alexzzz Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Το HTC είναι αλουμινένιο, έτσι δεν είναι? Τα άλλα δύο πλαστικά. Σωστά? Όχι, πλαστικό είναι και το trophy
alexzzz Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Τον iHafie 4 τι τον έκανες; εδώ μαζί με το trophy τον έχω... να μαζεύω ακτινοβολία!
deadp Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Γιατί δε μου δίνεται η δυνατότητα να πάρω κάτι από το marketplace, ενώ το διαλέγω; Τα βλέπω όλα στη βιτρίνα, μου τρέχουν τα σάλια, αλλά δε γίνεται τίποτε. Πιστωτική που θα τη βάλω; Παιδιά, δώστε λύση απόψε!!!!! Please! A, topic starter, κάνε μια λίστα με καλές και βασικές εφαρμογές που αξίζει να κατεβάσουμε, τι είναι το dev phone κι άλλα πολλά... Δώσε feedback στο λαό!
CptBill Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Το Samsung φαίνεται να έχει την καλύτερη οθόνη. Το LG, την χειρότερη και το HTC στη μέση. Το HTC είναι αλουμινένιο, έτσι δεν είναι? Τα άλλα δύο πλαστικά. Σωστά? samsung = amoled γαρ
captainmilo Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ωφειλω να ομολογησω πως παρολο που αρχικα τα WP7 με μπερδεψαν σε βαθμο που να μην ξερω που παταω , τελικα μετα απο 1 ημερα ενασχολησης με το κινητο τα βρισκω εξαιρετικα απλοικα στη χρηση Το προαναφερθεν Update με τη λειτουργια copy paste εχει κυκλοφορησει , και εγκατασταθηκε χωρις κανενα προβλημα μεσω Zune Γενικως , δεν εχω συναντησει το παραμικρο προβλημα με την επιλογη μου (LG optimus 7) , και το κινητο ειναι ταχυτατο σε οτι και να του εχω "ταισει" , ακομα και με πολλαπλα tabs του explorer ανοιχτα απο πισω Επισης η μπαταρια του δειχνει πως κραταει καλα , παρολο που πιστευα οτι θα την ειχα τελειωσει εντος της ημερας
deadp Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ωφειλω να ομολογησω πως παρολο που αρχικα τα WP7 με μπερδεψαν σε βαθμο που να μην ξερω που παταω , τελικα μετα απο 1 ημερα ενασχολησης με το κινητο τα βρισκω εξαιρετικα απλοικα στη χρηση Το έχω στο φορτιστή καθώς η μπαταρία του μας άφησε (όταν το άναψα ήταν ήδη στο κόκκινο) και δε θέλω να δουλεύω με κανένα κινητό όταν κάνει την πρώτη του φόρτιση) αλλά είναι πειρασμός, ξαναγύρισαν οι ημέρες του iphone 3G... Τώρα κατάλαβα γιατί το ram έκανε εκτενή παρουσίαση των WP7 όταν είχε αφιέρωμα στα smartphones πριν μήνες, ενώ τότε έλεγα αμάν με τη μπαρούφα της MS.
FarCry Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 δες το optimus 7 απο κοντα, εαν δεν σου ξινίσει το μεγεθος, go for it. To trophy ηταν τραγικο αργο στη προσπελαση των αποθηκευμενων εφαρμογων αφου η προσπελαση γινεται ουσιαστικα απο μια κρυμενη sd card(το optimus 7 ειναι απο τα ταχυτερα wp7 κινητα) και τα 8GB εγω ειχα καταφερει να τα εξαντλήσω σχετικα συντομα (επειδη κατεβαζα μεγαλα game demos). αυτο μετα το Nodo δεν ισχυει γιατι αλλαξε η προσβαση στη μνημη. ειναι και τα 2 σφαιρατα. δυστυχως δεν εχω βρει συγκριτικο για να παραθεσω αλλα μπορεις να δεις ανεξαρτητα τα κινητα οτι το Nodo στα κινητα με την microSD εχει φερει τραγικες αλλαγες στην ταχυτητα πολυ μεγαλυτερες διαφορες απο οτι στα κινητα με nand flash (samsung, lg) samsung = amoled γαρ http://wmpocket.com/the-problem-with-super-amoled-screens-nasty-color-banding/ δε ξερω αν εχει αλλαξει κατι με το Nodo. οπως εχω διαβασει αυτο οφειλεται οτι το metro UI ειναι στα 16bit και οχι στα 24 που ειναι το native της amoled γιαυτο και δημιουργει αυτο το προβλημα
ziggywas Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς σε προηγούμενο ποστ και δεν το είδα, αλλά και οι 2 συσκευές φαντάζομαι είναι "ξεκλείδωτες" (δεν είναι μόνο για Vodafone), έτσι;
captainmilo Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Το LG ειναι σιγουρα ξεκλειδωτο , καθοτι χρηστης cosmote Και το HTC παντως δεν πιστευω να ειναι κλειδωμενο
FarCry Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς σε προηγούμενο ποστ και δεν το είδα, αλλά και οι 2 συσκευές φαντάζομαι είναι "ξεκλείδωτες" (δεν είναι μόνο για Vodafone), έτσι; ξεκλειδωτες ειναι αλλα τα updates ειναι vodafone.
alexzzz Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Γιατί δε μου δίνεται η δυνατότητα να πάρω κάτι από το marketplace, ενώ το διαλέγω;Τα βλέπω όλα στη βιτρίνα, μου τρέχουν τα σάλια, αλλά δε γίνεται τίποτε.Πιστωτική που θα τη βάλω;Παιδιά, δώστε λύση απόψε!!!!! Please!A, topic starter, κάνε μια λίστα με καλές και βασικές εφαρμογές που αξίζει να κατεβάσουμε, τι είναι το dev phone κι άλλα πολλά... Δώσε feedback στο λαό! Νομίζω ότι έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν μπορείς να αγοράσεις με ελληνικό λογαριασμό στο windows live. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω επιχειρήσει να αγοράσω ούτε μία εφαρμογή γιατί είμαι τζαμπατζής (και γιατί παράλληλα με το trophy είχα και έχω το iphone 4 που κατεβάζω σπασμένες). Ωφειλω να ομολογησω πως παρολο που αρχικα τα WP7 με μπερδεψαν σε βαθμο που να μην ξερω που παταω , τελικα μετα απο 1 ημερα ενασχολησης με το κινητο τα βρισκω εξαιρετικα απλοικα στη χρησηΤο προαναφερθεν Update με τη λειτουργια copy paste εχει κυκλοφορησει , και εγκατασταθηκε χωρις κανενα προβλημα μεσω ZuneΓενικως , δεν εχω συναντησει το παραμικρο προβλημα με την επιλογη μου (LG optimus 7) , και το κινητο ειναι ταχυτατο σε οτι και να του εχω "ταισει" , ακομα και με πολλαπλα tabs του explorer ανοιχτα απο πισωΕπισης η μπαταρια του δειχνει πως κραταει καλα , παρολο που πιστευα οτι θα την ειχα τελειωσει εντος της ημερας Αυτό είναι αλήθεια... με τα wp7 όλα μπορούσα να κάνω με την μία και ήξερα αμέσως που να ψάξω να βρω τι. Το μόνο που δεν ήξερα και διάβασα στο ιντερνετ είναι ότι μπορείς να αλλάξεις την εικόνα του photow hub αν πατήσεις στην πρώτη εικόνα που σου βγάζει για αρκετή ώρα... μικροπράγματα δηλαδή. Το έχω στο φορτιστή καθώς η μπαταρία του μας άφησε (όταν το άναψα ήταν ήδη στο κόκκινο) και δε θέλω να δουλεύω με κανένα κινητό όταν κάνει την πρώτη του φόρτιση) αλλά είναι πειρασμός, ξαναγύρισαν οι ημέρες του iphone 3G...Τώρα κατάλαβα γιατί το ram έκανε εκτενή παρουσίαση των WP7 όταν είχε αφιέρωμα στα smartphones πριν μήνες, ενώ τότε έλεγα αμάν με τη μπαρούφα της MS. αυτο μετα το Nodo δεν ισχυει γιατι αλλαξε η προσβαση στη μνημη. ειναι και τα 2 σφαιρατα.δυστυχως δεν εχω βρει συγκριτικο για να παραθεσω αλλα μπορεις να δεις ανεξαρτητα τα κινητα οτι το Nodo στα κινητα με την microSD εχει φερει τραγικες αλλαγες στην ταχυτητα πολυ μεγαλυτερες διαφορες απο οτι στα κινητα με nand flash (samsung, lg)http://wmpocket.com/the-problem-with-super-amoled-screens-nasty-color-banding/δε ξερω αν εχει αλλαξει κατι με το Nodo. οπως εχω διαβασει αυτο οφειλεται οτι το metro UI ειναι στα 16bit και οχι στα 24 που ειναι το native της amoled γιαυτο και δημιουργει αυτο το προβλημα μήπως... λέω μήπως... αρχίζεις και ψήνεσαι για wp7 ;;; εεε;;; Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς σε προηγούμενο ποστ και δεν το είδα, αλλά και οι 2 συσκευές φαντάζομαι είναι "ξεκλείδωτες" (δεν είναι μόνο για Vodafone), έτσι; Για το lg σου απάντησε ο captainmilo. Και το trophy επίσης είναι ξεκλείδωτο. --- Κάτι λίγο άσχετο. Το πρώτο trophy που είχα ήταν τελικά developer phone. Είχε 3 εφαρμογές με εικονίδιο ένα αστέρι (σε άσπρο χρώμα άσχετα με το χρώμα του εκάστοτε theme) οι οποίες σου έδιναν πληροφορίες για την οθόνη, τους σένσορες και άλλα τέτοια. Επίσης είχε ένα theme στο πράσινο χρώμα της htc που είχε μάλιστα και τίτλο htc. Το trophy που πήρα χτες και είναι του εμπορίου κανονικό είναι πιο γρήγορο, δεν έχει τις 3 αυτές εφαρμογές, δεν έχει το theme htc και έχει ένα κόκκινο με το όνομα vodafone. Επίσης νομίζω ότι είναι πιο γρήγορο και καλό στην φωτογραφική του αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος γιατί το developer phone δεν το έχω πλέον.
FarCry Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 καλα ρε τρελλε εκανες review ενος developer phone? ξανακανε το review απο την αρχη
alexzzz Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 καλα ρε τρελλε εκανες review ενος developer phone? ξανακανε το review απο την αρχη δεν το ήξερα μανα'μ... είχα μια υποψία αλλά δεν είχε κανένας άλλος εδώ στην περιοχή wp7 να το τσεκάρω!
athanaso77 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Και οι δύο λειτουργούν κανονικά σε όλα τα δίκτυα. Διαθεσιμότητα τέλος... και για τα δύο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.