GoldenEye Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 για κοιταχτε αυτο το ειχα δημοσιευσει στις προσφορες αλλα το μετακινησαν εκει. δεν ξερω αν θα ερθει στην Ελλαδα ομως http://www.insomnia.gr/topic/408608-htc-hd7s-coming-to-att-on-5-june-for-19999/ με διετες συμβολαιο η τιμουλα...
piranhagr Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 με λιγο ψαξιμο και ringtone και ελληνικα και εφαρμογες και registry editor και file browser αλλα και προγραμμα πλοηγησης ειναι διαθεσιμα. http://www.laurentius26.net/forum/82-applications/3042-navigon-select-gps-navigation-for-wp7 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=919612 Βρήκες Πρόγραμμα Πλοήγησης για Ελλάδα ;;; και Δοκιμασμένο;
athanaso77 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 To Navigon Select δουλεύει κανονικά και με τους τελευταίους ελληνικούς χάρτες.
mainboardER Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 στα 200 υπάρχει και το huawei ideos χ5 που και πολύ καλή κατασκευή είναι και δεν υπολείπεται σε χαρακτηριστικά(το αντίθετο) εκτός απο το ραδιόφωνο. ενταξη το x5 δεν εχει καμια σχεση με τοις πλαστικουρες της zte και ιδικα για τα χρηματα του η ποιοτητα κατασκευης ειναι παραπανω απο ικανοποιητικη.οποτε στο διακοσαρι η πας στο trophy και Optimus για την ποιοτητα κατασκευης η στο ideos για το android. offtopic: ποιο καταστημα θεωρειτε αξιοπιστο για αγορα του ideos χ5 Link ;
gavros10 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 offtopic: απο το ebw εχω παρει το ps3 μου και δεν ειχα προβλημα
outlaw star Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 ενταξη το x5 δεν εχει καμια σχεση με τοις πλαστικουρες της zte και ιδικα για τα χρηματα του η ποιοτητα κατασκευης ειναι παραπανω απο ικανοποιητικη. οποτε στο διακοσαρι η πας στο trophy και Optimus για την ποιοτητα κατασκευης η στο ideos για το android. offtopic: ποιο καταστημα θεωρειτε αξιοπιστο για αγορα του ideos χ5 Link ; μπορείς να ο πάρεις ακι απο τη wind αν δε θες απο αυτά με 199
mainboardER Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 μπορείς να ο πάρεις ακι απο τη wind αν δε θες απο αυτά με 199 δεν το βλεπω καπου στο site της wind παντος
outlaw star Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 δεν το βλεπω καπου στο site της wind παντος υπάρχει στο φυλλάδιο τους
mainboardER Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 υπάρχει στο φυλλάδιο τους α για αυτο δεν το εβρισκα
cybernouris Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Υπάρχουν φήμες πως στην σημερινή παρουσίαση θα δοθεί το SDK για τους developers και μπορεί να τους δώσουν τν δυνατότητα να φλασάρουν τα κινητά τους για testing. Φανταστείτε leaked mango ROMs σε πολύ λίγο καιρό. Τρομερό; Φανταστείτε τώρα πόσο φθηνά αγοράσαμε τους τελευταίους δύο μήνες. Ασύλληπτο;
CptBill Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Σημερα στις 17.00 (ωρα Ελλαδος) αρχιζει το event της microsoft σχετικα με το mango update. Εκει θα ανακοινωθουν οι νεες προσθηκες του λειτουργικου (συμφωνα με τον steve ballmer φτανουν τις 500 ) οσοι πιστοι προσελθετε στις 17.00 στο http://www.engadget.com/2011/05/24/live-from-microsofts-windows-phone-vip-preview-event/
alexzzz Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δεν το λέω μειωτικά αλλά είδατε τι αποτελέσματα φέρνουν οι φθηνές συσκευές; κάνουν τον κόσμο να ασχολείται μαζικά με ένα μέχρι εκείνη την ώρα αδικημένο λειτουργικό. Όταν είχα πάρει το πρώτο μου trophy δεν ήξερα κανέναν άλλο που να έχει ή να ασχολείται... τώρα γίναμε πολλοί και αυτό είναι καλό. Σε αυτά τα χνάρια βάδισε και το android.
privateer Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 MS_nerd on twitter is saying 3 "new" hardware partners will be announced and all of the Mango launch phones will come with front facing cameras
deadp Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ήταν κι οι συσκευές καλές εκτός από το λειτουργικό. Κι η τιμή καραμπινάτη. Μη συγκρίνουμε τις Android κινεζιές με τα Trophy και Optimus 7. Εδώ περσινές επώνυμες συσκευές με Android (Optimus 540, Galaxy 3) δεν έχουν καμμιά σχέση με τα τερατάκια που τσιμπήσαμε με 200 ευρώ. Το Android πέρασε ΠΟΛΥ χειρότερα μέχρι να φτάσει εδώ που είναι τώρα. Κι αν διορθωθούν κάποια πράγματα στα WP7, θα ξαναγυρίσει εκεί που ήταν. Προσωπικά, βλέπω ότι τις υλοποιήσεις της NOKIA σαν τηλεφωνικές συσκευές δε τις φθάνουν οι άλλοι (είναι απαράδεκτο εν έτη 2011 να κυκλοφορούν κινητά που να μην υποστηρίζουν εκτενώς τα sim toolkit των εταιριών κινητής με λειτουργίες της τελευταίας τριετίας, ενώ οποιοδήποτε Nokia δουλεύει σωστά 100%)... Γι' αυτό και μία από τις δύο συσκευές που έχω μαζί μου είναι πάντα Nokia. Αν συνδυαστεί αυτό με το ολόφρεσκο WP7 που μου αρέσει πάρα πολύ (μόνο αυτό το ξεκλείδωμα μου τη δίνει για να απαντήσεις, λες κι έχω Samsung αφής πενταετίας) θα έχουμε ένα killer συνδυασμό. Εκφράζω πάντα προσωπική άποψη.
Cygnus Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Παίδες ξέρετε κανένα κατάστημα Vodafone στην Αθήνα με απόθεμα Trophy;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.