Προς το περιεχόμενο

LG E900 Optimus 7 και HTC 7 Trophy -vodafone.gr

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην Vodafone θα σου πουν οτι είναι τέλος παραγωγής και δεν μπορούν να το παραγγείλουν από τα κεντρικά.Αμα θες να βρεις πάρε μερικά(εώς πολλά...) τηλέφωνα σε vodafone της περιοχής/πόλης σου αμα έχει μείνει κανένα τελευταίο...

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

athanaso γνωρίζεις μήπως κάτι εκ των έσω??Διότι έχω πάει σε αρκετές vodafone σε Καρδίτσα,Λάρισα και Βόλο και η απάντηση τους ήταν ότι δεν μπορούν να το παραγγείλουν γιατί στο site τους τους γράφει τέλος παραγωγής.Άμα εσύ γνωρίζεις κατι παραπάνω καλώς...Απλα πες και σε μας γτ θλελω να πάρω άλλο 1.. :rolleyes:

Δημοσ.

Δηλαδη ημουν τυχερος που προλαβα και αλλαξα το δικο μου..

Το κινητο παντως το εχω στρωσει τωρα. Το μηνυμα αυτο το στελνω απο το κινητο με ελληνικο πληκτρολογιο και οχι απο την εφαρμογη της vodafone.

Δημοσ.

αν μαθετε για καποιο καταστημα το οποιο εχει trophy ενημερωστε. μηπως προλαβω και εγω κανενα γτ σε οποοια καταστηματα εχω ρωτησει δν εχουν

Δημοσ.

Δηλαδη ημουν τυχερος που προλαβα και αλλαξα το δικο μου..

με trophy το αλλαξες το LG?

γιατι βρηκα 1 LG αγγελια αλλα δεν εχω καταλαβει τελικα αν αξιζει

το LG.

Δημοσ.

ξερετε που παιζει να βρουμε θηκη για το htc?πλαισιο αγιας παρασκευης γιοκ παντως και vodafone αγιας παρασκευης kai xολαργου επισης

Δημοσ.

αν μαθετε για καποιο καταστημα το οποιο εχει trophy ενημερωστε. μηπως προλαβω και εγω κανενα γτ σε οποοια καταστηματα εχω ρωτησει δν εχουν

Εγω τελικά βρήκα 1 σε κατάστημα της Λάρισας και το τσίμπησα.Νομίζω είπε ότι έχει άλλο 1.

Δημοσ.

το σκεφτομαι και για το lg κυριος λογο των 16gb αλλα προτιμω το trophy λογο εμφανισης και περισσοτερης υποστηριξης απο την κοινοτητα

απο oθονη παντος παρολο που το thothy εχει slcd του lg μου φανηκε πως ειχε ποιο ζωντανα χρωματα και καλυτερο μαυρο.

Δημοσ.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι το LG θα το βρεις πιο εύκολα.Σε όποιο μαγαζί και να πήγαινα τους έλεγα για το trophy και μου έλεγαν το LG... :-D

Πάντως η οθόνη του trophy είναι πολύ καλή...Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο απο αυτήν!!

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι να σ πω.Εγω πχ πήρα μερικά τηλέφωνα σε vodafone της περιοχής μου(Βόλος,Καρδίτσα) και δεν το βρήκα...και δοκίμσα και ενα μαγαζί στην Λάρισα το είχε εκεί,τους είπα να το κρατήσουν και συνδύασα την αγορά με ένα καφεδάκι στην Λάρισα :-D :-D

Όποτε γνώμη μου είναι ότι αμα θες το htc ψάξε γτ σίγουρα θα βρείς σε κάποιο μαγαζί να έχει και να το τσιμπήσεις.Αλλιώς το lg θα το βρεις εύκολα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...