FarCry Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Και οι δύο λειτουργούν κανονικά σε όλα τα δίκτυα. Διαθεσιμότητα τέλος... και για τα δύο. κιολας ρε? πριν λιγο ειχα δει για το LG και ελεγε οτι εχει
athanaso77 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 κιολας ρε? πριν λιγο ειχα δει για το LG και ελεγε οτι εχει Από τις 9:30 τέλος και το LG.
FarCry Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 και που να βγαινε σε ροζ χρωμα....τυφλα η apple....
piranhagr Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ενημερωτικά τα κινητά μπορούμε να τα βρούμε απο καταστήματα με απόθεμα Ενημέρωση τηλεφωνική απο Vodafone
athanaso77 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ενημερωτικά τα κινητά μπορούμε να τα βρούμε απο καταστήματα με απόθεμα Σου είπαν και ποια έχουν απόθεμα;
piranhagr Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 ανάλογα το κατάστημα!!! για Mall καπούτ !!!
FarCry Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 ανάλογα το κατάστημα!!! για Mall καπούτ !!! θα κανουν νεες παραλαβες η οχι? ξερεις?
tfd1978 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Να αναφερω κι εγω με την σειρα μου την εμπειρια μου με τα win7. Επεσε στο ασχετο στα χερια μου το HD7 και ενω ημουνα σε φαση να το πουλησω αμεσα, μετα απο χρηση σχεδον δυο εβδομαδων, μπορω να πω οτι ειναι απο τις καλυτερες συσκευες που ειχα μεχρι τωρα. Τα δε win7, αν και με ελειψης, ειναι εργαλειο. Δεν εχουνε τιποτα απο τα ολα τα χαζα και ανουσια "καλουδια" του android και του ios. Ειναι εργαλειο! Τελικα η αρνητικη μου σταση μετα απο την χρηση, οχι απλα αλλαξε, εγινα και υποστηρικτης. Απλα ειναι κριμα που η ιδια η ms δεν τα υποστηριζει οπως θα τους αξιζε!! Οποιος λοιπον ψαχνει για κινητο-εργαλειο, και οχι πολυμηχανημα-λιγο απο ολα συσκευη, για μενα τα win7 ειναι κορυφη. (να αναφερω οτι ποτε δεν ειχα windows συσκευη απο τις πιο παλιες, και ημουν με iphone και android απο την μερα που βγηκανε. Τωρα πια, HTC HD7 και BlackBerry 9780!)
athanaso77 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 θα κανουν νεες παραλαβες η οχι? ξερεις? Υπάρχει πάλι διαθεσιμότητα στη Vodafone και για τα δύο. Να αναφερω κι εγω με την σειρα μου την εμπειρια μου με τα win7. Επεσε στο ασχετο στα χερια μου το HD7 και ενω ημουνα σε φαση να το πουλησω αμεσα, μετα απο χρηση σχεδον δυο εβδομαδων, μπορω να πω οτι ειναι απο τις καλυτερες συσκευες που ειχα μεχρι τωρα. Τα δε win7, αν και με ελειψης, ειναι εργαλειο. Δεν εχουνε τιποτα απο τα ολα τα χαζα και ανουσια "καλουδια" του android και του ios. Ειναι εργαλειο! Τελικα η αρνητικη μου σταση μετα απο την χρηση, οχι απλα αλλαξε, εγινα και υποστηρικτης. Απλα ειναι κριμα που η ιδια η ms δεν τα υποστηριζει οπως θα τους αξιζε!! Οποιος λοιπον ψαχνει για κινητο-εργαλειο, και οχι πολυμηχανημα-λιγο απο ολα συσκευη, για μενα τα win7 ειναι κορυφη. (να αναφερω οτι ποτε δεν ειχα windows συσκευη απο τις πιο παλιες, και ημουν με iphone και android απο την μερα που βγηκανε. Τωρα πια, HTC HD7 και BlackBerry 9780!) Ποια ερμηνεία δίνεις στην λέξη "εργαλείο"; Το ανέφερες επανειλημμένως αλλά δεν μας είπες τι κάνει αυτό το εργαλείο. Το GPS το δουλεύεις; Τι κάνεις ακριβώς πέρα από ότι κάνεις με ένα απλό τηλέφωνο που μπαίνει στο internet;
piranhagr Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 για GPS και Windows Mobile όντως τι γίνετε ??? Destinator δεν είδα τίποτα
FarCry Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Υπάρχει πάλι διαθεσιμότητα στη Vodafone και για τα δύο. μα καλα κιολας? ποτε προλαβαν? σφεντονα ειναι
piranhagr Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Κανείς που να ξέρει τίποτα για GPS ? Και τελικά ποιο από τα δύο ;;;;LG Χαρακτηριστικά;; ή HTC;; Ποιότητα αλλά, μείον σε χαρακτηριστικά ;
arxaggelos Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 κι εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ τα WP7, και τα έχω πολύ στο πρόγραμμα, αλλά στην φάση που είναι και με τόσες ελλείψεις ακόμη να λυθούν μετά από ένα 6μηνο και βάλε, δεν θα τα χαρακτήριζα σε καμία περίπτωση «εργαλείο». Τουλάχιστον όχι ακόμη. Οπότε κι εγώ θα ήθελα να μάθω τι χρήση του κάνεις και βγάζει τόσο εύκολα εκτός μάχης το Android και το iOS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.