Προς το περιεχόμενο

LG E900 Optimus 7 και HTC 7 Trophy -vodafone.gr

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι άχρηστες οι συσκευές μέχρι τον Οκτώβριο... απλά είναι ένα (μεγάλο) βήμα πίσω από android και ios. Εγώ ήδη εδώ και μία εβδομάδα το έχω ως κύριο κινητό και το iphone 4 είναι στο κομοδίνο. Μου έλειψε μεν αλλά όχι τόσο για να ξανά κάνω αλλαγή.

Με λίγη καλή διάθεση δεν θα έχεις πρόβλημα και μετά τον Οκτώβρη βλέπουμε πως πάει το πράμα

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα,

η προσφορά είναι άκρως δελεαστική, αλλά ψάχνωντας χθες βράδυ στο Internet, διαπίστωσα οτι τα Windows 7 δεν κάνουν sync με το Microsoft Outlook (εγώ ενδιαφέρομαι για το calendar και τις επαφές), αλλά θα πρέπει να κάνει κάποιος "ταρζανιές" (μέσω windows live account) προκειμένου να το πετύχει.

Μήπως κάποιος απο αυτούς που έχουν κάποιο απο τα 2 μοντέλα μπορεί να μας πεί τι ισχύει? Είναι κρίμα να μην παίζει το συγκεκριμένο sync functionality...

Δημοσ.

Οι επαφές με ελληνικά εμφανίζονται κανονικά... στην αναζήτηση είναι το πρόβλημα αφού τις βάζει όλες μαζί στο τέλος του καταλόγου.

Δημοσ.

Αυτό ισχύει για την επίσημη μη σπασμένη rom χωρίς τα ελληνικά από την xda. Εγώ επειδή έκανα το NoDo update και δεν έχω χρόνο για restore, unlock, update δεν πέρασα ακόμα τα ελληνικά

Δημοσ.

Αυτό ισχύει για την επίσημη μη σπασμένη rom χωρίς τα ελληνικά από την xda. Εγώ επειδή έκανα το NoDo update και δεν έχω χρόνο για restore, unlock, update δεν πέρασα ακόμα τα ελληνικά

Όπα !!! υπάρχει τέτοια επιλογή ;

Εγγύηση ? Δυνατότητα επαναφοράς της Εργοστασιακής ROM?

Όταν λέμε Ελληνικά σε ποια σημεία ; Πληκτρολόγιο? Μενού

και το σημαντικό link ? να δούμε τι λέει ;)

Δημοσ.

Πληκτρολόγιο σίγουρα, μενού δεν ξέρω. Βασικά δεν αλλάζεις rom, λάθος το έγραψα, απλά ξεκλειδώνεις την συσκευή σου που μετά εύκολα ξανά κλειδώνει.

Δες εδώ

Δημοσ.

Για αρχή όλα σε αυτό το επίπεδο κινούνται. Σε όλα τα λειτουργικά η αρχή κάπως έτσι ήταν, χωρίς προγράμματα one click-> finish

Δημοσ.

Παιδιά, άνοιξα ένα νέο θέμα σχετικά με τις απορίες και τις εμπειρίες μας με τα windows phone 7:

http://www.insomnia.gr/topic/406381-windows-phone-7/

Μου φαίνεται καλύτερο να μοιραστούμε τις εμπειρίες - απορίες μας σχετικά με το λειτουργικό εκεί και να αφήσουμε το παρόν thread που αφορά στην προσφορά της Vodafone.

Δημοσ.

(δίκιο έχει ο dimitris__ καλύτερα να μεταφερθούμε στο άλλο topic)

αν κάτι πάει στραβά κάνεις restore και τέλος. Η συνέχεια στο άλλο topic

Δημοσ.

θελω να κανω μια πολυ σημαντικη ερωτηση

αν το σπασουμε τι οφελος θα εχουμε? για να το σπασουμε πρεπει να κανουμε πρωτα ολα τα updates και μετα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...