Προς το περιεχόμενο

Επιλογη συνδεσης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ μένω Παγκράτι και μπορώ να πω ότι η Forthnet είναι πολύ ξηγημένη εδώ και τόσο καιρό. Πιάνω πάντα 1.9-2+ mb/s, μέχρι πριν 2 μήνες έπεφτε συνέχεια αλλά έφταιγε το router/συνδεσμολογία. Χάρη στον poulinos όμως (θεούλης) όλα δουλεύουν ρολόι τώρα και άντε να πέσει η σύνδεση για κάνα λεπτό κάθε 5 μέρες. Α να αναφέρω ότι μένω ακριβώς ΔΙΠΛΑ απ το κτήριο του ΟΤΕ.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δν ξέρω, κάνω απλό σερφάρισμα, δν ασχολούμαι πιο βαθιά με το θέμα

gmail, insomnia, hotmail, weebly, listen2myradio, google, facebook, κλπ κλπ

για τα pings μιλάω

Δημοσ.

Εγώ μένω Παγκράτι και μπορώ να πω ότι η Forthnet είναι πολύ ξηγημένη εδώ και τόσο καιρό. Πιάνω πάντα 1.9-2+ mb/s, μέχρι πριν 2 μήνες έπεφτε συνέχεια αλλά έφταιγε το router/συνδεσμολογία. Χάρη στον poulinos όμως (θεούλης) όλα δουλεύουν ρολόι τώρα και άντε να πέσει η σύνδεση για κάνα λεπτό κάθε 5 μέρες. Α να αναφέρω ότι μένω ακριβώς ΔΙΠΛΑ απ το κτήριο του ΟΤΕ.

ωραια περιοχη το παγκρατι απο ιντερνετ .γενικα εχουν καλες ταχυτητες διοτι ειναι πολυ κοντα το ενα αστικο κεντρο στο αλλο.παγκρατι,δαφνης,αμπελοκηπων.ιλισιων.

Δημοσ.

Ωραια!Πανω κατω ολες ειναι το ιδιο στο Παγκρατι απ'οτι καταλαβα..Αυτη που θα βαζατε εσεις με πρωτο κριτηριο την τιμη ποια ειναι ?

Δημοσ.

τιμες δεν θυμαμαι,της forthnet ιντερνετ μεχρι 24 και απλα ενα τηλεφωνο χωρις να εχεις κατι δωρεαν στο τηλεφωνο ειναι 25 ευρω το μηνα.αυτη ειναι η τιμη μετα απο χ χρονικο διαστημα γιατι συνηθως ολες οι εταιρειες στην αρχη για χ μηνες ειναι πιο φτηνο.

Δημοσ.

Πλέον όλες κοντά στα ίδια είναι οικονομικά και δεν έχω δει να υπάρχουν πολλές προσφορές αυτό το καιρό. Η Forthnet που αναφέρει ο poulinos παραπάνω είχε βγάλει μια προσφορά πριν λίγο καιρό που έδινε ένα ταξίδι με κάθε σύνδεση αλλά δε ξέρω αν ισχύει και αν δε κάνω λάθος ακόμα παίζει έκπτωση αν έχεις nova. Το ποσό πάντως που αναφέρει ο Poulios μάλλον το μόνιμο είναι αφού δεν είναι σε προσφορά.

Δημοσ.

ναι το ποσο ειναι το τελικο μετα την προσφορα.γενικως μια προσφορα για 6 μηνες δεν μου λεει κατι.προτιμω να βρω μια φτηνη εταιρεια που ξεκιναει χωρις προσφορα παρα να κοροιδευω τον ευατο μου οτι για 3 μηνες ειναι πιο φτηνα.το θεωρω marketing trick.τωρα ναι αν καποιος παρει και Nova μαζι η εχει nova μπορει να την συνδυασει σε ενα πακετο ολα και να γλιτωσει αρκετα λεφτα απο την nova.κατα τα αλλα πανω κατω ειναι ιδιες οι τιμες.απλα να δει τι προγραμμα θελει.για ταξιδι δεν ειχα ακουσει κατι εκτος αν ηταν με διαγωνισμο.τι να πω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...