υπαρχει ακομα διαθεσιμο ενα απο τα δυο λεω να δοκιμασω και τα WM7!!

Προς το παρόν και όχι για πολύ... μόνο το LG είναι διαθέσιμο.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Ήμουν έτοιμος να αγοράσω το lg optimus 7 αλλά τελευταία στιγμή είδα το samsung omnia 7 (βέβαια είναι λίγο πιο ακριβό..) και αρχίζω να το ξανασκέφτομαι. Ποια είναι η γνώμη σας να πάρω το lg ή το omnia;

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Ήμουν έτοιμος να αγοράσω το lg optimus 7 αλλά τελευταία στιγμή είδα το samsung omnia 7 (βέβαια είναι λίγο πιο ακριβό..) και αρχίζω να το ξανασκέφτομαι. Ποια είναι η γνώμη σας να πάρω το lg ή το omnia;

Λόγω τιμής και μόνο... το LG αποτελεί μονόδρομο.

Δημοσ.

Μόλις έκανα το trophy πρώτη μου συσκευή και το iphone back up... να δούμε αν και πόσο θα αντέξω.

Δημοσ.

Μόλις έκανα το trophy πρώτη μου συσκευή και το iphone back up... να δούμε αν και πόσο θα αντέξω.

πανω μια μια εδβομαδα θα εισαι ηρωας :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...