captainmilo Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Ευχαριστω τον φιλο Αλεξη για την αρχικη - και αμεση - ενημερωση Ακομα και οι υπαλληλοι σε 4 καταστηματα που πηγα δεν ειχαν την παραμικρη ιδεα για την εν λογο προσφορα και χρειαστηκε να ελεγξουν τους τιμοκαταλογους τους Μαλιστα 1~2 δεν με πιστευαν και δηλωναν κατηγοριματικα οτι απο-και-κλειεται να εχουν τοσο (βεβαια αναθεωρησαν αργοτερα οταν το ελεγξαν στα pc τους) Προεβησα τελικα στην αγορα του LG Optimus προσωπικα , καθοτι μου φανηκε καλυτερο σαν κατασκευη , καθως και ολα τα review στο net κλινουν υπερ του Φυσικα , στην τιμη των 199 ευρω
alexzzz Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Ευχαριστω τον φιλο Αλεξη για την αρχικη - και αμεση - ενημερωση Ακομα και οι υπαλληλοι σε 4 καταστηματα που πηγα δεν ειχαν την παραμικρη ιδεα για την εν λογο προσφορα και χρειαστηκε να ελεγξουν τους τιμοκαταλογους τους Μαλιστα 1~2 δεν με πιστευαν και δηλωναν κατηγοριματικα οτι απο-και-κλειεται να εχουν τοσο (βεβαια αναθεωρησαν αργοτερα οταν το ελεγξαν στα pc τους) Προεβησα τελικα στην αγορα του LG Optimus προσωπικα , καθοτι μου φανηκε καλυτερο σαν κατασκευη , καθως και ολα τα review στο net κλινουν υπερ του Φυσικα , στην τιμη των 199 ευρω Τίποτα... χάρηκα που βοήθησα !
deadp Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Προτίμησα το Trophy, πιστεύω ότι οι μάγκες από το XDA θα δικαιώσουν την επιλογή μου... Μετά από +/- 2 χρόνια, ξανά με WM στο χέρι. Άντε να δούμε.
athanaso77 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δεν έχουν καμία σχέση τα windows phone με τα windows mobile.
sigamhsoupw Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Προτίμησα το Trophy, πιστεύω ότι οι μάγκες από το XDA θα δικαιώσουν την επιλογή μου... Μετά από +/- 2 χρόνια, ξανά με WM στο χέρι. Άντε να δούμε. Αν θες ενημέρωσε από ποιό κατάστημα το πήρες, το έψαξα για δώρο (καθότι αισθητικά είναι πιο ελκυστικό από το lg) σε 4 καταστήματα και κανένα δεν το είχε ετοιμοπαράδοτο. Ty!
Heatspreader Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Η τιμη του iPhone 4 16GB ερχεται σε καλη τιμη με το unlimited 60 199 ευρω, για οποιον ενδιαφερεται link Και εγώ με πρόγραμμα το πήρα, αλλά όχι για να μου βγει πιο φθηνά η συσκευή. Έβαζα και δώσεις αν ήθελα. Ήθελα σύνδεση και πήγα στο Unlimited 45 18μηνο. Πιστεύω ότι είναι κρίμα να πάρει κάποιος με συμβόλαιο για να του έρθει πιο φθηνά. Βάζει δώσεις και τελείωσε. Άκρως δελεαστικές οι τιμές των windows phone7 τελευταία... http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7809/HTC-T9292-HD7-Windows-Phone-7-Smartphone-%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF-HTC-HD7-Microsoft-Windows-Phone-7-GR Θυμάμαι πριν κάποιο καιρό το HD7 είχε ενα επιβλητικό 629€ ,όταν το κοίταζα στο πλαίσιο. Καλά το HD 7 είναι κόσμημα. Φοβερό! Η τιμή του είναι πολύ καλή, αλλά όπως αναφέρθηκε τα πρώτα καταστήματα δεν είναι και από τα πιο αξιόπιστα. Προτίμησα το Trophy, πιστεύω ότι οι μάγκες από το XDA θα δικαιώσουν την επιλογή μου... Μετά από +/- 2 χρόνια, ξανά με WM στο χέρι. Άντε να δούμε. Νομίζω ότι έκανες την καλύτερη επιλογή ανάμεσα στα δύο κινητά που κοίταγες. Η HTC βγάζει ποιοτικά κινητά.
alexzzz Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Σήμερα μου ήρθε και μένα το htc trophy. Το είχα παραγγείλει από το site εγώ. 4 μήνες μετά ξανά με wp7!!!
DeareN Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Καλοριζικο. Τελικα lg για κατασκευη-διαφορα αρχικης τιμης αναμεσα στα 2-καλυτερα χρωματα-πιο γρηγορο ή το Htc για μεγεθος-υποστηριξη και γιατι ως συνηθως η htc βγαζει ποιοτικα κινητα? Τι μου προτεινετε?
alexzzz Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 DeareN εγώ όπως προ είπα δεν έχω δει το lg από κοντά και διάλεξα να ξανά πάρω αυτό που ήξερα και με κάλυπτε, το trophy. Νομίζω ότι το ιδανικότερο είναι να τα δεις από κοντά. Το trophy btw βρήκε 2 update ως τώρα. Το ένα το έχω κάνει και ευελπιστώ το δεύτερο που κάνει τώρα να είναι το NoDo που προσθέτει το copy-paste.
CptBill Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Καλοριζικο. Τελικα lg για κατασκευη-διαφορα αρχικης τιμης αναμεσα στα 2-καλυτερα χρωματα-πιο γρηγορο ή το Htc για μεγεθος-υποστηριξη και γιατι ως συνηθως η htc βγαζει ποιοτικα κινητα? Τι μου προτεινετε? δες το optimus 7 απο κοντα, εαν δεν σου ξινίσει το μεγεθος, go for it. To trophy ηταν τραγικο αργο στη προσπελαση των αποθηκευμενων εφαρμογων αφου η προσπελαση γινεται ουσιαστικα απο μια κρυμενη sd card(το optimus 7 ειναι απο τα ταχυτερα wp7 κινητα) και τα 8GB εγω ειχα καταφερει να τα εξαντλήσω σχετικα συντομα (επειδη κατεβαζα μεγαλα game demos). δες ενα σχετικα παλιο βιντεο συγκριτικου: http://www.youtube.com/watch?v=4Ket6SdocM4 optimus 7 ασυζητηση εαν δεν σε χαλανε οι διαστασεις. Και εγω σκεφτομαι να το ξαναπαρω τωρα που επεσαν τοσο οι τιμες και να το κρατησω στο ραφι μεχρι να βγει το πολυποθητο major update τελος του χρονου. Επισης, το συμαντικοτερο, εαν θυμαμαι καλα η οθονη του lg εχει βγει καλυτερη των mozart και trophy (ειδικα στο mozart ειχαν παρουσιαστει και ψιλοπροβληματακια με εντονο tearing στην οθονη)
DeareN Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Ευχαριστω παιδια. Και το ερωτημα τωρα ειναι τι ειναι αυτο το Major update στις αρχες του χρονου και απο παιχνιδια τι λενε?
alexzzz Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Αυτό που λέει ο CptBill για τον χρόνο προσπέλασης των εφαρμογών δεν το ξέρω αλλά αν έχετε όρεξη για παραπάνω χώρο και μόντες με το trophy: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=821879
DeareN Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Τελικα πηρα τηλεφωνο σε 2 καταστηματα στην περιοχη μου και δεν εχει κανενα απο τα 2 ετοιμοπαραδοτο, ουτε για δοκιμη. Μονο με παραγγελια...
alexzzz Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Ευχαριστω παιδια. Και το ερωτημα τωρα ειναι τι ειναι αυτο το Major update στις αρχες του χρονου και απο παιχνιδια τι λενε? το major update είναι το mango που φέρνει πάρα πολλές αλλαγές στο λειτουργικό. Ελληνικά, multitasking, αλλαγές στα Live tiles και άλλα πολλά. Κάνε ένα google search θα βρεις πολλά βίντεο από την MIX 11 που έδειξαν αρκετά. Επίσης να πω ότι το TouchXperienceέχει πλέον public beta... εγώ σκέφτομαι να το δοκιμάσω.
Heatspreader Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 δες το optimus 7 απο κοντα, εαν δεν σου ξινίσει το μεγεθος, go for it. To trophy ηταν τραγικο αργο στη προσπελαση των αποθηκευμενων εφαρμογων αφου η προσπελαση γινεται ουσιαστικα απο μια κρυμενη sd card(το optimus 7 ειναι απο τα ταχυτερα wp7 κινητα) και τα 8GB εγω ειχα καταφερει να τα εξαντλήσω σχετικα συντομα (επειδη κατεβαζα μεγαλα game demos). δες ενα σχετικα παλιο βιντεο συγκριτικου: http://www.youtube.com/watch?v=4Ket6SdocM4 optimus 7 ασυζητηση εαν δεν σε χαλανε οι διαστασεις. Και εγω σκεφτομαι να το ξαναπαρω τωρα που επεσαν τοσο οι τιμες και να το κρατησω στο ραφι μεχρι να βγει το πολυποθητο major update τελος του χρονου. Επισης, το συμαντικοτερο, εαν θυμαμαι καλα η οθονη του lg εχει βγει καλυτερη των mozart και trophy (ειδικα στο mozart ειχαν παρουσιαστει και ψιλοπροβληματακια με εντονο tearing στην οθονη) Το Samsung φαίνεται να έχει την καλύτερη οθόνη. Το LG, την χειρότερη και το HTC στη μέση. Το HTC είναι αλουμινένιο, έτσι δεν είναι? Τα άλλα δύο πλαστικά. Σωστά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.