alexzzz Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 ......η εεπιλογή θα φανεί απο την νεκροψία αν ήταν καλή. ε, με αυτούς που πας και συμβουλεύεσαι
klog Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 ε, με αυτούς που πας και συμβουλεύεσαι χαχαχαχαχαχ Ελα ντε που ακούστηκε να έχουν παρκάρει το iPhone στο κομοδίνο και να κυκλοφορούν με το Trophy για πρώτο....!!!!1
sigamhsoupw Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 καλα ολα αυτα αλλα απο SAR τι λεει? LG SAR number - κεφάλι 0,935 W/kg SAR number - σώμα 1,47 W/kg ΗΤC ?????? καλα ειναι αυτα τα νουμερα? Htc 0,65 κεφάλι, 1,21 σώμα
UpToDate_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Παίδες το lg εξαντλήθηκε; Καμιά αντίστοιχη android πρόταση στα 200 ευρω αξίζει;
koprodogis Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Φιλε μου μην ανυσηχεις, καθε μερα αυτο κανουν. Περιμενε κανα 2 ωρες και θα ειναι παλι διαθεσιμο
paranoid_gr Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Εμένα ο αδερφός μου το παρέλαβε την τεταρτη το βράδυ και το είχαμε παραγκείλει απο την πέμπτη το πρωί. Εμένα ο αδερφός μου το παρέλαβε την τεταρτη το βράδυ και το είχαμε παραγκείλει απο την πέμπτη το πρωί.
UpToDate_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 lg ή trophy? Επειδη περιμένω να διώξω ένα πιστωτικό.. πότε περίπου πάιζει να τελειώσει η προσφορά;
deadp Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Αφού βλέπω ότι η διαθεσιμότητα ξεπερνά κάθε προσδοκία, μάλλον πλέον δε μιλάμε για προσφορά.... Μετά από χρήση του Trophy για λίγο καιρό, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι είναι άριστη συσκευή για γιορτές και Σαββατοκύριακα (κάτι σαν το Iphone ή το Xperia X10 δηλαδή). Όταν πηγαίνω στη δουλειά, Δευτέρα πρωί, η sim μπαίνει στο E52.
default Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Αφού βλέπω ότι η διαθεσιμότητα ξεπερνά κάθε προσδοκία, μάλλον πλέον δε μιλάμε για προσφορά.... Μετά από χρήση του Trophy για λίγο καιρό, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι είναι άριστη συσκευή για γιορτές και Σαββατοκύριακα (κάτι σαν το Iphone ή το Xperia X10 δηλαδή). Όταν πηγαίνω στη δουλειά, Δευτέρα πρωί, η sim μπαίνει στο E52. Ωραια, γιατι? υτο που θελω να πω ειναι οτι λες μεν την αποψη σου αλλα δεν την στοιχειοθετεις ομως με επιχειρηματα. Διαφορετικα τι να σκεφτουμε οτι το Trophy δε τα παει καλα με τις τσαγκαροδευτερες? Δεν του αρεσει ο χωρος εργασιας σου?
deadp Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 1. Όταν το αφήνεις σε ένα μέρος δεν είσαι σίγουρος ότι θα ακούσεις το ηχείο του όταν σε καλεί κάποιος. Μέγα φάουλ της σχεδίασης αυτό. Κι ανάποδα να το γυρίσεις, η ένταση είναι χαμηλή. 2. Δεν είναι εύκολο στη χρήση ΣΑΝ τηλέφωνο και στη δουλειά μου χρειάζομαι τηλέφωνο, όχι παιχνίδια και marketplace. 3. Είμαι μέγας οπαδός των WP7 (τέλειο scroll, πολύ ωραία εμφάνιση, από την πρώτη στιγμή που το έπιασα στα χέρια μου μου άρεσε τρομερά) αλλά σε σχέση με τα iphone & android. Για σοβαρή χρήση σαν εργαλείο επικοινωνίας καλό είναι η βασική μας συσκευή να είναι περισσότερο εύχρηστη. Και το Ε52 παρά τα δικά του μειονεκτήματα είναι πολύ πιο εύχρηστο κι όχι λόγω πληκτρολογίου (βλέπε ξεκλείδωμα για να απαντήσεις, επιλογή bluetooth-ακουστικού ή ανοικτής ακρόασης, αποθήκευση επαφής ενώ μιλάς κ.α., σε αυτά και το Ios είναι καλύτερο από τα WP7) 4. Δε δουλεύει σωστά με τα πακέτα 2 σε 1 των εταιριών κινητής, όπως Vodafone Together και Cosmote 2in1, ούτε κι εμφανίζει το toolkit της sim... 5. Οφείλω να ενημερώσω τον οποιονδήποτε γι' αυτά (κι έχουν περάσει αρκετά τηλέφωνα από τα χέρια μου, από τα φθηνότερα μέχρι τα ακριβότερα). 6. Εδώ λέμε την άποψή μας, δε χλευάζουμε αυτή των άλλων......
default Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Ο σκοπος μου δεν ηταν να σε χλευασω, απλα ειχες γραψει διχως να αναφερεις καθολου επιχειρηματα οποτε συγνωμη για τον τονο μου. Βασικα μια που το χρησιμοποιεις τοσο καιρο και ειχες και αλλα κινητα, η μπαταρια του τι λεει?
outlaw star Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι η αποκρισιμότητά του όσον αφορά την οθόνη....είναι δηλαδή βαρύ το λειτουργικό τόσο που να υπάρχει καθυστέρηση όταν πας πχ πας να σκρολλάρεις ένα μήνυμα απο πάνω προς τα κάτω για να το διαβάσεις???αν λέω βλακείες και το λειτουργικό δε παίζει κάποιο ρόλο σε αυτό που λέω sry αλλά δε κατέχω και πολλά όσον αφορά τα κινητά...
FarCry Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι η αποκρισιμότητά του όσον αφορά την οθόνη....είναι δηλαδή βαρύ το λειτουργικό τόσο που να υπάρχει καθυστέρηση όταν πας πχ πας να σκρολλάρεις ένα μήνυμα απο πάνω προς τα κάτω για να το διαβάσεις???αν λέω βλακείες και το λειτουργικό δε παίζει κάποιο ρόλο σε αυτό που λέω sry αλλά δε κατέχω και πολλά όσον αφορά τα κινητά... οχι ειναι iphone touch experience. δες και βιντεος στο youtube
deadp Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 1. Εκπληκτική απόκριση του λειτουργικού και της οθόνης γενικότερα. Γι' αυτό και το παραγγείλαμε όλοι, εντυπωσιαστήκαμε από αυτό το χαρακτηριστικό και τα γραφικά του. Χθες έπεσε στα χέρια μου ένα ZTE Blade κι είδα πόση διαφορά υπάρχει σε γραφικά ανάμεσα σε Android και Wp7... Χαώδης. Χώρια που η οθόνη του Blade είναι για τα μπάζα σε σχέση με του Trophy... (ξέρω, με Desire πρέπει να κάνω σύγκριση, αλλά αυτό ήταν πρόχειρο και πρόσφατο χθες στο Δημαρχείο) 2. Με πολύ μα πολύ παιχνίδι, η μπαταρία του κρατάει μια μέρα. Σαν συσκευή κατόπιν, με λίγο παιχνίδι, μουσική κι εφαρμογούλες, πιάνει τις δύο ημέρες. Τον αισθητήρα φωτεινότητας οθόνης τον έχω στη μέση (όπως ήταν). 3. Σαν επιλογή, τώρα ίσως να έπαιρνα το Optimus, λόγω ονόματος τσίμπησα το Trophy για να δω μετά ότι το OPtimus ξεκλειδώνει πιο εύκολα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.