alexzzz Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Σκέφτομαι πολύ σοβαρά μετά το Πάσχα να κάνω την επέμβαση και να βάλω 32gb κάρτα...
FarCry Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Σκέφτομαι πολύ σοβαρά μετά το Πάσχα να κάνω την επέμβαση και να βάλω 32gb κάρτα... dont do it alex! θα χασεις την εγγυηση
alexzzz Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Το ξέρω αλλά είναι ένα ρίσκο που ψήνομαι να πάρω.
deadp Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Σύμφωνα με αυτά που διαβάζω σε άλλο forum (όπου κι εκεί είμαστε σχεδόν όλοι παρόντες), καλό είναι να μην κάνουμε αναβάθμιση αν θέλουμε να ξεκλειδώσουμε τη συσκευή και να περάσουμε παντού Ελληνικό πληκτρολόγιο. Για ξεκλειδώματα στο γνωστό μαγαζάκι, αλλά είναι λίγο μπερδεway η κατάσταση...
athanaso77 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Για όλα υπάρχουν λύσεις. Πάρτε το εσείς και για τις οδηγίες εδώ είμαστε.
ziggywas Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μια ερώτηση παίδες: πήρα το optimus, και έχω ενα πρόβλημα με τα email accounts: ενώ δέχτηκε κανονικά το hotmail, οταν πάω να προσθέσω ένα yahoo.gr account και βάλω username/password, μένει μόνιμα στο "verifying your settings". Έχετε καμία ιδέα;
basilis5 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Λογικά πρέπει να περάσεις χερατα μόνος σου κάποιες ρυθμίσεις imap smtp servers, port κλπ . Στο android έτσι πέρασα προσωπικά το yahoo , οπότε λογικά και σε win κάτι τέτοιο θα παίζει .
johnny_ser Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Καλημερα!! Η vodafone δινει τα συγκεκριμενα κινητα και σαν σκετες συσκευες η μονο με προγραμμα? Αν υπαρχει ακομα διαθεσιμο ενα απο τα δυο λεω να δοκιμασω και τα WM7!!
deadp Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Σκέτη συσκευή μπορείς να την αποκτήσεις. Αλλά, όπως και στο Iphone είναι καλό να υπάρχει ενεργή σύνδεση δεδομένων σε μια τέτοια συσκευή.
athanaso77 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Καλημερα!! Η vodafone δινει τα συγκεκριμενα κινητα και σαν σκετες συσκευες η μονο με προγραμμα? Αν υπαρχει ακομα διαθεσιμο ενα απο τα δυο λεω να δοκιμασω και τα WM7!! Προς το παρόν και όχι για πολύ... μόνο το LG είναι διαθέσιμο.
EGRANEROE Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Παιδιά καλησπέρα. Ήμουν έτοιμος να αγοράσω το lg optimus 7 αλλά τελευταία στιγμή είδα το samsung omnia 7 (βέβαια είναι λίγο πιο ακριβό..) και αρχίζω να το ξανασκέφτομαι. Ποια είναι η γνώμη σας να πάρω το lg ή το omnia;
athanaso77 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Παιδιά καλησπέρα. Ήμουν έτοιμος να αγοράσω το lg optimus 7 αλλά τελευταία στιγμή είδα το samsung omnia 7 (βέβαια είναι λίγο πιο ακριβό..) και αρχίζω να το ξανασκέφτομαι. Ποια είναι η γνώμη σας να πάρω το lg ή το omnia; Λόγω τιμής και μόνο... το LG αποτελεί μονόδρομο.
alexzzz Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μόλις έκανα το trophy πρώτη μου συσκευή και το iphone back up... να δούμε αν και πόσο θα αντέξω.
leon00 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μόλις έκανα το trophy πρώτη μου συσκευή και το iphone back up... να δούμε αν και πόσο θα αντέξω. πανω μια μια εδβομαδα θα εισαι ηρωας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.