Προς το περιεχόμενο

LG E900 Optimus 7 και HTC 7 Trophy -vodafone.gr

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και οι δύο λειτουργούν κανονικά σε όλα τα δίκτυα.

Διαθεσιμότητα τέλος... και για τα δύο.

κιολας ρε? πριν λιγο ειχα δει για το LG και ελεγε οτι εχει :shock:

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να αναφερω κι εγω με την σειρα μου την εμπειρια μου με τα win7. Επεσε στο ασχετο στα χερια μου το HD7 και ενω ημουνα σε φαση να το πουλησω αμεσα, μετα απο χρηση σχεδον δυο εβδομαδων, μπορω να πω οτι ειναι απο τις καλυτερες συσκευες που ειχα μεχρι τωρα. Τα δε win7, αν και με ελειψης, ειναι εργαλειο. Δεν εχουνε τιποτα απο τα ολα τα χαζα και ανουσια "καλουδια" του android και του ios. Ειναι εργαλειο! Τελικα η αρνητικη μου σταση μετα απο την χρηση, οχι απλα αλλαξε, εγινα και υποστηρικτης. Απλα ειναι κριμα που η ιδια η ms δεν τα υποστηριζει οπως θα τους αξιζε!! Οποιος λοιπον ψαχνει για κινητο-εργαλειο, και οχι πολυμηχανημα-λιγο απο ολα συσκευη, για μενα τα win7 ειναι κορυφη.

(να αναφερω οτι ποτε δεν ειχα windows συσκευη απο τις πιο παλιες, και ημουν με iphone και android απο την μερα που βγηκανε. Τωρα πια, HTC HD7 και BlackBerry 9780!)

Δημοσ.

θα κανουν νεες παραλαβες η οχι? ξερεις?

Υπάρχει πάλι διαθεσιμότητα στη Vodafone και για τα δύο.

Να αναφερω κι εγω με την σειρα μου την εμπειρια μου με τα win7. Επεσε στο ασχετο στα χερια μου το HD7 και ενω ημουνα σε φαση να το πουλησω αμεσα, μετα απο χρηση σχεδον δυο εβδομαδων, μπορω να πω οτι ειναι απο τις καλυτερες συσκευες που ειχα μεχρι τωρα. Τα δε win7, αν και με ελειψης, ειναι εργαλειο. Δεν εχουνε τιποτα απο τα ολα τα χαζα και ανουσια "καλουδια" του android και του ios. Ειναι εργαλειο! Τελικα η αρνητικη μου σταση μετα απο την χρηση, οχι απλα αλλαξε, εγινα και υποστηρικτης. Απλα ειναι κριμα που η ιδια η ms δεν τα υποστηριζει οπως θα τους αξιζε!! Οποιος λοιπον ψαχνει για κινητο-εργαλειο, και οχι πολυμηχανημα-λιγο απο ολα συσκευη, για μενα τα win7 ειναι κορυφη.

(να αναφερω οτι ποτε δεν ειχα windows συσκευη απο τις πιο παλιες, και ημουν με iphone και android απο την μερα που βγηκανε. Τωρα πια, HTC HD7 και BlackBerry 9780!)

Ποια ερμηνεία δίνεις στην λέξη "εργαλείο"; Το ανέφερες επανειλημμένως αλλά δεν μας είπες τι κάνει αυτό το εργαλείο.

Το GPS το δουλεύεις; Τι κάνεις ακριβώς πέρα από ότι κάνεις με ένα απλό τηλέφωνο που μπαίνει στο internet;

Δημοσ.

Υπάρχει πάλι διαθεσιμότητα στη Vodafone και για τα δύο.

μα καλα κιολας? ποτε προλαβαν? σφεντονα ειναι :shifty:

Δημοσ.

Κανείς που να ξέρει τίποτα για GPS ?

Και τελικά ποιο από τα δύο ;;;;LG Χαρακτηριστικά;; ή HTC;; Ποιότητα αλλά, μείον σε χαρακτηριστικά ;

Δημοσ.

κι εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ τα WP7, και τα έχω πολύ στο πρόγραμμα, αλλά στην φάση που είναι και με τόσες ελλείψεις ακόμη να λυθούν μετά από ένα 6μηνο και βάλε, δεν θα τα χαρακτήριζα σε καμία περίπτωση «εργαλείο». Τουλάχιστον όχι ακόμη. Οπότε κι εγώ θα ήθελα να μάθω τι χρήση του κάνεις και βγάζει τόσο εύκολα εκτός μάχης το Android και το iOS.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...