Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για αγορά compact φωτογραφικής μηχανής

Costis321

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκεφτομαι να παρω μια καλη φωτογραφικη μηχανη γυρω στα 450 ... Σε αυτη την κατηγορια ειδα 2 compact την canon G12 και την nikon coolpix p700 που μου φανηκαν

παρα πολυ καλες απ οτι ειδα σε sample photos. Τις ειδα και απο κοντα και οντως ηταν φοβερες . Μετα ομως ,ψαχνοντας περισσοτερο ειδα την samsung NX10 η οποια ειναι κατι

μεταξυ dslr και compact και ομολογω οτι με τραβηξε αρκετα, γιατι και δεν ειναι πανακριβη οπως οι αλλες dlsr και μπορεις να αγορασεις εξτρα φακους κτλπ..

Αυτο ομως που με προβληματιζει ειναι το αν ειναι καλες οι samsung γενικα, γιατι το ονομα το εχουν canon και nikon ..και αν αξιζει τα λεφτα της. Δεν ξερω και πολλους να την εχουν..:/

Τι προτεινετε ? Αν εχετε και κατι αλλο περα απο αυτες τις 3 κατα νου, προτεινετε αφοβα, για να το ψαξω παραπανω αν καποια αξιζει περισσοτερο απο αυτες τις 3 σε αυτα τα λεφτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπέρα φίλε μου,

υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που ψάχνεις για compact σε αυτά τα χρήματα; μου φαίνονται πολλά για να τα δώσεις για compact μηχανή.

Αν όντως έχεις αποφασίσει να δώσεις αυτά τα χρήματα τότε εγώ θα πήγαινα σε μια φθηνή dslr όπως τη

Nikon D3000 ή τη D3100 που βγήκε πρόσφατα http://www.skroutz.gr/s/87512/Nikon-D3000-Kits.html

Sony A380 http://www.skroutz.gr/s/90397/Sony-DSLR-A380-Kits.html

ελπίζω να σε βοήθησα και να μη σε μπέρδεψα περισσότερο

τι θα πει ""το ονομα το εχουν οι κανον-νικον'"????

το ειχαν καποτε,οταν ηταν μονες τους.....δλδ ο μαθητης δεν μπορει να γινει καλυτερος απο τον δασκαλο??η σαμσουνγκ ειναι μια χαρα και σε ποιοτητα κατασκευης και σε ποιοτητα φωτο,για τα λ7 της.και εννοειτε μην διανοηθεις να παρεις την d3000.πλεον εχεις πολυ καλυτερες επιλογες στα λ7 που διαθετεις

τι θα πει ""το ονομα το εχουν οι κανον-νικον'"????

το ειχαν καποτε,οταν ηταν μονες τους.....δλδ ο μαθητης δεν μπορει να γινει καλυτερος απο τον δασκαλο??η σαμσουνγκ ειναι μια χαρα και σε ποιοτητα κατασκευης και σε ποιοτητα φωτο,για τα λ7 της.και εννοειτε μην διανοηθεις να παρεις την d3000.πλεον εχεις πολυ καλυτερες επιλογες στα λ7 που διαθετεις

οπως... ?

O φακος που εχει η 1000D στο kit ειναι καλος ? Εσυ εισαι ευχαριστημενος ? Βγαζει πιο ποιοτικες φωτο απο την G12 ας πουμε?

απ οτι βλεπω σε φωτογραφιες την 1000D στο flickr ειναι τελειες , αλλα το θεμα ειναι και με τι φακους τις εχουν βγαλει. .Αν εχουν δωσει δηλαδη αλλα 400 για το φακο..δεν συμφερει..

Το θεμα ειναι να βγαζει ετσι με τον φακο που εχει στο κιτ..

Φυσικά και βγάζω ποιοτικές φωτογραφίες πολύ ανώτερες .Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μηχανή στα 370Ε που την πηρά. Παίρνω και έναν μεγάλο φακό σε λίγο καιρό στα 250mm και βγάζω πάρα πολύ ανώτερες από αυτήν που λες

Δες κάποιες φωτογραφίες

1

2

φιλε μου για αγορα dslr με καλο κιτ φακο σαυτα τα χρηματα ασυζητητι olympus.φορανε ποιοτικοτερους φακους κιτ απο canon nikon και εχουν αξιοπρεπη σωματα.

Αποστολή από ZTE-BLADE με το Insomnia App

δεν ξερω , πραγματικ εχω μπερδευτει τελειως.. παντα ηθελα dlsr αλλα σκεφτομουν να ξεκινησω με μια καλη compact και βλεπουμε, επειδη ειναι και πιο μικρες και ευχρηστες..

θα παω τωρα σε καποια μαγαζια στο κεντρο να δω τι παιζει, και τι θα μου πουν και οι πωλητες και ο θεος βοηθος.. ουτε σπιτι να αγοραζα

Μην πας σε μεγάλα καταστήματα γιατί αυτοί δεν ξέρουν τίποτα όταν πήγα να ρωτήσω για να πάρω και εγώ μου πρότειναν μόνο αυτές με τα πολύ MP τι να πω.Πάνε σε φωτογραφαδικα της γειτονία σου καλυτέρα

και η Canon 1000D και η Nikon D3100 και η Sony Α380 θα σε εξυπηρετήσουν μια χαρά για περισσότερο καιρό καθώς όταν αποφασίσεις ότι θέλεις (ή ξέρεις) περισσότερα πλέον για τη φωτογραφία μπορείς να αγοράσεις ένα καλύτερο ή διαφορετικό φακό.

ναι, αν θέλεις κάτι all around θα πας σε compact (για παράδειγμα καμία από τις παραπάνω SLR με το φακό του kit δεν θα σου δώσει υψηλό zoom ή τη δυνατότητα να φωτογραφίζεις macro).

μην πας όμως σε μια τόσο ακριβή compact, δεν είναι ότι δεν είναι καλές, καλές είναι, απλώς είναι πολύ ακριβές.

Olympus δεν θα κοιτούσα καν, οι SLR της δεν είναι καλές, εκτός και αν πας σε επαγγελματικά μοντέλα πολλών χιλιάδων ευρώ (Ε3 για παράδειμα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...