ThanosA Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Καλησπερα,θελω τα φωτα σας για να κανω μια οικονομικη και αξιοπιστη συνδεση για Αθηνα περιοχη Παγρατιου..Θελω να ειναι αξιοπιστη,μην πεφτει τρεις την ωρα και σχετικα γρηγορη και οικονομικη! Ευχαριστω εκ των προτερων!
anta_n Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Άλλες απαιτήσεις έχεις; Τηλέφωνο/TV ή απλά ψάχνεις ότι φτηνότερο κυκλοφορεί;
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 το ποσο γρηγορα θα παιξεις εξαρτατε και το ποσο κοντα εισαι στον οτε.ο οτε στο παγκρατι ειναι εδω ΠΑΓΚΡΑΤΙPAGRΥμηττού 144 αν εισαι κοντα θα παιξεις καλυτερα και πιο σταθερα.κατα τα αλλα και θεμα τυχης τι χαλκο θα πετυχεις.
ThanosA Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μαλιστα..Οχι μονο μια καλη συνδεση χρειαζομαι..Και τηλεφωνο να μην εχω,που δεν νομιζω να γινεται,δεν με πειραζει.Για Tv ουτε λογος..
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 τηλεφωνο πχ η forthnet σου δινει αλλα αν θες το βαζεις πανω.μπορεις να το εχεις πχ μονο για να σε παιρνουν.
anta_n Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Έχεις συγκεκριμένα πράγματα που θες να κάνεις με το internet (΄π.χ. gaming ή downloading);
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 μακρυά από HOL & Cyta αυτή την περίοδο, όλοι οι άλλοι είναι μια χαρά...
talidipa Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Κι ότι ήμουν έτοιμη να γράψω να επιλέξει λόγω κόστους να βάλει κανένα από τα 2play lite πακέτα των εναλλακτικών (forthnet - economy, hol-lite, on, cyta) που όλα είναι κοντά στα 25 ευρώ, αλλά μου γείωσες τη μισή απάντηση. Για την cyta, νομίζω ότι είσαι λίγο "αιχμηρός". Γιατί έτσι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 γιατί έχει μπουκώσει και αυτή σαν την HOL...
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 το κακο ειναι οτι ποτε δεν ξερεις ποτε θα μπουκωσει και ποτε θα ξεμπουκωσει μια εταιρεια.βεβαια για την hol το να βαλει Traffin shaping ειναι λιγο οτι οκ δεν μας νοιαζει να ξεμπουκωσουμε με αμμεσο τροπο
Sreak Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Εξαρτάται πολύ από την περιοχή σου. Σίγουρα άκου τον Thresh και μείνε μακριά από CYTA και HOL. Το μπούκωμα τους φάινεται μόνιμο τους τελαυταίους μήνες.
Bokmaker Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 H Forthnet είναι άλλη μιά καλή λύση προβλήματα διακοπών δέν έχει.
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 επισης η cyta Δινει voip τηλεφωνια.απλα ενημερωτικα γιατι σε καποιες εταιρειες δεν υποστηριζουν συναγερμο και τετοια σε voip.
ThanosA Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Το gaming δεν με ενδιαφερει καθολου..Επισης αν δεν εχω σταθερο τηλεφωνο δεν με πειραζει..δεν θα το χρησιμοποιουσα ετσι κι αλλιως.. Θελω να μην πεφτει το η γραμμη,να εχω αξιοπρεπες downloading και uploading για το dropbox..Αυτα.. Πειτε μου την οικονομικοτερη λυση,ακριβοτερη αλλα να αξιζει τα λεφτα της και αυτη που θα βαζατε εσεις αν εισασταν στη θεση μου ! χαχαχα ευχαριστω ! Επειδη ειμαι θεσσαλονικη και δεν ξερω τι παιζει στην αθηνα με τις γραμμες γι'αυτο ρωταω!
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 η γραμμη ειναι θεμα τυχης ειτε εισαι αθηνα ειτε θεσσαλονικη.του οτε ειναι και στα 2 μερη.οπως και το ποσο μακρια εισαι απο το κτιριο του οτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.