Προς το περιεχόμενο

μπλε οθονη

overpower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια δεν ξερω τι εκανα και δημιουργηθηκε αυτο το προβλημα.το τελευταιο πραγμα που εγκατεστησα ηταν το steam.απο τοτε δεν μπαινει καθολου στα windows(ουτε στην ασφαλη λειτουργια)

απο το startup repair ειδα οτι η registry ειχε προβλημα.ουτε system restore γινετε (υπαρχουν ημερομηνιες)

το μυνημα που μου εμφανιζειε ιναι αυτο:

System Restore did not complete successfully.Your computer's system files and settings were not changed.

Detailes:

System Restore failer while restoring the registry from the restore point.

An unspecified error occurred during System Restore. (ox800703f9)

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο ίσως η εγκατάσταση του Steam πείραξε κάποια κλειδιά του μητρώου..

Μήπως παλιότερα είχες κρατήσει κανα backup το μητρώο σου?

Δημοσ.

ηθελα να κανω ενα εικονικο αρχειο, αλα ξεχασα....

δεν υπαρχει κανας τροπος να το διορθωσω?

Δημοσ.

Απλά να σου πώ οτι για παν ενδεχόμενο μπορείς να πάρεις τα αρχεία σου μέσω ubuntu live cd...ελπίζω να μην χρειαστεί!

Δημοσ.

αμα το παω γα φορματ,μπορει να μου κανει partition για να βαλει εκει τα windows,ετσι ωστε να μην χασω τα αρχεια μου?

Δημοσ.

αμα το παω γα φορματ,μπορει να μου κανει partition για να βαλει εκει τα windows,ετσι ωστε να μην χασω τα αρχεια μου?

Ναι, αλλά θα εγκαταστήσεις και δεύτερο λειτουργικό και θα τρέχεις στο άνοιγμα του υπόλογιστή σου, με dual boot (διπλή εκκίνηση). Αφού όμως θα έχεις στο καινούριo διαμέρισμα το νέο σου λειτουργικό, θα χρειαστεί να διαγράψεις το παλιό (αυτό δηλαδή που έχεις τώρα).

Είναι λίγο φασαρία (όχι κάτι το τρομερό) στη διαγραφή του, πιο πολύ όμως στην διόρθωση της νέας εκκίνησης. Γίνεται πολύ απλά, με boot από το DVD του Winodws και επιδιόρθωση από το τερματικό με 2 εντολές, αλλά με τυχόν κανένα λάθος, μπορεί (στη χειρότερη περίπτωση, δεν γίνεται συνέχεια) να χαλάσει το τομέας εκκίνησης.

Συμβουλή μου;

Αν θες να κάνεις φορματ και να κρατήσεις τα αρχεία σου, μετέφερε τα σε εξωτερικό σκληρό (αν δεν έχεις δανείσου) ή αν μπορείς αυτό δημιούργησε κενο χώρο στο σκληρό με το Easeus Partion Master, κάνε format σε όλο το δίσκο (αν έχεις εξωτερικό σκληρό, στην άλλη περίπτωση στον υπόλοιπο χώρο, όχι εκεί που θα βάλεις τα αρχεία) και αμέσως να κάνεις ενεργοποίηση του, χωρίς να εγκαταστήσεις κανένα πρόγραμμα παρά μόνο κάποιο που θα κάνεις image του συστήματος όπως τα Easeus Todo Backup, Acronis True Image και άλλα αντίστοιχα, για έχεις καθαρό είδωλο του Windows και μάλιστα ενεργοποιημένο.

Δημοσ.

την μπλε οθονη την βλεπω οταν φωρτονονται τα win7 αρα δεν υπαρχει τροπος (νομιζω) αντιγραφης. τεσπα θα του πω να το κανει φορματ. μηπως φτεει το οτι ενω εχω μητρικη dual channel εχω μονο 3 μνημες?

• Moderators
Δημοσ.

μηπως φτεει το οτι ενω εχω μητρικη dual channel εχω μονο 3 μνημες?

Mονο εαν εχουν προβλημα οι μνημες, διαφορετικα οχι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...