EGRANEROE Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Παιδιά έχει παραγγείλει κανείς από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Vodafone; Προσπαθώ να παραγγείλω, έκανα account διάλεξα το htc trophy αλλά στους τρόπους πληρωμής βγάζει μόνο πιστωτική κάρτα ως διαθέσιμη επιλογή... Με αντικαταβολή που γράφει στο site δεν γίνεται;
EGRANEROE Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Εγώ με αντικαταβολή πάντως πλήρωσα Μπορείς να με βοηθήσεις; Μπαίνω στη vodafone.gr διαλέγω το κινητό (δεν θέλω ούτε πρόγραμμα ούτε αξεσουάρ) μετά πατάω αγορά και μου βγάζει εγγραφή χρήστη μετά αν βάλω τα στοιχεία μου μου βγάζει πληρωμή με visa..
alexzzz Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Εγώ είχα διαλέξει και πρόγραμμα/ανανέωση γιατί είχα επιδότηση. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι σε αυτή την περίπτωση.
EGRANEROE Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Εγώ είχα διαλέξει και πρόγραμμα/ανανέωση γιατί είχα επιδότηση. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι σε αυτή την περίπτωση. Μόλις ενημερώθηκα πως η πληρωμή με αντικαταβολή γίνεται διαθέσιμη μόνο αν επιλέξεις συσκευή ΜΕ κάποιο πρόγραμμα διαφορετικά πας είτε με κάρτα είτε μέσω καταστήματος.
alexzzz Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Να γιατί είχα την επιλογή αντικαταβολής... nice
Hakeem Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μάγκες μετά από πολύ ψάξιμο. Αποφάσισα να πάρω το HTC Trophy και θα σας εξηγήσω και τους λόγους.Το Χ5 παρότι έλεγα στην αρχή να πάρω αυτό το απέρριψα κυρίως λόγο WIND οι άνθρωποι είναι εντελώς στον κόσμο τους και δεν έχουν ιδέα τι τους γίνετε δεν μπορώ να τους εμπιστευθώ για τα σέρβις και μιας και το Android εξαρτάτε από την εταιρία για τα update στα WP7 δεν ισχύει αυτό γίνετε κατευθείαν από την MS. Το LG μανισιο είναι ελαφρώς καλύτερο από το HTC όμως με τα update το HTC έρχεται στα ίσια του (εκτός από την μνήμη, αλλά επειδή είμαι μέσος χρήστης δεν με ενδιαφέρουν οι ταινίες και τα mp3 που μπορεί να βάλω θα είναι σε νορμαλ επίπεδα , όποτε το προτιμώ γιατί είναι και ποιο Ντιζαινατο και λόγο του ότι άκουσα πολλά άσχημα λόγια για την LG γενικός, πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις όμως.) Τέλος οι Developers έχουν ξεσκονίσει τα HTC (όλα τα κινητά αλλά ιδικά αυτά) και το ξεκλείδωμα δεν είναι πρόβλημα. Άλλωστε με ένα απλό προγραμματακι ξεπερνιούνται όλα τα σκαλώματα των WP7 με ringtones πληκτρολόγια και ιστορίες.Άμα ακούσω τπτ άλλο θα σας ενημερώσω. ελπίζω να βοήθησα. Απλά να θυμάστε πως ο καθένας αγοράζει σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του.
maparios Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μόλις ενημερώθηκα πως η πληρωμή με αντικαταβολή γίνεται διαθέσιμη μόνο αν επιλέξεις συσκευή ΜΕ κάποιο πρόγραμμα διαφορετικά πας είτε με κάρτα είτε μέσω καταστήματος. χάνουν πελάτες,εγώ αυτό ξέρω..
athanaso77 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μόλις ενημερώθηκα πως η πληρωμή με αντικαταβολή γίνεται διαθέσιμη μόνο αν επιλέξεις συσκευή ΜΕ κάποιο πρόγραμμα διαφορετικά πας είτε με κάρτα είτε μέσω καταστήματος. Ποιος σου το είπε αυτό; Ξέρεις πόσοι το έχουμε πάρει με αντικαταβολή και το έχουν φέρει στο σπίτι μας;
deadp Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μόλις μπήκα να παραγγείλω ένα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Vodafone. Ο ΜΟΝΟΣ διαθέσιμος τρόπος πληρωμής είναι με πιστωτική κάρτα.... Δοκίμασέ το...
dpress Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μόλις μπήκα να παραγγείλω ένα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Vodafone. Ο ΜΟΝΟΣ διαθέσιμος τρόπος πληρωμής είναι με πιστωτική κάρτα.... Δοκίμασέ το... Το ίδιο και σε μένα.. δεν βγάζει κάποια άλλη επιλογή. Εγω βασικά ήθελα να κάνω παραλαβή από κατάστασημα αλλά δεν υπάρχει ούτε αυτή η επιλογή.
papeipa Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 καλα ολα αυτα αλλα απο SAR τι λεει? LG SAR number - κεφάλι 0,935 W/kg SAR number - σώμα 1,47 W/kg ΗΤC ?????? καλα ειναι αυτα τα νουμερα?
EGRANEROE Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ποιος σου το είπε αυτό; Ξέρεις πόσοι το έχουμε πάρει με αντικαταβολή και το έχουν φέρει στο σπίτι μας; Ναι ξέρω οτί πάρα πολλοί το έχουν πάρει με αντικαταβολή γιατί και εχώ είχα πάρει ένα lg optimus 7 για τον αδερφό μου με το που ξεκίνησε η προσφορά και πλήρωσα και εγώ με αντικαταβολή. Μου το είπε η κυρία που μίλησα στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών vodafone. Μου είπε πως τελευταία αλλάξανε τις επιλογές παραγγελίας στο vodafone.gr και πλέον ΜΟΝΟ σε κινητά ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Vodafone παρέχεται η δυνατότητα αντικαταβολής που ίσχυε γενικά παλαιότερα ακόμη και για σκέτη συσκευή. Το τονίζω για να το ξέρετε και οι υπόλοιποι που δυστυχώς αντιμετώπισαν το ίδιο ζήτημα με εμένα. Για παραλαβή από κατάστημα έμαθα πως υπάρχουν πάρα πολλές κρατημένες προπαραγγελίες που αναμένονται στις επόμενες 2 βδομάδες. Επίσης έμαθα πως η διαθεσιμότητα στις αποθήκες τουλάχιστον για το htc trophy 7 είναι ικανοποιητική με ότι αυτό συνεπάγεται για όσους επιθυμούν να το αποκτήσουν. Εγώ τελικά άρχισα να παίρνω τηλέφωνα σε vodafone εκτός νομού θεσσαλονίκης και το βρήκα τελικά στο χωριό ενός ξαδέρφου που θα μου το φέρει μέσα στην επόμενη βδομάδα.
klog Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Το ίδιο και σε μένα.. δεν βγάζει κάποια άλλη επιλογή. Εγω βασικά ήθελα να κάνω παραλαβή από κατάστασημα αλλά δεν υπάρχει ούτε αυτή η επιλογή. Χθεσινβραδυνή παραγγελία με πληρωμή την στιγμή της παράδοσης. Μάλιστα ζήτησα παράδοση Δευτέρα(ασχετα αν τότε θα το έφερναν έτσι και αλλιώς) και στην σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία επιβεβαιώθηκε και αυτό. Δευτέρα λοιπόν με ένα Trophy παρέα......η εεπιλογή θα φανεί απο την νεκροψία αν ήταν καλή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.