Sreak Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Κέντρο Θεσσαλονίκη - αγ σοφία έχω φίλη που έχει forthnet και είναι πολύ ευχαριστημένη. Αν είχε προβλήματα θα έπαιρνε εμένα τηλ για να της το φτιάξω
mar23 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 μακρυά από HOL & Cyta αυτή την περίοδο, όλοι οι άλλοι είναι μια χαρά... Γνωρίζω άτομο που μένει στο Παγκράτι και έχει σύνδεση hol εδώ και αρκετούς μήνες. Δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Βέβαια όλα σχετικά είναι..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Γνωρίζω άτομο που μένει στο Παγκράτι και έχει σύνδεση hol εδώ και αρκετούς μήνες. Δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Βέβαια όλα σχετικά είναι.. sorry αλλά ένα μεγάλο μέρος των συνδρομητών θεωρούν ως πρόβλημα μόνο το να μην έχουν καθόλου internet ή το να έχουν αποσυνδέσεις... δλδ ο γνωστός σου δεν είχε πάρει χαμπάρι το traffic shaping στα torrents τόσο καιρό? που τα απογεύματα/βράδια δεν μπορούσε να πιάσει πάνω από 150-200KB/sec στα torrents (συνολικά όχι στο καθένα)? ας μην αναφέρω το πιτάρισμα των κυκλωμάτων με εξωτερικό...
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 sorry αλλά ένα μεγάλο μέρος των συνδρομητών θεωρούν ως πρόβλημα μόνο το να μην έχουν καθόλου internet ή το να έχουν αποσυνδέσεις... δλδ ο γνωστός σου δεν είχε πάρει χαμπάρι το traffic shaping στα torrents τόσο καιρό? που τα απογεύματα/βράδια δεν μπορούσε να πιάσει πάνω από 150-200KB/sec στα torrents (συνολικά όχι στο καθένα)? ας μην αναφέρω το πιτάρισμα των κυκλωμάτων με εξωτερικό... thresh αυτο σου λεω τοσο καιρο αλλα εσυ δεν θες να το καταλαβεις.οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των χρηστων εχουν την συνδεση για facebook,youtube κτλ.οποτε ουτε το traffic shaping τους πειραζει ουτε οτι δεν θα κατεβασουν πανω απο 200.εδω οι μισοι απο αυτους δεν ξερουν τι σημαινει 200 kilobytes/sec.απλα βαζουν την ταινια και οποτε κατεβει.στο εχω ξαναπει αυτο.για ενα διαστημα ειχα ξεσκισει να κανω εγκαταστασεις ζωγραφου σε φοιτητες φοιτητριες.ειδικα οι κοπελες περιμεναν το ιντερνετ για facebook και msn αντε και λιγο youtube.δεν ειναι ολοι gamers η ολοι να περιμενουν να κατεβαζουν τορρεντ με οσο παει η συνδεση.οι μισοι δεν ξερουν καν στα ποσα συγχρονιζουν.θυμαμε που ελεγα πχ σε μερικα ατομα συγχρονιζεται 20 mbit.και η απαντηση :ειναι καλο αυτο??? οχι δεν θα παρουν χαμπαρι ουτε traffic shaping Ουτε τα 200 max Στο torrents.αλλα τοσα ατομα εχουν προβλημα στην καλωδιωση τους .φιλτρα αναποδα φιλτρα να λειπουν με αποτελεσμα να συγχρονιζουν και 5 Mbit πιο κατω και δεν ασχολουνται.τι νομιζεις ολη η ελλαδα σε ενα forum ειναι?περα απο το θεμα του ασυρματου?αν δεν πουλαγαν τα μισα ρουτερ ετοιμα με κλειδωμα η πιο παλια αν δεν τους ελεγα τι κωδικο να βαλουμε για να το κλειδωσουμε το 80 τις 100 δεν θα μου το λεγε καν οτι πως το κλειδωνω.και στα λεω επειδη τα βλεπω στην πραξη οχι επειδη τα ακουσα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 ναι αλλά όταν ρωτάει κάποιος για να μάθει ποιος ISP αξίζει, είναι επικίνδυνο να προτείνουμε χωρίς να γνωρίζουμε και δεν μπορούμε να παίρνουμε το κόσμο στο λαιμό μας. Γιατί αν τον πειράζουν τα προβλήματα που αναφέρω ποιος θα του δώσει τα χρήματά του πίσω, ο "γνωστός" που δεν αντιμετώπισε ποτέ πρόβλημα? πάρε εδώ χάλια η HOL http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=4093568&postcount=1154
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 γενικα σε αυτο εχεις δικιο αλλα.. α.ειναι φορουμ με απαντησεις συμβουλευτικου χαρακτηρα. β.αυτος που ανοιγει το θεμα πρεπει να γραψει τι θελει απο μια συνδεση. γιατι εγω πχ θα μεταφρασω μια καλη συνδεση να ειναι φτηνη καποιος αλλος να ειναι σταθερη εσυ πχ να ειναι γρηγορη για gaming. για αυτο προσπαθουμε να γραφουμε ολοι μας για να δει και αυτος που ανοιγει το θεμα τι καλο και τι κακο δινει μια εταιρεια.εμεις του λεμε τα καλα και τα ασχημα και αυτος διαλεγει.επισης μεγαλη ευθηνη φερνει και αυτος που ανοιγει το θεμα.οσο πιο ακριβης περιγραφη κανει τοσο πιο συγκεκριμενες απαντησεις θα παιρνει. αλλο πχ θελω ενα σκληρο δισκο και αλλο θελω ενα γρηγορο μεγαλο σκληρο δισκο για 7/24/365.
mar23 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 sorry αλλά ένα μεγάλο μέρος των συνδρομητών θεωρούν ως πρόβλημα μόνο το να μην έχουν καθόλου internet ή το να έχουν αποσυνδέσεις... δλδ ο γνωστός σου δεν είχε πάρει χαμπάρι το traffic shaping στα torrents τόσο καιρό? που τα απογεύματα/βράδια δεν μπορούσε να πιάσει πάνω από 150-200KB/sec στα torrents (συνολικά όχι στο καθένα)? ας μην αναφέρω το πιτάρισμα των κυκλωμάτων με εξωτερικό... Κοίτα, ούτε με το κατέβασμα ταινιών/παιχνιδιών έχει πρόβλημα, κατεβάζει με καλές ταχύτητες. Ωστόσο, δεν είναι ο τύπος που κατεβάζει πολύ συχνά, γι' αυτό είπα ότι όλα είναι σχετικά.. Επίσης, μικρό πρόβλημα θεωρείς τις αποσυνδέσεις? έχω σύνδεση με οτενέτ και έχει τύχει για έναν μήνα εκτός από 5-6 μέρες να μην έχω ίντερνετ.. και καλά όλο μου το έφτιαχναν και σε μία μέρα πάλι είχα προβλήμα με την σύνδεση. Αλλά λόγω της περιοχής που μένω δεν είχα άλλες επιλογές. Ευτυχώς τον τελευταίο χρόνο βελτιώθηκε η κατάσταση, αλλά μεγαλύτερες ταχύτητες από αυτές που αναφέρεις δεν είχα ποτε!! Πονεμένη ιστορία...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 δεν είπα ότι θεωρώ μικρό πρόβλημα τις αποσυνδέσεις, αλλά αυτές είναι τυχαίο φαινόμενο και συμβαίνουν σε όλους τους ISPs, μιας και όλοι βασίζονται πάνω στο last mile του ΟΤΕ... άσε που επηρεάζουν μεμονωμένους χρήστες, ενώ τα προβλήματα που αναφέρω πιο πάνω είναι πανελλαδικά...
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 οτι κατεβαζεις max 100-200 μπορει να ειναι επειδη εισαι πολυ μακρια απο τον οτε οποτε και δεν συγχρονιζεις παραπανω απο 2 mbit.ο thresh λεει για περιπτωσεις που συγχρονιζεις πχ 10 mbit αλλα σε ωρες αιχμης κατεβαζεις με 100-200
mar23 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 οτι κατεβαζεις max 100-200 μπορει να ειναι επειδη εισαι πολυ μακρια απο τον οτε οποτε και δεν συγχρονιζεις παραπανω απο 2 mbit.ο thresh λεει για περιπτωσεις που συγχρονιζεις πχ 10 mbit αλλα σε ωρες αιχμης κατεβαζεις με 100-200 Ναι κατάλαβα τι εννοούσε. Και όντως, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι επειδή είμαι μακριά από το κέντρο του οτε (και μάλιστα παραπάνω από το επιτρεπτό όριο, κάτι που βέβαια δεν μου είπαν όταν έκανα την σύνδεση καθώς με διαβεβαίωσαν ότι δεν θα έχω προβλήματα!!) Δεν έχω όμως εναλλακτικές...
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 το κακο ειναι οτι πριν ενεργοποιηθεις δεν λενε κατι και πολλες φορες δεν ξερουν.αλλα οπως ειπες εφοσον δεν μπορουσες να κανεις κατι ακομα και να στο λεγαν δεν θα αλλαζε κατι.ιντερνετ λογικα το χρειαζεσαι οποτε η μονη απαντηση που θα μπορουσες να τους πεις αμα το ηξερες ειναι οτι δεν θες adsl.ποσο attenuation εχεις?
mar23 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 24,0 / 53,0 (ελπίζω να εννοείς αυτό ) edit: Αν με είχαν ενημερώσει για την ποιότητα της σύνδεσής μου θα ήμουν τουλάχιστον προετοιμασμένη για το τι θα είχα να αντιμετωπίσω. Επίσης δεν θα έβλαπτε λίγο περισσότερο φιλότιμο όταν αντιμετώπιζα προβλήματα και είχα άμεση ανάγκη να χρησιμοποιήσω το ιντερνετ για τις δουλειές μου ... αν και τώρα η ανταπόκρισή τους είναι άμεση (μετά από καυγάδες με τεχνικούς και επικοινωνία με τους υπευθύνους )
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 53 attenuation.αυτο τα δικαιολογει ολα.πανω απο 3-4 km μακρια απο οτε.αστα ναπανε
JohnXarxas Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 εγώ πάντως cyta έχω (Θεσσαλονίκη) και είμαι πολύ ικανοποιημένος το μόνο θέμα που θα έχεις να λύσεις, είναι πως πρέπει το modem να συνδεθεί στην κεντρική μπρίζα, και απο το μόντεμ φεύγουν γραμμές για τηλ, και ίντερνετ άρα, μπορεί να χρειαστεί να άλλαξεις λίγο τη διαρύθμιση στο σπίτι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 ικανοποιημένος από pings για παράδειγμα στη cyta?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.