Physics_Rulez Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Αποκλείεται το πρόβλημα να είναι γενικό και σε όλα. Μπορεί μια παρτίδα να βγήκε με πρόβλημα. Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε ένα κινητό για κάτι τέτοιο... Εγώ που τα έπιασα και τα δυο στο χέρι όντως το HTC είναι πιο όμορφο και αρκετά ποιοτικό και το LG είναι πιο άσχημο και λίγο πιο μεγάλο αλλά ακόμα πιο ποιοτικό. Τρομερή δουλεία έκανε η LG. Όποιος θέλει να τα δει από κοντά τα έχει και τα δυο το saturn στην Σταυρούπολη. Επίσης και τα δύο είναι απίστευτα γρήγορα. Το λειτουργικό κυριολεκτικά πετάει αλλά απλά δεν μοιάζει με smartphone λειτουργικό.Πιο πολύ με Nokia S40 μου κάνει. Άντε λίγο να πλησιάζει το Sympian. Ούτε GPS, ούτε bluetooth, ούτε βιντεοκλήση, και επίσης για βασικές λειτουργίες που είχαν κινητά πριν χρόνια (ήχος κλήσης) θέλει ξεκλείδωμα! Έλεος όμως; Είναι σοφό να πέρνουμε ένα κινητό περιμένοντας την MS (που δεν τα πάει και καλά στα τηλέφωνα-πωλήσεις) να βγάλει Updates; Έχουν και τα δύο bluetooth και gps, μόνο η video κλήση είναι ένα θέμα επειδή απουσιάζει η 2η camera. Άραγε υπάρχει πρόγραμμα gps με ελληνικό χάρτη για windows phone 7? Το update που θα βγει τέλη καλοκαιριού θα λύσει όλα τα προβλήματα με το bluetooth file sharing και το multitasking. Είναι λίγο νωρίς για windows phone 7. Από την άλλη υπάρχει το ideos x5 το οποίο μου μοιάζει με έκτρωμα μπροστά σ' αυτά τα 2, αλλά έχει android.
EGRANEROE Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 το πηρες απο οnline? & που το αλλαξες? δε το ειχα δει αυτο με τη μπαταρια, καποιοι το γραφουν αλλα νομιζα οτι υπερβαλλουν. Το trophy ποσο σου κραταει? παντως το trophy δεν υπαρχει οnline, εκτος αν το ξαναφερουν οπως εκαναν μεχρι τωρα. το optimus για την ακρίβεια το αντάλλαξα με γνωστό μου επειδή δεν του πολύ-άρεσε το trophy που είχε αγοράσει. του είπα για την μπαταρία αλλά δεν έδειξε να τον απασχολεί το ζήτημα. βέβαια είναι lg-maniac (έχει για πρώτη συσκευή το lg optimus 2x!). τα άλλα 3 trophy τα πήρα από vodafone. δεν θυμάμαι θα έχει κανά 25 μέρες πάνω κάτω. Με λίγο wifi, πολλή μουσική και πολλή ομιλία περίπου 2 μέρες. Έχουν και τα δύο bluetooth και gps, μόνο η video κλήση είναι ένα θέμα επειδή απουσιάζει η 2η camera. Άραγε υπάρχει πρόγραμμα gps με ελληνικό χάρτη για windows phone 7? Το update που θα βγει τέλη καλοκαιριού θα λύσει όλα τα προβλήματα με το bluetooth file sharing και το multitasking. Είναι λίγο νωρίς για windows phone 7. Από την άλλη υπάρχει το ideos x5 το οποίο μου μοιάζει με έκτρωμα μπροστά σ' αυτά τα 2, αλλά έχει android. Υπάρχει τo navigon select στο οποίο προσθέτεις χάρτη ελλάδας από το αντίστοιχο πρόγραμμα στο iphone. Πάει σφαίρα και πολύ γρήγορο. Δες xda για λεπτομέρειες. Αποκλείεται το πρόβλημα να είναι γενικό και σε όλα. Μπορεί μια παρτίδα να βγήκε με πρόβλημα. Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε ένα κινητό για κάτι τέτοιο... Εγώ που τα έπιασα και τα δυο στο χέρι όντως το HTC είναι πιο όμορφο και αρκετά ποιοτικό και το LG είναι πιο άσχημο και λίγο πιο μεγάλο αλλά ακόμα πιο ποιοτικό. Τρομερή δουλεία έκανε η LG. Όποιος θέλει να τα δει από κοντά τα έχει και τα δυο το saturn στην Σταυρούπολη. Επίσης και τα δύο είναι απίστευτα γρήγορα. Το λειτουργικό κυριολεκτικά πετάει αλλά απλά δεν μοιάζει με smartphone λειτουργικό. Πιο πολύ με Nokia S40 μου κάνει. Άντε λίγο να πλησιάζει το Sympian. Ούτε GPS, ούτε bluetooth, ούτε βιντεοκλήση, και επίσης για βασικές λειτουργίες που είχαν κινητά πριν χρόνια (ήχος κλήσης) θέλει ξεκλείδωμα! Έλεος όμως; Είναι σοφό να πέρνουμε ένα κινητό περιμένοντας την MS (που δεν τα πάει και καλά στα τηλέφωνα-πωλήσεις) να βγάλει Updates; Το πρόβλημα φαίνεται πως έχει να κάνει με λίγες παρτίδες από το lg optimus και όχι με όλες. Δείτε και σε forum του εξωτερικού για επαλήθευση. Υπενθυμίζω βέβαια πως και κάποιες παρτίδες του trophy έχουν θέμα με την κατασκευή της οθόνης.Επίσης υπάρχουν αναφορές σε ξένα forum. Αλλά όπως και να έχει δώστε προσοχή στο κινητό σας τις πρώτες μέρες και αν υπάρχει πρόβλημα με οθόνη ή μπαταρία αντίστοιχα καρφί πίσω από εκεί που το πήρατε. Ποιος σου το είπε αυτό; Κάποιος σχετικός με το θέμα. Δυστυχώς παραπάνω δεν μπορώ να επεκταθώ. Τουλάχιστον το άδειασμα της μπαταρίας σε 1 μέρα μου έτυχε εμένα προσωπικά. Το LG έχει το θέμα με την υπερθέρμανση; Πετάει errors και τέτοια; Δεν πετάει errors απλά σε κάποια κομμάτια λένε πως μετά από ώρα χρήσης το κινητό ζεσταίνεται επικίνδυνα. Προσωπική εμπειρία σε αυτό δεν έχω. Επαναλαμβάνω δεν είναι απαραίτητο πως θα συμβεί απλά αναφέρω τι ξέρω για να βοηθήσω όσους σκοπεύουν να το αγοράσουν. Και τα 2 είναι εξαιρετικά τηλέφωνα και αν προκύψει κάτι για αυτόν το λόγο υπάρχει η εγγύηση.
athanaso77 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Κάποιος σχετικός με το θέμα. Δυστυχώς παραπάνω δεν μπορώ να επεκταθώ. Τουλάχιστον το άδειασμα της μπαταρίας σε 1 μέρα μου έτυχε εμένα προσωπικά. Να σε ενημερώσω λοιπόν ότι μπορεί να έτυχε σε εσένα αλλά αυτός ο κάποιος είναι αναξιόπιστος στις δηλώσεις του.
ipal Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 οντως αναφορες υπαρχουν για τη μπαταρια, αλλα σε forum http://www.google.gr/search?hl=el&safe=off&rlz=1T4GGLG_enGR319GR319&q=lg+%22optimus+7%22++overheat&aq=f&aqi=&aql=&oq= αρα μπορει & να μην ειχαν smartphone 500mhz+ πριν ??? και το trophy καποια ειχαν το προβλημα που νομιζω ειχε το jet, τις "φουσκαλες" @ EGRANEROE: το αδειασμα σε μια μερα συμβαινει σε πολλα smartphones, εκτος αν εννοεις standby. στα χαρτια το LG & το htc ειναι τα ιδια. αν κραταει 2 μερες το HTC & 1 το LG τοτε 8α το εγραφαν παντου. update ειχε γινει το LG?
EGRANEROE Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Να σε ενημερώσω λοιπόν ότι μπορεί να έτυχε σε εσένα αλλά αυτός ο κάποιος είναι αναξιόπιστος στις δηλώσεις του. Δημοκρατία έχουμε σεβαστή η άποψη σου. Η λογική του φόρουμ είναι αυτή ακριβώς να λέει ο καθένας την γνώμη του. Τώρα για την αξιοπιστία αυτού του κάποιου δεν είμαι υποχρεώμενος να πω περισσότερα. Επαναλαμβάνω πως εμένα μου έτυχε μόνο το άδειασμα της μπαταρίας τώρα κατά πόσο υπερθερμαίνεται ή όχι δεν μου έτυχε προσωπικά. Θεώρησα ότι επειδή το άτομο αυτό σχετίζεται με την αγορά της κινητής τηλεφωνίας κάτι παραπάνω θα ξέρει από μένα. Έτσι μου είπαν έτσι λέω νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι η προσωπική μου γνώμη.
ithan Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Λοιπόν παιδιά εγώ το Hackara,πανεύκολο είναι,ευχαριστώ πάρα πόλυ τον φίλο πιο πάνω,που έστειλε το link,το κινητάκι,αν εξαιρέσεις, τους χάρτες,όπου και αυτοί μπαίνουν,αλλά είναι διαδικασιούλα,κατά τα άλλα λειτουργεί κομπλέ,themes,ringtones,τα πάντα και χωρίς το zune .Από παιχνίδια πάνω κάτω,στα free πάντα,είναι ίδια με το Android.Οπότε τελικά το Trophy,ειναι επιλογή value for money,διότι σε αυτή την τιμή,δεν βρίσκεις παρόμοια ποιότητα κατασκευής και 3,8 ίντσες οθόνη.
PaNtErAz Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Έχουν και τα δύο bluetooth και gps, μόνο η video κλήση είναι ένα θέμα επειδή απουσιάζει η 2η camera. Άραγε υπάρχει πρόγραμμα gps με ελληνικό χάρτη για windows phone 7? Το update που θα βγει τέλη καλοκαιριού θα λύσει όλα τα προβλήματα με το bluetooth file sharing και το multitasking. Είναι λίγο νωρίς για windows phone 7. Από την άλλη υπάρχει το ideos x5 το οποίο μου μοιάζει με έκτρωμα μπροστά σ' αυτά τα 2, αλλά έχει android. Αυτο εννοώ και εγώ. Ξέρω ότι έχει αλλά δεν ανταλλάζει αρχεία και δεν έχει πρόγραμμα σωστό GPS ακόμα...
deadp Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Όποιος το έχει ξεκλειδώσει, προσοχή πολλή με το τελευταίο update. Το δικό μου κλείδωσε ξανά. Αυτή τη στιγμή δοκιμάζω restore μπας και γίνει κάτι...
athanaso77 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Όποιος το έχει ξεκλειδώσει, προσοχή πολλή με το τελευταίο update. Το δικό μου κλείδωσε ξανά. Αυτή τη στιγμή δοκιμάζω restore μπας και γίνει κάτι... Αν μιλάς για συσκευές με chevronwp υπάρχει όντως ένα θέμα εκεί. Σε LG που δεν χρησιμοποιούν τέτοιο ξεκλείδωμα αλλά το επίσημο της εταιρίας για developers δεν τίθεται θέμα. δεν έχει πρόγραμμα σωστό GPS ακόμα... Δεν έχει αλλά υπάρχει "πειραγμένο" Navigon Select από iphone που δουλεύει κανονικά με τους τελευταίους χάρτες. Ενημερώνω ότι δεν θα απαντήσω σε pm ζήτησης παράνομου λογισμικού.
deadp Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μετά από restore, ξεκλείδωμα και πέρασμα κατευθείαν σε 7392, όλα πλέον οκ, εκτός από το γνωστό πρόβλημα με τη θολούρα (που ΔΕΝ μου το είχε κάνει με το NODO όταν το είχα περάσει, φαίνεται κάτι αλλαξαν στο update). Σήμερα θα ψαχτώ για το Navigon Select και τέλος το πείραγμα μέχρι το Mango πια. Γιάννη, στο γνωστό "κατάστημα" θα ψωνίσω;
cybernouris Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Καλημέρα σε όλους. Πήρα και εγώ το LG από την Πέμπτη. Εντυπώσεις τρομερές μέχρι που άρχισε να κοπανάει restart, να μένει στην LG boot screen κλπ κλπ. Έχω ποστάρει στο XDA που έλεγαν για τέτοια προβλήματα, έχω καλέσει και την τηλεφωνική εξυπηρέτηση της LG 4 φορές και όλο μου λένε πως θα με καλέσουν σε 5 λεπτά και ακόμα περιμένω 3 μέρες τώρα. Έκανα restore απο NoDO, δεν έστρωσε. Έκανα factory reset από την εφαρμογή της LG, δεν έστρωσε. Φλάσαρα ξανά την ROM δεν έστρωσε. Τί προτείνετε να κάνω; Κανείς άλλος από εδώ μέσα δεν είχε αυτά τα προβλήματα; Έκατσε σε μένα η σπάνια "χαλασμένη" συσκευή; Και μία ερώτηση ακόμα. Στην αναβάθμιση σε NoDo, στο βήμα 9/10 που κάνει το reboot του κινητού ώστε να τελειώσει η διαδικασία, 5 φορές δοκίμασα και τις 5 μένει στην LG boot screen. Το κλείνω αναγκαστικά μόνος εκεί και μετά από 2-3 προσπάθειες bootarei μόνο του και τελειώνει η διαδικασία. Υπόψιν τις 3 φορές περίμενα από 1 ώρα μπας και νιώσει... Μπορεί κάποιος που έχει δουλέψει την MFG της LG το hardware Version? Εμένα είναι 1.0 PS: Τα reboot φαίνεται να γίνονται μόλις το φορτίζω, ακόμα και στο λεπτό και όταν μπω στα maps ή στο marketplace. Έχει φάει όμως reboot και στον δρόμο, αλλά λίγη ώρα μετά αφότου είχα φύγει από σπίτι και το φόρτιζα. Τη μία φορά έχασε και τα contacts. Από θερμότητα φαίνεται να ζεσταίνεται αλλά όχι και υπερβολικά πολύ. Είναι στιγμές όμως που το νιώθω στο χέρι μου να ζεσταίνει στο πίσω μέρος, ψηλά, μετά από λίγη χρήση. Το αναφέρω γιατί μου έκανε εντύπωση ότι το κατάλαβα πως ζέστανε, στο προηγούμενο smartphone μου ζέσταινε και αυτό αλλά όχι πολύ.
dimitris__ Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Καλημέρα σε όλους. Πήρα και εγώ το LG από την Πέμπτη. Εντυπώσεις τρομερές μέχρι που άρχισε να κοπανάει restart, να μένει στην LG boot screen κλπ κλπ. Έχω ποστάρει στο XDA που έλεγαν για τέτοια προβλήματα, έχω καλέσει και την τηλεφωνική εξυπηρέτηση της LG 4 φορές και όλο μου λένε πως θα με καλέσουν σε 5 λεπτά και ακόμα περιμένω 3 μέρες τώρα. Έκανα restore απο NoDO, δεν έστρωσε. Έκανα factory reset από την εφαρμογή της LG, δεν έστρωσε. Φλάσαρα ξανά την ROM δεν έστρωσε. Τί προτείνετε να κάνω; Κανείς άλλος από εδώ μέσα δεν είχε αυτά τα προβλήματα; Έκατσε σε μένα η σπάνια "χαλασμένη" συσκευή; Και μία ερώτηση ακόμα. Στην αναβάθμιση σε NoDo, στο βήμα 9/10 που κάνει το reboot του κινητού ώστε να τελειώσει η διαδικασία, 5 φορές δοκίμασα και τις 5 μένει στην LG boot screen. Το κλείνω αναγκαστικά μόνος εκεί και μετά από 2-3 προσπάθειες bootarei μόνο του και τελειώνει η διαδικασία. Υπόψιν τις 3 φορές περίμενα από 1 ώρα μπας και νιώσει... Μπορεί κάποιος που έχει δουλέψει την MFG της LG το hardware Version? Εμένα είναι 1.0 PS: Τα reboot φαίνεται να γίνονται μόλις το φορτίζω, ακόμα και στο λεπτό και όταν μπω στα maps ή στο marketplace. Έχει φάει όμως reboot και στον δρόμο, αλλά λίγη ώρα μετά αφότου είχα φύγει από σπίτι και το φόρτιζα. Τη μία φορά έχασε και τα contacts. Από θερμότητα φαίνεται να ζεσταίνεται αλλά όχι και υπερβολικά πολύ. Είναι στιγμές όμως που το νιώθω στο χέρι μου να ζεσταίνει στο πίσω μέρος, ψηλά, μετά από λίγη χρήση. Το αναφέρω γιατί μου έκανε εντύπωση ότι το κατάλαβα πως ζέστανε, στο προηγούμενο smartphone μου ζέσταινε και αυτό αλλά όχι πολύ. Μάλλον σου έκατσε προβληματική. Το δικό μου LG κανα μήνα τώρα δεν έχω αντιληφθεί να κάνει reboot ποτέ. Και το έχω παιδέψει αρκετά.
cybernouris Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Τελικά δεν περίμενα άλλο την LG. Πήγα στο κατάστημα που το αγόρασα, τους έβαλα να παίξουν λίγο με το κινητό και να δουλέψουν τα maps με το 3g και εφαγαν κανα 2-3 reboot στη μάπα Μου έδωσαν άλλη συσκευή επί τόπου, την οποία αναβάθμισα με το που ήρθα σπίτι και από τότε την έχω δουλέψει πολύ και δουλεύει απροβλημάτιστα. Υπόψιν, στο βήμα 9/10 στην αναβάθμιση NoDo που κάνει το τελευταίο reboot πριν ολοκληρωθεί η αναβάθμιση, δεν υπήρξε κανένα θέμα με αδυναμία εκκίνησης όπως στην προηγούμενη συσκευή. Έφυγα για dev unlock τώρα από account Dreamspark κ μπρος για Navigon και πειραματισμούς με προγραμματισμό καμιάς εφαρμογής!
deadp Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Αν βρεις κάμμιά άκρη με το Navigon στείλε ένα pm, τρέχω με τις δηλώσεις στους λογιστές και δεν προλαβαίνω! Καλορίζικη η νέα συσκευή, τυχερός ήσουν που είχαν ετοιμοπαράδοτη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.