privateer Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δεν υπάρχει πρόγραμμα gps. Πολλές βασικές ελλείψεις με κάνουν να μην κινηθώ για την απόκτηση ενός τέτοιου κινητού παρά την μικρή τιμή. Θα περιμένω νοκια. Αν επέλεγα κάποιο θα ήταν το htc
athanaso77 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Κανείς που να ξέρει τίποτα για GPS ? Και τελικά ποιο από τα δύο ;;;;LG Χαρακτηριστικά;; ή HTC;; Ποιότητα αλλά, μείον σε χαρακτηριστικά ; Για GPS εκτός του bing maps τίποτα ακόμα οπότε υπομονή. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά οι διαφορές είναι μικρές με πιο αξιοσημείωτη τα 16gb μνήμης του lg έναντι των 8gb του htc. Εν ολίγοις, η τελική επιλογή είαι καθαρά θέμα γούστου.
ipal Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 παντως οταν ρωτησα οχι μονο δεν ηξερε η πωλητρια για τα 199ε, ουτε τα ειχε, ουτε καν τα ειχε δει τα 2 κινητα και μου λεει "παντως τωρα πια οι πιο πολλοι προτιμουν το νεο λειτουργικο το android" ! κοκαλο.
athanaso77 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Άσχετη η πωλήτρια με το αντικείμενο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η προσφορά δεν υφίσταται.
alexzzz Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Το gps είναι όντως έλλειψη αλλά όσο σκέφτομαι ότι στο iphone το ανοίγω μόνο και μόνο για να περάσει η ώρα (όταν μένεις Καβάλα δεν σου χρειάζεται) δεν με και τόσο πολύ.
Johnnaros Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 @alexzzz Γεια σ φιλε μου! Ειμαι αναμεσα σ αυτα τα δυο κινητα, το μονο που με χαλαει στο Trophy ειναι τα χαμηλα fps στα οποια πεφτει η καμερα του κατα τη διαρκεια της νυχτερινης ληψης βιντεο..Θελω να μαθω αν αυτο εχει διορθωθει με καποιο update!, εαν οχι, οταν χαμηλωσουμε την ποιοτητα σε vga ειναι καλυτερο το αποτελεσμα ή κανει ακομα και τοτε ληψη με χαμηλα fps?!?! Ευχαριστω!!
koprodogis Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Αν εχει καποιος εμπειρια και απο τα 2 ας μας πει και απο αντοχη μπαταριας ποιος ειναι ο νικητης. Και αν και ριμαζω λιγο το θεμα το HTC HD7 μπροστα τους τι λεει?
athanaso77 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Η μπαταρία τα πηγαίνει περίφημα και στις δύο συσκευές και είναι λογικό για ένα λειτουργικό με τόσους (προς το παρόν) περιορισμούς. Το HD7 είναι ανώτερο αλλά και ακριβότερο.
alexzzz Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 @alexzzz Γεια σ φιλε μου! Ειμαι αναμεσα σ αυτα τα δυο κινητα, το μονο που με χαλαει στο Trophy ειναι τα χαμηλα fps στα οποια πεφτει η καμερα του κατα τη διαρκεια της νυχτερινης ληψης βιντεο..Θελω να μαθω αν αυτο εχει διορθωθει με καποιο update!, εαν οχι, οταν χαμηλωσουμε την ποιοτητα σε vga ειναι καλυτερο το αποτελεσμα ή κανει ακομα και τοτε ληψη με χαμηλα fps?!?! Ευχαριστω!! στον mango update θα δοθεί πρόσβαση στο api της κάμερας αλλά δεν ξέρω αν θα διορθωθεί αυτό που αναφέρεις.
ipal Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Άσχετη η πωλήτρια με το αντικείμενο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η προσφορά δεν υφίσταται. Ε και στο πλαισιο τον ρωταω και μου κανει "windows τι ? " τυχαιο? πλακα πλακα το λεω σα δειγμα πως τσουλαει το θεμα wp7 αυτο το περιφημο update με το copy/paste βγηκε/θα βγει ? Αν εχει καποιος εμπειρια και απο τα 2 ας μας πει και απο αντοχη μπαταριας ποιος ειναι ο νικητης. αν απ'οτι 8υμαμαι η s-led του htc καiει πιο λιγο, εφοσον ειναι κατα ταλλα ολοιδια, οποιο εχει πιο πολλα mah (τα mah δε το βρηκα, ισως τα εχει στο gsmarena) http://www.fonehome.co.uk/2010/10/15/htc-7-trophy-vs-lg-optimus-7-windows-phone-7-wars/ http://www.techfans.gr/kinita/htc-7-trophy-vs-lg-optimus-7/
FarCry Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Ε και στο πλαισιο τον ρωταω και μου κανει "windows τι ? " τυχαιο? πλακα πλακα το λεω σα δειγμα πως τσουλαει το θεμα wp7 αυτο το περιφημο update με το copy/paste βγηκε/θα βγει ? ναι βγηκε επρεπε να της πεις τι? τυρι 1-0
alexzzz Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Ε και στο πλαισιο τον ρωταω και μου κανει "windows τι ? " τυχαιο? πλακα πλακα το λεω σα δειγμα πως τσουλαει το θεμα wp7 αυτο το περιφημο update με το copy/paste βγηκε/θα βγει ? Ε, ότι έχει πρόβλημα τσουλήματος το wp7 είναι φανερό... για αυτό και οι προσφορές. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στο μέλλον δεν θα πάρει μπρος. Δεν θα γίνει ο χαμός που έγινε με το android αλλά σίγουρα θα γίνει σύντομα γνωστό. Το NoDo update, αυτό με το copy-paste έχει ήδη βγει.
ipal Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Το NoDo update, αυτό με το copy-paste έχει ήδη βγει. το ειδα, ξερεις ηρθε σε ολους στο HTC ? λογικα... αλλα αν μπαινει και manual απο το zune ακυρη η ερωτηση. Στο LG δε βρηκα αν εχει φτασει
alexzzz Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 δεν ξέρω αν ήρθε σε όλους. Λογικά πάντως με το που το βάζεις στο zune ψάχνει για update. Σε μένα το έβγαλε και το κινητό και το zune.
athanaso77 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Λάθος, το lg έχει αλουμινένιο back cover. Το htc είναι πλαστικο, καλής ποιότητας ωστόσο. Σχετικά με την ταχύτητα τώρα, μετά το nodo update τα πράγματα έχουν αλλάξει αισθητά λόγω διαφορετικής διαχείρισης μνήμης και οι δύο συσκευές βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.