piranhagr Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 θέλω να το πάρω αλλά υπομονή μέχρι Οκτώβρης ??? Πολύ δεν είναι ? :S
alexzzz Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δεν είναι άχρηστες οι συσκευές μέχρι τον Οκτώβριο... απλά είναι ένα (μεγάλο) βήμα πίσω από android και ios. Εγώ ήδη εδώ και μία εβδομάδα το έχω ως κύριο κινητό και το iphone 4 είναι στο κομοδίνο. Μου έλειψε μεν αλλά όχι τόσο για να ξανά κάνω αλλαγή. Με λίγη καλή διάθεση δεν θα έχεις πρόβλημα και μετά τον Οκτώβρη βλέπουμε πως πάει το πράμα
piranhagr Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 για μεταφορά επαφών από Η/Υ ή άλλο κινητό με ελληνικούς χαρακτήρες τι γίνετε ; edited
Mister-A Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Παιδιά καλημέρα, η προσφορά είναι άκρως δελεαστική, αλλά ψάχνωντας χθες βράδυ στο Internet, διαπίστωσα οτι τα Windows 7 δεν κάνουν sync με το Microsoft Outlook (εγώ ενδιαφέρομαι για το calendar και τις επαφές), αλλά θα πρέπει να κάνει κάποιος "ταρζανιές" (μέσω windows live account) προκειμένου να το πετύχει. Μήπως κάποιος απο αυτούς που έχουν κάποιο απο τα 2 μοντέλα μπορεί να μας πεί τι ισχύει? Είναι κρίμα να μην παίζει το συγκεκριμένο sync functionality...
alexzzz Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Οι επαφές με ελληνικά εμφανίζονται κανονικά... στην αναζήτηση είναι το πρόβλημα αφού τις βάζει όλες μαζί στο τέλος του καταλόγου.
alexzzz Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Αυτό ισχύει για την επίσημη μη σπασμένη rom χωρίς τα ελληνικά από την xda. Εγώ επειδή έκανα το NoDo update και δεν έχω χρόνο για restore, unlock, update δεν πέρασα ακόμα τα ελληνικά
piranhagr Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Αυτό ισχύει για την επίσημη μη σπασμένη rom χωρίς τα ελληνικά από την xda. Εγώ επειδή έκανα το NoDo update και δεν έχω χρόνο για restore, unlock, update δεν πέρασα ακόμα τα ελληνικά Όπα !!! υπάρχει τέτοια επιλογή ; Εγγύηση ? Δυνατότητα επαναφοράς της Εργοστασιακής ROM? Όταν λέμε Ελληνικά σε ποια σημεία ; Πληκτρολόγιο? Μενού και το σημαντικό link ? να δούμε τι λέει
alexzzz Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Πληκτρολόγιο σίγουρα, μενού δεν ξέρω. Βασικά δεν αλλάζεις rom, λάθος το έγραψα, απλά ξεκλειδώνεις την συσκευή σου που μετά εύκολα ξανά κλειδώνει. Δες εδώ
piranhagr Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 βρήκα αυτό εδώ αλλά εύκολο δεν το λέω αναφέρουν και κάτι για TomTom ??? υπάρχει εκτός Ελλάδας WMP7 GPS Software?
alexzzz Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Για αρχή όλα σε αυτό το επίπεδο κινούνται. Σε όλα τα λειτουργικά η αρχή κάπως έτσι ήταν, χωρίς προγράμματα one click-> finish
dimitris__ Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Παιδιά, άνοιξα ένα νέο θέμα σχετικά με τις απορίες και τις εμπειρίες μας με τα windows phone 7: http://www.insomnia.gr/topic/406381-windows-phone-7/ Μου φαίνεται καλύτερο να μοιραστούμε τις εμπειρίες - απορίες μας σχετικά με το λειτουργικό εκεί και να αφήσουμε το παρόν thread που αφορά στην προσφορά της Vodafone.
piranhagr Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 κατανοητό αλλά αν κάτι πάει στραβά ? δεν είναι Η/Υ για να κάνεις φορματ αλλα πάλι μιλάμε για Windows
alexzzz Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 (δίκιο έχει ο dimitris__ καλύτερα να μεταφερθούμε στο άλλο topic) αν κάτι πάει στραβά κάνεις restore και τέλος. Η συνέχεια στο άλλο topic
gavros10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 θελω να κανω μια πολυ σημαντικη ερωτηση αν το σπασουμε τι οφελος θα εχουμε? για να το σπασουμε πρεπει να κανουμε πρωτα ολα τα updates και μετα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.