Προς το περιεχόμενο

Επιλογη συνδεσης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,θελω τα φωτα σας για να κανω μια οικονομικη και αξιοπιστη συνδεση για Αθηνα περιοχη Παγρατιου..Θελω να ειναι αξιοπιστη,μην πεφτει τρεις την ωρα και σχετικα γρηγορη και οικονομικη!

Ευχαριστω εκ των προτερων!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το ποσο γρηγορα θα παιξεις εξαρτατε και το ποσο κοντα εισαι στον οτε.ο οτε στο παγκρατι ειναι εδω

ΠΑΓΚΡΑΤΙPAGRΥμηττού 144

αν εισαι κοντα θα παιξεις καλυτερα και πιο σταθερα.κατα τα αλλα και θεμα τυχης τι χαλκο θα πετυχεις.

Δημοσ.

Μαλιστα..Οχι μονο μια καλη συνδεση χρειαζομαι..Και τηλεφωνο να μην εχω,που δεν νομιζω να γινεται,δεν με πειραζει.Για Tv ουτε λογος..:D

Δημοσ.

Κι ότι ήμουν έτοιμη να γράψω να επιλέξει λόγω κόστους να βάλει κανένα από τα 2play lite πακέτα των εναλλακτικών (forthnet - economy, hol-lite, on, cyta) που όλα είναι κοντά στα 25 ευρώ, αλλά μου γείωσες τη μισή απάντηση. Για την cyta, νομίζω ότι είσαι λίγο "αιχμηρός". Γιατί έτσι?

Δημοσ.

το κακο ειναι οτι ποτε δεν ξερεις ποτε θα μπουκωσει και ποτε θα ξεμπουκωσει μια εταιρεια.βεβαια για την hol το να βαλει Traffin shaping ειναι λιγο οτι οκ δεν μας νοιαζει να ξεμπουκωσουμε με αμμεσο τροπο

Δημοσ.

Εξαρτάται πολύ από την περιοχή σου. Σίγουρα άκου τον Thresh και μείνε μακριά από CYTA και HOL. Το μπούκωμα τους φάινεται μόνιμο τους τελαυταίους μήνες.

Δημοσ.

επισης η cyta Δινει voip τηλεφωνια.απλα ενημερωτικα γιατι σε καποιες εταιρειες δεν υποστηριζουν συναγερμο και τετοια σε voip.

Δημοσ.

Το gaming δεν με ενδιαφερει καθολου..Επισης αν δεν εχω σταθερο τηλεφωνο δεν με πειραζει..δεν θα το χρησιμοποιουσα ετσι κι αλλιως..

Θελω να μην πεφτει το η γραμμη,να εχω αξιοπρεπες downloading και uploading για το dropbox..Αυτα..

Πειτε μου την οικονομικοτερη λυση,ακριβοτερη αλλα να αξιζει τα λεφτα της και αυτη που θα βαζατε εσεις αν εισασταν στη θεση μου !

χαχαχα ευχαριστω !

Επειδη ειμαι θεσσαλονικη και δεν ξερω τι παιζει στην αθηνα με τις γραμμες γι'αυτο ρωταω!

Δημοσ.

η γραμμη ειναι θεμα τυχης ειτε εισαι αθηνα ειτε θεσσαλονικη.του οτε ειναι και στα 2 μερη.οπως και το ποσο μακρια εισαι απο το κτιριο του οτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...