FarCry Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 (ξέρω, με Desire πρέπει να κάνω σύγκριση, αλλά αυτό ήταν πρόχειρο και πρόσφατο χθες στο Δημαρχείο) εαν το desire κανει 200 ευρω να κανεις αλλιως οχι
paranoid_gr Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Ο αδερφός μου πλέον το έχει μια εβδομάδα και κάτι μέρες και μετά από αρκετή ενασχόληση με την συσκευή μπορώ να πω ότι...πάω τώρα στην Vodafone να παραγγείλω ένα και για μένα... όθονη απλά καταπληκτική...και κάτω απο τον ήλιο έχει μικρό(μικρότερο απο άλλα smartphone)πρόβλημα.Απόκριση πολύ γρήγορη.Ελπίζουμε μόνο να μην μέινει απο υποστήριξη,πράγμα που δεν πιστεύω...
default Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 2. Με πολύ μα πολύ παιχνίδι, η μπαταρία του κρατάει μια μέρα. Σαν συσκευή κατόπιν, με λίγο παιχνίδι, μουσική κι εφαρμογούλες, πιάνει τις δύο ημέρες. Τον αισθητήρα φωτεινότητας οθόνης τον έχω στη μέση (όπως ήταν). Περισσοτερο σκεφτομουν να παρω το Optimus (αν και μεχρι τωρα τις συσκευες LG δεν τις εκτιμουσα ιδιαιτερα σε αυτη την κατηγορια τηλεφωνων) διοτι εχει μπαταρια 1500 ενω το HTC 1300. Αν καποιος εχει το Optimus θα μπορουσε να μοιραστει την εμπειρια του αναφορικα με την μπαταρια του (μιλαω για νορμαλ χρηση)?
pareisaktos Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Είναι εφικτό να αγοράσεις μία τέτοια συσκευή και να της βάλεις android?
alexzzz Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Είναι εφικτό να αγοράσεις μία τέτοια συσκευή και να της βάλεις android? αυτή τη στιγμή όχι. κάτι δουλεύανε πριν καιρό για τα htc αλλά τίποτα τελικό.
paranoid_gr Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Σοβάρα υπήρχε project που είχε σκοπό αυτό??Γτ το κινήτο σαν hardware είναι πολυ αξιόλογο...Αλλά δεν ξέρω κάτα πόσο είναι εφικτό να γίνει αυτό...
alexzzz Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Ναι, αλλά για τα htc ξανά λέω... κάτι είχαν ξεκλειδώσει. boot rom ή κάτι ανάλογο και ήταν λέει το έναυσμα για να μπορέσουν να περάσουν android σε αυτά. Αλλά επειδή ήταν σε πολύ αρχικό στάδιο και δεν με ενδιέφερε σαν project δεν το παρακολούθησα.
EGRANEROE Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Περισσοτερο σκεφτομουν να παρω το Optimus (αν και μεχρι τωρα τις συσκευες LG δεν τις εκτιμουσα ιδιαιτερα σε αυτη την κατηγορια τηλεφωνων) διοτι εχει μπαταρια 1500 ενω το HTC 1300. Αν καποιος εχει το Optimus θα μπορουσε να μοιραστει την εμπειρια του αναφορικα με την μπαταρια του (μιλαω για νορμαλ χρηση)? Προσωπικά είχα το optimus και τώρα πλέον το trophy. Λοιπόν πολλά optimus έχουν επιστραφεί πίσω με πρόβλημα στην μπαταρία η οποία είτε υπερθερμαίνεται είτε τελιώνει με ούτε μία μέρα χρήση! Στην περίπτωση μου το δεύτερο ίσχυε. Ευτυχώς μπόρεσα να το αλλάξω με trophy. Τώρα όσον αφορά το trophy κάποια έχουν επιστραφεί διότι είχαν κακή ποιότητα κατασκευής οθόνης. Συγκεκριμένα φαίνεται σαν το γυαλί στις άκρες να μην είναι σωστά επιστρωμένο με αποτέλεσμα να φαίνεται μία φωτεινή αχτίδα από κάτω. Επίσης σε ορισμένες συσκευές έχει παρατηρηθεί μία γραμμή σαν δακτυλιά με την διαφορά ότι δεν φεύγει με πανάκι. Επίσης μπορείτε να βρείτε σχετικά περιστατικά στο εξωτερικό μέσω του google. Εμένα πάντως το trophy με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο και δεν είχα πρόβλημα με την οθόνη ούτε εγώ ούτε ο αδερφός μου ούτε 2 φίλοι μου που τα πήραμε από vodafone. αυτή τη στιγμή όχι. κάτι δουλεύανε πριν καιρό για τα htc αλλά τίποτα τελικό. Ναι δίκιο έχει ο φίλος. Επίσης το πρότζεκτ δεν εγκαταλήφθηκε απλά πάγωσε προς το παρόν. Αναμένουν τα android ice-cream sandwich και wp mango για να δοκιμάσουν εκεί το dual-boot.
ipal Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Προσωπικά είχα το optimus και τώρα πλέον το trophy. Λοιπόν πολλά optimus έχουν επιστραφεί πίσω με πρόβλημα στην μπαταρία η οποία είτε υπερθερμαίνεται είτε τελιώνει με ούτε μία μέρα χρήση! Στην περίπτωση μου το δεύτερο ίσχυε. το πηρες απο οnline? & που το αλλαξες? δε το ειχα δει αυτο με τη μπαταρια, καποιοι το γραφουν αλλα νομιζα οτι υπερβαλλουν. Το trophy ποσο σου κραταει? παντως το trophy δεν υπαρχει οnline, εκτος αν το ξαναφερουν οπως εκαναν μεχρι τωρα.
athanaso77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Λοιπόν πολλά optimus έχουν επιστραφεί πίσω με πρόβλημα στην μπαταρία η οποία είτε υπερθερμαίνεται είτε τελιώνει με ούτε μία μέρα χρήση! Ποιος σου το είπε αυτό;
ithan Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Παιδιά να πώ και εγώ με τη σειρά μου εντυπώσεις.Από εχθές είμαι κάτοχος ενός Trophy,πραγματικά το κιντό είναι πάρα πολύ γρήγορο,έχει απίστευτη οθόνη και από μπαταρία κρατάει περισσότερο από τα android κινητά που είχα εγώ τουλάχιστον.Στα μείον είναι ο ήχος του,μπορούσε να έχει δυνατότερο ήχο,καθώς βέβαια και οτι δεν μπορείς να στείλεις -λάβεις τπτ με bluetooth,όπως και να βάλεις το ringtone που θέλεις(πραγματικά το τελευταίο είναι ξενέρα,εντελώς όμως).Βέβαια βρήκα καινούργιο με 25% κάτω από την τιμή που το δίνει η Vodafone,οπότε είναι σαν να έχω πάρει κινητό Nokia,απο θέμα λειτουργικού,με απίστευτη ποιότητα όμως και εμφάνιση,οπότε δε με ενοχλεί ιδιαίτερα,αλλά ότι είναι χρόνια πίσω απο το Android και το IOS,ε πως να το κάνουμε βρε παιδιά είναι.Ελπίζω οι Developers να βγάλουν κανά σπαστήρι και για το Trophy,μήπως και περάσουμε το Android μέσα,εκτός πιά και αν η Microsoft κάνει παπάδες στο επώμενο update.Πάντως για την τιμή που το πήρα και για να πάρω μία γεύση απο το νέο λειτουργικό,μια χαρά είναι.
paranoid_gr Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Αυτό που λες για το ringtone έχει βρεθεί τρόπος για να περάσεις δικό σου. Όδηγος ξεκλειδώματος για ΗTC Trophy
ipal Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Βέβαια βρήκα καινούργιο με 25% κάτω από την τιμή που το δίνει η Vodafone,οπότε είναι σαν να έχω πάρει που? μαγαζι Η αγγελια? παντως απο Vοda τo βγαζει "τελος παραγωγης" πια
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Το LG έχει το θέμα με την υπερθέρμανση; Πετάει errors και τέτοια;
PaNtErAz Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Αποκλείεται το πρόβλημα να είναι γενικό και σε όλα. Μπορεί μια παρτίδα να βγήκε με πρόβλημα. Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε ένα κινητό για κάτι τέτοιο... Εγώ που τα έπιασα και τα δυο στο χέρι όντως το HTC είναι πιο όμορφο και αρκετά ποιοτικό και το LG είναι πιο άσχημο και λίγο πιο μεγάλο αλλά ακόμα πιο ποιοτικό. Τρομερή δουλεία έκανε η LG. Όποιος θέλει να τα δει από κοντά τα έχει και τα δυο το saturn στην Σταυρούπολη. Επίσης και τα δύο είναι απίστευτα γρήγορα. Το λειτουργικό κυριολεκτικά πετάει αλλά απλά δεν μοιάζει με smartphone λειτουργικό. Πιο πολύ με Nokia S40 μου κάνει. Άντε λίγο να πλησιάζει το Sympian. Ούτε GPS, ούτε bluetooth, ούτε βιντεοκλήση, και επίσης για βασικές λειτουργίες που είχαν κινητά πριν χρόνια (ήχος κλήσης) θέλει ξεκλείδωμα! Έλεος όμως; Είναι σοφό να πέρνουμε ένα κινητό περιμένοντας την MS (που δεν τα πάει και καλά στα τηλέφωνα-πωλήσεις) να βγάλει Updates;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.